Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο χοντρός πάει για κούπα

Ένα από τα πουλέν μου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα που πήγε άπατο ήταν ο χοντρούλης Λιονέλ Νούνιες. Παίκτης που τον παρακολουθούσα στην Αργεντινή και τον ήθελα πολύ στην ΑΕΚ, όταν είχε ακουστεί το όνομά του. Τελικά βρέθηκε στο λιμάνι και δεν προσέφερε και πολλά πλην ενός καταπληκτικού γκολ επί του Παναθηναϊκού για το κύπελλο. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα κιλά του, το γεγονός ότι δεν ταιριάζει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ή ο Τάκης Λεμονής, το θέμα είναι ότι ο Νούνιες επέστρεψε κακήν κακώς στην Αργεντινή.

Το μάτε του το βγάζει πλέον στην Ιντεπεντιέντε, η οποία κάνει πολύ καλή Κλαουζούρα και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έχοντας ως κύριες αντιπάλους τη Γοδόι Κρους και από πίσω της Μπάνφιλντ, Εστουδιάντες και Βέλεζ με κάπως μικρότερες πιθανότητες. Στη σημερινή ισοπαλία 1-1 στη Σάντα Φε με την τοπική Κολόν, ο Νούνιες πήρε την μπάλα λίγο πριν από το κέντρο και τελείωσε μόνος του τη φάση ανοίγοντας το σκορ με ένα πολύ όμορφο σουτ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Summer edition 2013)

Σάο Πάολο, Βραζιλία Ένα φιλικό ματς πρέπει να είναι φιλικό. Ειδικά όταν γίνεται π.χ. στα πλαίσια μιας μεταγραφής. Η Μπαρσελόνα δεν κρατήθηκε και φιλοδώρησε με 8 γκολ την Σάντος. Για την Ευρώπη και τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο ξεχάστηκε ήδη. Για τους οπαδούς της Σάντος όχι. Μερίδα αυτών έγραψε συνθήματα στους τοίχους του Βίλα Μπελμίρο όπως: […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τζιοβάνε Έλμπερ: Ο Βραζιλιάνος που έγινε Γερμανός

Για να γίνεις μεγάλος παίκτης, θέλει ταλέντο και πολλή δουλειά. Θέλει ώρες προπόνησης, θέλει μυαλό, εργατικότητα (ή υπερβολικά πολύ ταλέντο αν είσαι λίγο τεμπελάκος). Για να γίνεις από τους κορυφαίους όλων των εποχών θέλει και λίγη τύχη. Γιατί συχνά εμφανίζονται παίκτες που δεν υστερούν σε τίποτα, που σταθερά κι αμείωτα παίζουν εξαιρετικά σε υψηλό επίπεδο, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ο χοντρός πάει για κούπα”

  1. Ο/Η dm λέει:

    Ενα μακρινο σουτ γκολ θυμαμαι που βλεπαμε κι οταν ερχονταν… και οταν ηρθε εκανε σουτ απτη περιοχη και έφευγε η μπάλα αψυχα συρτα ασθενικα έξω.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Πολλά είχε κάνει στους Αρχεντίνος Τζούνιορς, τα γκολ του ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά.Νομίζω ότι απλά είναι παίκτης “στιγμών” και όχι διάρκειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *