Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Και οι ψηλοί αμυντικοί έχουν φαντασία

Ο Ντάνιελ Άγκερ είναι ένας πανύψηλος, Δανός, κεντρικός αμυντικός – τρία χαρακτηριστικά δηλαδή που δεν σε προϊδεάζουν για μια “φαντεζί’ ενέργεια από μέρους του.
Κι όμως…

(Το ξέρω ότι το γκολ μπήκε την Πέμπτη το βράδυ, πριν ακόμα βγει ο Επιτάφιος και ότι τώρα είναι πλέον Τρίτη και το στομάχι σου πάει να εκραγεί, αλλά δεν γινόταν να μην μπει τέτοιο γκολ – τακουνάκι στο el sombrero.
Θα ήταν σαν Πάσχα χωρίς τον Χρήστο Σαντικάι Πέτρο Γαιτάνο ή Βραδυποριακός χωρίς τον Ταλαιπωριακό!)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Joga bonito

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πιο γλυκό αριστερό

  Στην Ελλάδα του παραδοσιακά μέτριου ποδοσφαίρου έχουμε χορτάσει χαλκέντερα φουλ μπακ, φιλότιμα αμυντικά χαφ, σκληροτράχηλα σέντερ μπακ και γενικά παίκτες χαμηλής τεχνικής κατάρτισης. Όταν λοιπόν βλέπουμε έναν πραγματικά ξεχωριστό παίκτη κάθε δεκαετία (στην καλύτερη) ή εικοσαετία (στη χειρότερη) είναι λόγος να τον θυμόμαστε την ημέρα που έχει γενέθλια. Ένας τέτοιος παίκτης ήταν ο Βασίλης […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια γλώσσα που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει

Κάνοντας ζάπινγκ στα δορυφορικά κανάλια πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμα το ίντερνετ λειτουργούσε με ταχύτητες Βασίλη Τσιάρτα ακόμα και σε περιπτώσεις που ήθελες απλά να ανοίξεις μια σμικρυμένη φωτογραφία του Ρομπέρτο Κάρλος και η δορυφορική ήταν μια από τις λιγοστές σου επιλογές για να δεις πως ακριβώς ζούνε οι άνθρωποι που δεν μιλάνε Ελληνικά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Και οι ψηλοί αμυντικοί έχουν φαντασία”

  1. Ο/Η Jordi λέει:

    Πολύ όμορφο γκολ απ’τον Άγκερ ο οποίος όταν ήταν μικρός είχε για ίνδαλμα τον Τζίμι Τραορέ http://www.youtube.com/watch?v=Mh4aarbLfeA&feature=related .Τουλάχιστον ο Άγκερ σκόραρε στη σωστή εστία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *