Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο άνθρωπος που έχει γίνει ήδη βασιλιάς

Το “Simply the best” της Τίνα Τάρνερ, δεν πρέπει να σταμάτησε να παίζει λεπτό από προχθές, σ’ ένα σπίτι στα προάστια του Μιλάνο. Κι αυτό γιατί αναμφισβήτητα και δίχως ίχνος υπερβολής, αυτή ήταν η εβδομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Του νέου Ελένιο Ερέρα, όπως τον παρομοιάζει σε χθεσινό του άρθρο στην Guardian o Richard Williams, σχολιάζοντας απολαυστικά:

“The Portuguese controversialist will not mind one bit when he is characterised as the dark star of the game, deploying his resources with the aim of drawing his opponents into a hellish black hole, happy to finish a crucial match with his nine surviving outfield players lined up in front of their own goalmouth as long as it provides him a result bolstering his own claims to immortality.”

Ο εγωπαθής Πορτογάλος, που έχει επηρεάσει μέχρι και την κωμική σειρά  του BBC ‘Harry and Paul’ (εδώ θεϊκό βιντεάκι, βγαλμένο από την ζωή,  με δηλώσεις του ..Jose Arrogantio), ήρθε στην ζωή για να προκαλέσει. Και το κάνει πετυχημένα. Είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού του είδους ανθρώπου, που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις σε κάποιον και μόνο που υπάρχει. Μπορεί να τον μισείς θανάσιμα, να τον λατρεύεις παθιασμένα, αλλά (σχεδόν) αποκλείεται να σου είναι αδιάφορος. Κι αυτό δεν το καταφέρνουν πολλοί…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια θολή πρωταγωνίστρια

Όλα τα βλέμματα πάνω της. Όπως πάντα. Brazil’s Luiz Gustavo, right, and Uruguay’s Edinson Cavani, second right, watch the ball during the soccer Confederations Cup semifinal match between Brazil and Uruguay at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, June 26, 2013. (AP Photo/Bruno Magalhaes)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βλέμμα

“It’s sad it happened and it’s a shame You want it all but you can’t have it It’s in your face but you can’t grab it What is it? It’s it What is it?” Faith No More – Epic Η παραπάνω φωτογραφία του Κινέζου Μπάο Ταιλιάνγκ της Τσενγκντού Εκονόμικ Ντέιλι κέρδισε το πρώτο βραβείο στην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Ο άνθρωπος που έχει γίνει ήδη βασιλιάς”

  1. Ο/Η simply the Best λέει:

    http://www.youtube.com/watch?v=DbkPoAv2bD8&feature=popular

    ο Βαλντέζ(σε ρόλο σεκιουριτά, γι’αυτό μάλλον και η τόση πρεμούρα να επέμβει) προσπαθεί να προστατέψει(και να συγχαρεί γιατί όχι!) τον Μουρίνιο (που τολμάει,σα δε ντρέπεται!,να πανιγυρίζει,τόσο άκομψα & προκλητικά, μπροστά σε τόσους οπαδούς, που τον αποθεώνουν και τον υμνούν, από τότε ακόμα που τους είχε αντιμετωπίσει για πρώτη φορά με την Τσέλσι, ενώ του έριχναν και μπουκάλια για να ξεδιψάσει) αφού το “μέτρο” του ποτίσματος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για την προστασία του πορτογάλου “βασιλιά”. Και όπως φαίνεται και στη φώτο αφού δεν τα πολυ-καταφέρνει τελικώς, σπεύδει να ζητήσει από τον διαιτητή-παρατηρητή να παρέμβει για να τον επαναφέρει στην “τάξη” έτσι ώστε να τον προστατεύσει και να μην κινδυνεύει αργότερα να χαρακτηριστεί προκλητικός και ό,τι άλλο “καλοπροαίρετο” τραβάει η όρεξη των πολυάριθμων επικριτών του για αυτή την απαράδεκτή του ενέργεια (σα δε ντρέπεται!είπαμε)

    ΥΓ1: Βιγιαρεάλ-Μπάρτσα 1-3 (0-3 από το ημίχρονο) κάπου στο 60 κάτι είναι τώρα, ευτυχώς η Βιγιαρεάλ έπαιξε ανοιχτά χωρίς σκοπιμότητα με ξεκλείδωτη άμυνα (όχι σαν κάποιους άλλους…) και επέτρεψε στους μπλαουγκράνα να δείξουν τη δεδομένη ανωτερότητά τους χωρίς άλλα παρατράγουδα (ή μήπως την ξεκλείδωσε η Μπαρτσελόνα αυτή τη φορά;)

    ΥΓ2: Long live the King

  2. Ο/Η Draculas λέει:

    Οπως είπα τον γουσταρω γιατί είναι κακός. Με όλες τις έννοιες του όρου καλές και κακές. Έχει όλα τα ελαττώματα του κόσμου πάνω του και για να γίνεις μεγάλος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα χρειάζεσαι αυτά. Ευτυχώς ή δυστυχώς.

  3. Ο/Η balkou λέει:

    “δεν πρέπει να σταμάτησε να παίζει λεπτό από προχθές, σ’ ένα σπίτι στα προάστια του Μιλάνο. ”
    Μάλλον του Κόμο…

    http://www.youtube.com/watch?v=PfDZoXDtEvE

    για ιταλομαθείς 🙂

  4. Ο/Η Buffy the duendes Slayer (AKA melios) λέει:

    Ο άνθρωπός που ξέχασε τι έλεγε…

    http://www.youtube.com/watch?v=FnfaeszteBw

    ΥΣ ο come on murinio…be champion…return to UK….

    http://www.youtube.com/watch?v=ZhNot6XpiLU

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *