Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το βαλε από το σπίτι του

Μακρινά σουτ που να καταλήγουν στα δίχτυα έχουμε δει πολλά

Δεν ξέρω όμως πόσα απ αυτά έχουν εκτελεστεί σχεδόν απ το κέντρο, χωρίς κοντρόλ και με εσωτερικό φάλτσο που να τα στέλνει στο γάμα της εστίας με τέτοιο τρόπο που ακόμα και 3 παίκτες να ήταν πάνω στη γραμμή να μην μπορούσαν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Ο Πέδρο Ροντρίγκεζ Λεντέσμα, παιδί της Τενερίφης των Καναρίων Νήσων, χθες βράδυ, στον αγώνα της Μπάρσα με την Ντεπορτίβο στο Καμπ Νόου, είπε να μην παραστεί στο γήπεδο αλλά να σουτάρει από το … σπίτι του. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απ τα ομορφότερα γκολ που έχουν επιτευχθεί ποτέ στα γήπεδα

Απολαύστε τη φάση από την πίσω κάμερα, απ όπου φαίνονται τα καταπληκτικά φάλτσα που παίρνει η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Αρανθουμπία.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

“Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία και ο Μαραντόνα ο Θεός της”

Δυο αδέρφια απ’το “όμορφο Ροζάριο”, μια υπέρμετρη λατρεία – στα όρια της τρέλας – για τον μεγάλο Ντιέγκο και κάποιες εκδηλώσεις στις οποίες δεν θα ήθελες να βρεθείς και να πεις “για να πω την αλήθεια, εγώ νομίζω ότι ο Πελέ ήταν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μέρα που ο Αραγονές κέρδισε τη Ρεάλ με ένα μπουκάλι κόκα κόλα

27 Ιουνίου 1992, γήπεδο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, τελικός Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο, ώρα 20.40. Στα αποδυτήρια της Ατλέτικο επικρατεί ησυχία καθώς οι παίκτες παρακολουθούν με προσοχή τις τελευταίες οδηγίες που τους δίνει ο Λουίς Αραγονές, που εκτός από προπονητής τους είναι και ένας ζωντανός θρύλος της ομάδας, με την οποία μετράει ως εκείνη τη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Το βαλε από το σπίτι του”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Γκολ σαν αυτο εχουν μπει πολλα, αλλα με τετοια εκτελεση πολυ λιγα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *