Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Typical Germans είστε όλοι!

Πικραμένος ο Sir Φέργκιουσον απέδωσε τον αποκλεισμό της ομάδας του … στο Γερμανικό ιδεώδες όπως θέλησε να υπαινιχθεί, δικαιολογώντας την ανοησία του Ράφαελ να αποβληθεί. Δηλώνει ο Sir λοιπόν:

“There is no doubt about it. They were never getting through that tie, with 11 men we had no problem. The young boy showed a bit of inexperience, but they got him sent off, everyone sprinted towards the referee – typical Germans. We played better today than they did in their own ground. Without the extra man they made the ball work and I thought we defended very well, it’s taken an exceptional strike to settle the tie. We have done well, the performance was excellent, we were very unlucky.”

Θα προτιμούσα ο Φέργκιουσον να μην έψαχνε για δικαιολογίες αλλά να αναλογιστεί τα δικά του λάθη και τον τρόπο που διαχειρίζεται το υλικό του. Γιατί όταν προτιμάς να έχεις μέσα τον ανάπηρο χθες Ρούνεϋ από τον υγιή Μπερμπάτωφ ή Ο’Σέι, τότε κάπου έχεις κάνει λάθος. Είτε στις μεταγραφές (πράγμα που δεν το πιστεύω, θαύματα έκανε ο Βούλγαρος στην Τότεναμ), είτε στην επιλογή της ενδεκάδας.

Επίσης όσον αφορά την ειρωνεία ¨τυπικοί Γερμανοί¨ που δήλωσε ο Φέργκιουσον σε άπταιστα Γερμανικά Αγγλικά, μας αποδεικνύει ακόμα μια φορά την εθνολογική προέλευση των κατοίκων της Αγγλίας. (για αυτό και η επιλογή της φωτογραφίας…)

Μια κοινωνική προσφορά του Sombrero προς το φιλό-ιστορικό κοινό του!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Εκτός θέματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

-Τι ομάδα είσαι; -Λίβερπουλ. –Και από τις μικρές;

Υπάρχει μια παρέα στο Κρόσμπυ, λίγα μίλια πιο έξω από το Λίβερπουλ στις ακτές της Ιρλανδικής θάλασσας, που ήταν οπαδοί της Λίβερπουλ χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ρίτσαρντ Φέλτον που από το 1987, όταν και πήρε το πρώτο του εισιτήριο για το Άνφιλντ, ακολουθούσε τους «Κόκκινους» μέσα-έξω σε κάθε παιχνίδι. Όμως από το 2007 και μετά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είδαμε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το φετινό.

Θέλοντας να κάνω κάτι όντως μεγάλο για όλους εσάς, κατάφερα το ακατόρθωτο. Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα του Σομπρέρο ταξίδεψα στο μέλλον και είδα – πριν από σας για εσάς – τον Τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρέα με τον Elaith και τον Duendes. Το ταξίδι στο Βερολίνο ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικό. Δεν θα σας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Typical Germans είστε όλοι!”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    ΧΑΧΑΧΑ Επική φωτό

    Αλλά είναι μόνο 2 οι Άγγλοι, οι άλλοι είναι Ολλανδοί, Ουαλοί και Ιρλανδοί
    🙂

  2. Ο/Η mpaladoros λέει:

    ΒΥΕ ΒΥΕ SIR ALEX.. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ

  3. Ο/Η balkou λέει:

    2/2 posts που “σκοτώνουν” ο νταρθ! Μπράβο, κιπ απ δε γκουντ γουορκ…

  4. Ο/Η Chris λέει:

    typical skwtsezos o sir. bb axwneyte!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *