Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Παράγοντας τον νέο David Villa

Αν για τη διοίκηση της Βαλένθια η πώληση του Νταβίντ Βίγια στη Μπαρσελόνα ήταν ένα αναγκαίο κακό μπροστά στα τεράστια χρέη που μαστίζουν το σύλλογο, για τους φιλάθλους των «νυχτερίδων» είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Είναι η αγωνία και ο προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας την οποία έχουν συνηθίσει να βλέπουν σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα δεν θέλουν να την δουν να παρακμάζει.

Οι συζητήσεις πολλές αυτές τις ημέρες σχετικά με τον αντικαταστάτη του Αστουριάνου σούπερ σταρ, όμως η λύση φαίνεται πως θα προέλθει τελικά απ τα σπλάχνα της ομάδας, κάτι που συνήθως δίνει και τα ασφαλέστερα αποτελέσματα.

Ο λόγος για τον 16χρονο διεθνή με την Εθνική Ισπανίας κάτω των 17 ετών Paco Alcácer που φέτος μόλις μεταπήδησε απ τις μικρές ομάδες της Βαλένθια στην Β’ ομάδα και αυτές τις ημέρες διαπρέπει στο Λιχνενστάϊν με την Εθνική της χώρας του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο πιτσιρικάς έχει προλάβει να σκοράρει ήδη 4 γκολ σε δύο αγώνες «καρφώνοντας» μια φορά τη Γαλλία και πετυχαίνοντας χατ τρικ εναντίον της Ελβετίας.

Μπορεί το ρίσκο της χρησιμοποίησης του ως βασικού στην Primera Division να είναι μεγάλο, όμως ο Ουνάϊ Εμερί τον παρακολουθεί στενά εδώ και δύο χρόνια και δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Καμαρώστε τον (o αρχηγός με το νούμερο 9)

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γιατί μπαμπά λένε τον παλιό Ρονάλντο “φαινόμενο”;

Τον Σεπτέμβρη του 1994 στο πρώτο παιχνίδι του πρώτου γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ η Μπάγερ Λεβερκούζεν (που τελικά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης) υποδεχόταν την Αιντχόφεν, σε ένα ματς με μεγάλο φαβορί τους Γερμανούς. Το παιχνίδι έληξε 5-4 με τον Γερμανό σπίκερ να σχολιάζει κάπου στο δεύτερο ημίχρονο πως είναι ξεκάθαρο ότι “βλέπουμε ένα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η γκάφα του τερματοφύλακα και οι 44 αγωνιστικές του Περού

Το λάθος του τερματοφύλακα είναι πάντα ένα αγαπημένο θέμα σε τηλεοπτικά κανάλια και σάιτ. Μπορεί να παίζεις στην τελευταία ομάδα του πλανήτη, να έχεις κατεβάσει τα ρολά σε άπειρα ματς και να μην σε ξέρουν ούτε στο γειτονικό χωριό. Αν κάνεις όμως μια γκέλα σε μαθαίνουν μέχρι και σε άλλες ηπείρους. Έτσι κι ο Φερνάντο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *