Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Συνταγή για την επιτυχία

Τι είναι αυτό που συνδέει την Σεβίλη, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Ιντερ και τη Ρούμπιν Καζάν;

Μα φυσικά το γεγονός πως μόνο αυτές κατάφεραν να υποχρεώσουν τη Μπάρσα σε ήττα κατά τη διάρκεια της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Και η αξία της νίκης τους επιβραβεύτηκε στο τέλος με κάποιο τρόπαιο.

Η Ιντερ κατέκτησε το Champions League, η Ατλέτικο τη Europa League, η Σεβίλη το Copa del Rey και η Ρούμπιν Καζάν τη ρωσική Λίγκα.

Με μια μικρή παράφραση: η αξία του νικημένου δίνει τρόπαια στο νικητή!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η προδοσία του Ούγκο Σάντσες

Στις 30 Ιουνίου του 1985 ο Ούγκο Σάντσες βγήκε στο χόρτο του κατάμεστου Μπερναμπέου, φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο, για να παίξει έναν τελικό κυπέλλου Ισπανίας. Με δυο δικά του γκολ η Ατλέτικο κέρδισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1, κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο μετά από 8 χρόνια και έβγαλε τους φίλους της στους δρόμους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μέρα που υψώθηκε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν η λάθος σημαία

Η άτιμη η ιστορία είναι γεμάτη από σημαντικά και έντονα γεγονότα που πολλά από αυτά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν πρέπει να ξεχαστούν. Όσο κι αν πολλές φορές είναι σκληρά, πρέπει να μένουν στην επιφάνεια για να θυμίζουν σε όλους εμάς τι πρέπει να αποφεύγουμε στο μέλλον. Τι δεν πρέπει να ξαναζήσουμε στο μέλλον. Δυστυχώς πολλές […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Συνταγή για την επιτυχία”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    για την Ιντερ και τη Σεβίλλη ήταν όντως σημαντικό ότι κέρδισαν την Μπάρτσα για την κατάκτηση του Τσάμπιονς η μια, του Κόπα ντελ Ρέυ η άλλη. Οι άλλες 2 είτε κέρδιζαν, είτε έχαναν, ήταν σε άσχετες διοργανώσεις και η νίκη δεν είχε άμεση επίπτωση, αν και αρκετά καλή η σύμπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *