Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αγγλικός τύπος (πάλι)

Γενικά, περίμενα πολλά περισσότερα από τα πρωτοσέλιδα στο Νησί. Λίγο περισσότερο χολή, πικάρισμα, ειρωνεία και κράξιμο στον διαιτητή στο παιχνίδι με την Γερμανία. Περιέργως οι Άγγλοι ήταν ήρεμοι, αλλά σιγά σιγά επανέρχονται στα γνωστά τους επίπεδα. Μετά το πουλί λοιπόν, αυτή την φορά βρήκαν τον λόγο που ο Ρούνεϊ σερνόταν σε όλο το Μουντιάλ.

Ξυρίστηκε.

Σαν νέος Σαμψών, αντλούσε την δύναμη από τις τρίχες του, όχι των μαλλιών του αλλά του κοτοπουλένιου, αγγλικού στήθους του. Γράφει λοιπόν η Daily Mail :

As he trudged off the field after swapping shirts at Bloemfontein yesterday following the 4-1 annihilation by Germany that ended England’s interest in the finals, he showed a chest devoid of hair.

Rooney is normally seen with a much hairier chest and for yesterday’s match he had also abandoned his normal stubble for a clean-shaven look.

Η προσωποποίηση του τυπικού Άγγλου που θα δεις και φέτος στο Φαληράκι, αποφάσισε ότι θα φαινόταν πιο hot αν αποτριχωνόταν τελείως, πράγμα που στον αγωνιστικό χώρο δεν φάνηκε. Αναμένουμε για περισσότερες paparazzi φώτος από τις καλοκαιρινές του διακοπές…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια αδικία, μια σφαλιάρα και ένα χαμένο Μουντιάλ

Το 2010 ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας έκρυβε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Μπορεί η Τσέλσι -που ήταν και το ακλόνητο φαβορί- να μην είχε να χωρίσει πολλά με την Πόρτσμουθ (εκτός της κούπας που κατέκτησαν τελικά οι μπλε), στο μυαλό του Κέβινς-Πρινς Μπόατενγκ όμως υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και μαζί τους αρκετά άσχημα συναισθήματα. Και δεν υπάρχει τίποτα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *