Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κι αν παραπατήσεις στη χαράδρα …

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του μουντιάλ συνετελέσθη σήμερα το απόγευμα. Η Ελβετία του Χίτσφελντ, παίζοντας το ποδόσφαιρο που λατρεύουν οι τηλεπαρουσιαστές της ΝΕΤ (9 αμυντικοί γύρω απ τον τερματοφύλακα κι ένας μόνος κάτω απ τη σέντρα που όταν πάρει τη μπάλα δυναμώνουμε τη φωνή μας), εγκλώβισε την σνομπ Ισπανία και την νίκησε με 1-0 εκμεταλλευόμενη τριπλή καραμπόλα στην Εθνική λίγο έξω απ το χωριό του Κασίγιας.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Ντελ Μπόσκε έβγαλε μοναχός του τα ματάκια του.

Αφού όλη η ζημιά στην ανάπτυξή του προερχόταν από το γεγονός πως οι παίκτες που έπαιζαν στις δύο πτέρυγες έφταναν έξω απ την περιοχή χωρίς βοήθειες για να «σπάσουν» γρήγορα τη μπάλα και να εκμεταλευτούν την ταχύτητά τους χωρίς αυτήν.

Μόνος εναντίον όλων ο Σίλβα, ο Ινιέστα και κυρίως ο Νάβας τον οποίο βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε εκεί στα δεξιά να προσπαθεί επί μισή ώρα να στείλει μια σέντρα της προκοπής στην περιοχή.

Γκρεμοτσακίστηκε στη χαράδρα η Ισπανία και δεν υπήρχε κανείς να της δώσει το χέρι για να την τραβήξει …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια αδικία, μια σφαλιάρα και ένα χαμένο Μουντιάλ

Το 2010 ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας έκρυβε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Μπορεί η Τσέλσι -που ήταν και το ακλόνητο φαβορί- να μην είχε να χωρίσει πολλά με την Πόρτσμουθ (εκτός της κούπας που κατέκτησαν τελικά οι μπλε), στο μυαλό του Κέβινς-Πρινς Μπόατενγκ όμως υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και μαζί τους αρκετά άσχημα συναισθήματα. Και δεν υπάρχει τίποτα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Κι αν παραπατήσεις στη χαράδρα …”

  1. Ο/Η Μiristis Pitogiron λέει:

    Μα ειδικά αυτό με τον Νάβας έγινε άπειρες φορές. Μια φορά δεν έκανε ένα overlapping (από τη NET και τα στριπτιτζαδικα την έμαθα αυτή τη λέξη οπότε δεν ξέρω αν είναι σωστή :P) ο Ramos. Γιατί μου φάνηκε σαν να λείπει πολύ ο Sena?

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Απόλυτα σωστό αυτό που λες
    Ο Σένα έλειψε σήμερα, αλλά η απουσία του θα μετρήσει ακόμα περισσότερο όταν και αν η Ισπανία περάσει απ τον όμιλο 😉

  3. Ο/Η Tζώρτζης λέει:

    έβλεπα το παιχνίδι από το ιταλόφωνο ελβετικό κανάλι (από περιέργεια να δώ πως σχολιάζουν την εθνική τους).
    Φυσικά κι αυτοί αγωνιούσαν και πανηγύριζαν, αλλά είχαν κάτι που δεν έχω δει στην ΕΡΤ: αυτογνωσία και χιούμορ. Το “mamma mia” όταν έκανε σουτ η Ισπανία ακουγόταν συνέχεια, και το καλύτερο ήταν όταν διαβάζαν τα στατιστικά του ημιχρόνου “Κατοχή μπάλας 65-35. Ε καλά αυτό μπορούσαμε να σας το πούμε και πριν ξεκινήσει ο αγώνας!”

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Αυτογνωσία και χιούμορ στην ΝΕΤ; Κλαίμε. 😀
    Μην αλλάξεις κανάλι σ’ όλο το Μουντιάλ!

    ΥΓ. Διαφωνώ ότι ήταν τόσο σοβαρή η απουσία του Σένα, τουλάχιστον στο χθεσινό ματς. Πολύ πιο μπροστά ήταν το πρόβλημα της Ισπανίας, όχι στον χώρο που παίζει ο μαυρούκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *