Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι ομάδες του Μουντιάλ: Αυστραλία

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:

Περιττή. Ο πλανήτης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της δείξει ότι είναι κουραστικά αδιάφορη άρα και ανεπιθύμητη στα παγκόσμια πανηγύρια, αλλά αυτή με νύχια και με δόντια επιχειρεί να κρατηθεί μέσα στο τζέρτζελο, παλεύοντας για προσκλήσεις με κάτι παρτάλια. Αχρείαστη κηροζίνη πεταμένη τσάμπα για μεγάλες μετακινήσεις. Αν ο κόσμος ενδιαφερόταν πραγματικά γι’ αυτό το άκυρα τοποθετημένο κομμάτι γης στην μέση του πουθενά, δεν θα έστελνε εκεί για χρόνια τους κατάδικους του.

Εκτός αυτού, το ψευδώνυμο της ποδοσφαιρικής της ομάδας είναι “Socceroos”. Αρνούμαι να περιγράψω άλλο. Στον δικό μου κόσμο αυτή η έμπνευση είναι αρκετή για να την πετάξεις εκτός όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων. Για πάντα. Ή μέχρι το νησί της μετακινηθεί τόσο προς τα κάτω ώστε να μην το πιάνουν καν οι χάρτες. Ότι απ’ τα δυο συμβεί πρώτο.

Το όνειρο: Κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Η ρεαλιστική προσέγγιση: Θα τρέξουν. Θα κλωτσήσουν. Θα πηδήξουν. Θα τζαρτζάρουν. Θα φωτογραφηθούν. Και στο τέλος όλες αυτές οι στιγμές θα χαθούν στον χρόνο. Σαν αεράκι σκόνης στην Μεγάλη Αμμώδη Έρημο.

Ποιον προσέχω: Τον αμυντικό Κρέγκ Μουρ. Γιατί είναι “δικό μας παιδί”, αφού έβγαζε φέτος το παντεσπάνι του στην Καβάλα του “Αγαπούλα“.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010: Οι ομάδες

3 σχόλια σχετικά με το “Οι ομάδες του Μουντιάλ: Αυστραλία”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    ρε κολημμένε λατινοαμερικανόφιλε! Λογαριάζεις χωρίς την Κοινοπολιτεία + τις ΗΠΑ. Γι’αυτούς η Οστρέλια και οι κάτοικοί της πρέπει να’ναι παντού για να’χουν κάποιους να τους συμπαθούν 🙂 Χώρια ότι είναι η χαρά του κάθε διοργανωτή: ήσυχοι και good-spenders 😉

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Στηρίζουμε Τιμ Κέιχιλ, τον Αυστραλό μάγο της μπάλας…

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Θάνατος στην Κοινοπολιτεία!

    Στηρίζουμε την επανάσταση των Αβορίγινων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *