Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι ομάδες του Μουντιάλ: Ιταλία

ΙΤΑΛΙΑ:

Επαγγελματίες απατεώνες με εμφωλευμένο στο συλλογικό τους DNA το πανάρχαιο σοφό αξίωμα: “Μείνε στην ουσία και δεν θα χάσεις”. Όσο προσεκτικά κι αν ελέγχεις το διάγραμμα των αγώνων του Μουντιάλ, το μάτι σου δεν θα τους παρατηρήσει. Και ξαφνικά, κάπου στα ημιτελικά θα σκάσουν μύτη στο γήπεδο από το πουθενά, με τα καλοφτιαγμένα μαλλάκια τους και την προσεγμένη επιδερμίδα τους για να διεκδικήσουν την “επαγγελματική νίκη” που τους αναλογεί και για να αποκτήσουν επιτέλους οι γυναίκες όλου του κόσμου έναν λόγο για να κάτσουν να παρακολουθήσουν άντρες μπάλα. Είναι από τις περιπτώσεις που μπορείς να πεις με σιγουριά ότι άμα γίνει Ποδοσφαιρικός Παγκόσμιος Πόλεμος, θα επιβιώσουν μόνο αυτοί, οι Γερμανοί και οι Βέλγοι (γιατί κανένας δεν πιστεύει ότι υπάρχουν).

Το όνειρο: Να φτάσουν την Βραζιλία στα συνολικά τρόπαια αλλά αυτήν την φορά να το κάνουν με τέτοιο τρόπο που ο μέσος ποδοσφαίροφιλος να μπορεί να ανακαλέσει έξι μήνες μετά το Μουντιάλ ποιες ομάδες απέκλεισαν από την δεύτερη φάση και μετά!

Η ρεαλιστική προσέγγιση: Ήσυχα και αθόρυβα, ξεπαστρεύουμε τις μετριότητες του ομίλου και μετά …ήσυχα και αθόρυβα φτάνουμε όσο πιο μακριά γίνεται, ενημερώνοντας τον κόσμο ότι “εμείς πήραμε την προηγούμενη διοργάνωση”.

Ποιον προσέχω; Τον Τζιλαρντίνο, που θέλει να γίνει Ινζάγκι στην θέση του Ινζάγκι. Αν τον χάσεις προσωρινά, ψάξε για το τελευταίο πόδι που θα ακουμπήσει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων. Το δικό του θα είναι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010: Οι ομάδες

4 σχόλια σχετικά με το “Οι ομάδες του Μουντιάλ: Ιταλία”

  1. Ο/Η Miristis Pitogiron λέει:

    Χαχαχαχαχα. EPIC!!!

  2. Ο/Η Ναυσικά λέει:

    Επαγγελματίες απατεώνες, το πα΄νε τσίκι τσίκι και δουλεύουν κυρίως με δούρειο ίππο…κάποιους σα να μου θυμίζουν….γι αυτό βλέπω Ιταλία γιατί είναι η Ελλάδα αν είχε ποδόσφαιρο

  3. Ο/Η Ναυσικά λέει:

    συν τα τεκνά

  4. Ο/Η ...όσο πατάει η γάτα λέει:

    έγραψες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *