Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι ομάδες του Μουντιάλ: Ουρουγουάη

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ:

Μια ομάδα με μεγάλο παρελθόν που προκαλεί τον σεβασμό σε οποιονδήποτε δεν έμαθε το ποδόσφαιρο πέρσι. Μια ομάδα όμως που… χάνει οπαδούς έξω από τη χώρα της μια που κινείται στην μετριότητα εδώ και καιρό. Η Ουρουγουάη που κάποτε βύθισε στο πένθος ολόκληρη Βραζιλία δεν παράγει πλέον ποδόσφαιρο όπως η Σελεσάο, ούτε βγάζει παίκτες όπως η Αργεντινή. Περνώντας τελευταία από τον όμιλο της Ν.Αμερικής μέσω της διαδικασίας των μπαράζ με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, επιβεβαιώνει ότι δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Το όνειρο: Να δούμε την ομάδα να σηκώνει την κούπα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Να βγάλει αποθέματα ψυχής και ξύλου που δεν ξέραμε ότι κρύβει μέσα της. 11 κομάντος με ματωμένες φανέλες (κυρίως από το αίμα των αντιπάλων) να καταφέρουν μικρά θαύματα στη σειρά και να οδηγήσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Με τον ασταμάτητο Ντιέγκο Φορλάν να βγαίνει φυσικά πρώτος σκόρερ (ή έστω τον Ελ Λόκο Αμπρέου).

Η ρεαλιστική προσέγγιση: Παίζοντας σε ένα μυστήριο όμιλο είναι δύσκολα τα προγνωστικά. Το φαβορί στα χαρτιά είναι η Γαλία που όμως πέρασε με μαϊμουδιά την Ιρλανδία στα μπαράζ και με τον Ντομενέκ δεν πείθει. Το Μεξικό είναι αξιόμαχη ομάδα, δεν είναι όμως και Βραζιλία. Οι Νοτιαφρικάνοι λογικά θα έχουν αβάντα, αλλά πρόκειται για μέτρια ομάδα. Η Ουρουγουάη είναι το αουτσάιντερ, αλλά δεν είναι και ξεγραμμένη.

Ποιον προσέχω: Εντάξει, να σας πούμε τον Φορλάν θα είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία. Υπάρχει όμως και κάποιος άλλος που έχει… ξεγκολιάσει τις εστίες φέτος. Ο Λουίς Σουάρες μπορεί να μην πήρε το πρωτάθλημα  με τον Άγιαξ, αλλά κατάφερε να σκοράρει 48 φορές στις διοργανώσεις που έλαβε μέρος. Μια πιθανή καλή του εμφάνιση στο Μουντιάλ, θα σημαίνει πιθανότατα αρκετά ακόμα εκατομμύρια Ευρώ στα ταμεία του Αίαντα.

ΥΓ ΕΣΥ έκανες join στα Σομπεροπρογνωστικά ;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010: Οι ομάδες

4 σχόλια σχετικά με το “Οι ομάδες του Μουντιάλ: Ουρουγουάη”

  1. Ο/Η nik-tornadoros λέει:

    …Φαντάζομαι τον Λόκο να σκοράρει στον τελικό και να αφιερώνει το γκολ στον πρώην συμπαίκτη του στον Άρη,που δεν είχε πάρει τις ευκαιρίες που άξιζε,τον Βασίλη Ρόβα…..Μάλλον έφτασα λίγο μακρυά!

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Αν ισχύει ότι ο Λόκος μας φέρνει λεφτά κάθε μέρα που συμμετέχει στο Μουντιάλ, φόλα Ουρουγουάη είμεθα. 🙂

    Μέχρι τον τελικό κι ακόμα παραπέρα! Φέρτε τους εξωγήινους μετά να αντιμετωπίζουν, να τσεπώνουμε.

  3. Ο/Η Draculas λέει:

    Χοχοχο η ομαδα που παιζει ξυλο και το λεει ποδοσφαιρο. Τους παω. Πολύ τους παω. Ετσι και σκασουνε λος Ουρουγουαϊος τελικο, ειμαι με κλειστα τα ματια μαζι τους.
    Σκοτώστε τους ολους και παρτε την κουπα λεμεεεε!

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Εντινσον Καβάνι λέμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *