Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τεχνογνωσία

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον Σέρα Φερέρ;

Οι οπαδοί της ΑΕΚ σίγουρα όχι όπως επίσης και ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Αν θέλετε να μάθετε με τί ασχολείται τώρα ο μυστακοφόρος πρώην τεχνικός της Ενωσης, σας πληροφορώ ότι είναι έτοιμος να αξιοποιήσει την εμπειρία που αποκόμισε στην Ελλάδα (εκτός απ το παχυλό τσεκ της αποζημίωσης που απ ό,τι γνωρίζω τον … ταϊζει ακόμα).

Μόλις χθες ο Φερέρ, επικεφαλής ομάδας μετόχων απόκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μαγιόρκα απ τον πρόεδρο Ματέο Αλεμάνι και είναι έτοιμος να … σηκώσει τα μανίκια και να στρωθεί στη δουλειά.

Η ιστορική ομάδα των Βαλεαρίδων είναι βουτηγμένη στα χρέη, αφού χρωστάει πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ σε 300 διαφορετικούς πιστωτές και ο όμιλος Φερέρ παρέχει σωσίβιο στις δύσκολες ώρες.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν την οικογένεια του Ράφα Ναδάλ πίσω απ την όλη κίνηση, το μέλλον της Μαγιόρκα μάλλον φαντάζει ευοίωνο.

Ο ίδιος πάντως κρατά προς το παρόν το στόμα του κλειστό και απλά αναγγέλει την πρώτη κίνηση που δεν είναι άλλη από την πρόσληψη νέου τεχνικού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η παράδοση του Ανοέτα

Αν βγει κάποιος στο δρόμο και ρωτήσει τους περαστικούς “ποια έδρα δυσκολεύει περισσότερο την Μπαρτσελόνα” οι απαντήσεις λογικά θα περιέχουν το Μπερναμπέου, το Καλντερόν, το Μεστάγια ή ακόμα και το Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν και το Σαν Μαμές. Κι όμως, όλοι θα έχουν κάνει λάθος. Το γήπεδο που ταλαιπωρεί περισσότερο από όλα τους Καταλανούς στις εξορμήσεις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν ο Μπλάνκο έστειλε στον κουβά τους συμπαίκτες του

Στην ιστορία του Σομπρέρο υπάρχουν κάποιες προσωπικότητες στις οποίες έχουμε αδυναμία. Που δεν βαριόμαστε να ασχολούμαστε μαζί τους και να αφιερώνουμε παραπάνω από ένα κείμενο. Μια τέτοια είναι ο σπουδαίος τεχνίτης-ζογκλέρ-ψυχάκιας Κουαουτέμοκ Μπλάνκο. Ο Μεξικάνος φορ που έπαιζε μέχρι τα 40κατι του μπάλα, έκανε ένα πέρασμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα που δυστυχώς ήταν σύντομο. Το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Τεχνογνωσία”

  1. Ο/Η 4minister λέει:

    Θετικό είναι ότι αποφάσισε να προσλάβει τεχνικό. Ας μην αναλάβω εγώ, σου λέει, ας πάρω κάποιον να ξέρει μπαλίτσα!

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Το καλύτερο θα είναι να πάρει κάποιον, ετά να τον απολύσει και να του πληρώνει καμιά χοντρή αποζημίωση
    Πώς με βλέπεις; 🙂

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Μια χαρά προπονητής είναι ο Φερρέρ και στην ΑΕΚ έκανε δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *