Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

This is soccer

Δεν πα’ να ‘σαι Βραζιλιάνος ή Θιβετιανός. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Και ακόμα κι αν είσαι Αμερικάνος (it’s called football for fuck’s sake) και ο υπόλοιπος κόσμος σε θεωρεί άμπαλο, αλλά εσύ έχεις μια ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα που προκρίνεται στους 16 του Μουντιάλ, τότε ένα γκολ στο τέλος του αγώνα του πανηγυρίζεις έξαλλα. Ακόμα κι αν είσαι μια γηραιά κυρία σε μια Παμπ στη Νέα Υόρκη:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια αδικία, μια σφαλιάρα και ένα χαμένο Μουντιάλ

Το 2010 ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας έκρυβε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Μπορεί η Τσέλσι -που ήταν και το ακλόνητο φαβορί- να μην είχε να χωρίσει πολλά με την Πόρτσμουθ (εκτός της κούπας που κατέκτησαν τελικά οι μπλε), στο μυαλό του Κέβινς-Πρινς Μπόατενγκ όμως υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και μαζί τους αρκετά άσχημα συναισθήματα. Και δεν υπάρχει τίποτα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “This is soccer”

  1. Ο/Η Draculas λέει:

    Εγω θα σταθω στον κυριούλη δίπλα (δεξια με το λευκο φανελακι) που προφανώς πίτα απο τη μπυρα παρακολουθει αλύγιστος. Το γκολ μπαίνει σηκώνει τα χέρια, κίνηση που προφανώς τον κουράζει τα μάλα.Χειροκροταει. Φωναζει γκολ για λιγο. Ή ισως τατς νταουν. Ποιος ξερει. Και μετα αλύγιστος και σοβαρός φωναζει USAUSAUSAUSA εως και το περας του βίντεο.

    Το soccer στην αμερικάνικη αποθέωσή του.

  2. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Μαγκια τους

  3. Ο/Η Τζώρτζης λέει:

    Μήπως είναι η μαμά κάποιου παίκτη;

  4. Ο/Η bhoy λέει:

    Ρε παίδες, τί ώρα είναι εκεί κι έχουν αρχίσει τις guiness???

  5. Ο/Η duendes λέει:

    Καλή ερώτηση, γιατί έχω την εντύπωση ότι στην Νέα Υόρκη την ώρα του αγώνα ήταν πρωί ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *