Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ζωολογικός κήπος

Ο Πολ το χταπόδι μπορεί να μίλησε, αλλά στην Αργεντινή προσπαθούν να αλλάξουν την μοίρα τους. Έτσι, στη φαρέτρα της ομάδας του Ντιέγκο Μαραντόνα μπήκαν αρκετά ζώα με μαντικές ιδιότητες που διαφωνούν με τον Άγγλο με φιλογερμανικά αισθήματα Πολ. Ο Χόρχε η χελώνα, στην πόλη Μεντόσα κάτω από τις φωνές των οπαδών επέλεξε Αργεντινή. Στον ζωολογικό κήπο του Μπουένος Άιρες η φώκια με το όνομα Μάκι έδωσε κι αυτή την ψήφο της στην ομάδα του Ντιέγκο. Επίσης, παπαγάλοι, κουνέλια και άλλα ζώα κατά μήκος της χώρας επιλέγουν Αργεντινή. Μαζί τους και το γλυκύτατο ινδικό χοιρίδιο που ακούει στο όνομα Πάμπλο και μάντεψε ότι θα προκριθούν Βραζιλία-Γκάνα-Παραγουάη και Αργεντινή. Η παράκρουση δεν έχει τέλος:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια αδικία, μια σφαλιάρα και ένα χαμένο Μουντιάλ

Το 2010 ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας έκρυβε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Μπορεί η Τσέλσι -που ήταν και το ακλόνητο φαβορί- να μην είχε να χωρίσει πολλά με την Πόρτσμουθ (εκτός της κούπας που κατέκτησαν τελικά οι μπλε), στο μυαλό του Κέβινς-Πρινς Μπόατενγκ όμως υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και μαζί τους αρκετά άσχημα συναισθήματα. Και δεν υπάρχει τίποτα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Ζωολογικός κήπος”

  1. Ο/Η hi λέει:

    μμμ
    για κουβά τον βλέπω τον παυλάρα

  2. Ο/Η ashton λέει:

    Μήπως τον Παυλάρα τον ρώτησαν ποιοι θα αποκλειστούνε;
    γιατί βρήκε και τους 4 🙂

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Έστειλε τους τηλεθεατές στον κουβά !

  4. Ο/Η Ασχετος λέει:

    Τιμη και δόξα στον πάμπλο το χοιρίδιο. Μια χαρά τα είπε ο Ινδός απλά ο μεταφραστής δεν ήξερε καλα χοιριδιακά και μετέφρασε “προκριθούν” αντι για “αποκλειστούν”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *