Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ιδέες για φτηνές διακοπές

Ψάχνεις τώρα κι εσύ φίλε αναγνώστη να βρεις πού θα πας φέτος στις διακοπές σου. Ξαναθυμάσαι τις χρυσές εποχές που έκανες ελεύθερο κάμπινγκ στο Αγκίστρι, είσαι έτοιμος να ρίξεις τα μούτρα σου και να τηλεφωνήσεις στη θειά τη Θανάσαινα που έχει εξοχικό στην Ερμιόνη και την είχες σκυλοβρίσει πριν τρία χρόνια επειδή δεν ενέκρινε το γάμο σου, κοιτάς την περίπτωση μπάνιων με πούλμαν στη Λίμνη του Λάμπρου στη Βουλιαγμένη, να στείλεις τα παιδάκια σου να κάνουν καμιά βουτιά μη σου μείνουν όλο το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι και στο ρημάξουν και γενικά κάνεις ό,τι μπορείς για να τη βγάλεις φτηνά και οικονομικά, καθότι η κρίση σου χει φάει τα σκώτια.

Και λέω εγώ τώρα. Την περίπτωση του Αλγκάρβε την κοίταξες;

Τι εστί Αλγκάρβε; Παραθαλάσσιο θέρετρο στην Πορτογαλία είναι φίλε μου, πού ζεις εσύ και δεν το ξέρεις;

Εχει και ξενοδοχεία, αλλά έχει και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Καλή λύση αυτή αν είναι να πας μεγάλες διακοπές με όλη την οικογένεια. Διαμερίσματα τώρα δεν είναι η ακριβής λέξη. Επαύλεις να το πώ, ανάκτορα να το πω, θα σε γελάσω. Δες εσύ μόνος σου και κρίνε. Και σπεύσε γρήγορα, γιατί όπως καταλαβαίνεις, με τέτοια τιμή θα γίνει λαϊκό προσκύνημα.

Με τι τιμή; Μόνο 1350 ευρώ την ημέρα!

Ναι, ναι, καλά διάβασες. 1350 ευρώ την ημέρα. Και δεν θέλω τσιγγουνιές. Θα πάρεις μαζί και τη μαμά, την αδερφή με τον γαμπρό σου και τα παιδάκια τους, αλλά για να μην τους έχεις μέσα στα πόδια σου, θα τους νοικιάσεις ένα λίγο πιο ταπεινό δίπλα απ το δικό σου.

Με τέτοια φτήνια άλλωστε, όλοι μπορούν να το παίξουν χουβαρντάδες!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, Θέλω διακοπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι άντρες που παραμένουν παιδιά

http://www.youtube.com/watch?v=-BgL9eRUCm4 Πάντα είχα την εντύπωση ότι οι αθλητές που παίρνουν χρήματα που δεν θα δούμε ποτέ στη ζωή μας δεν ενδιαφέρονται για τους σπόνσορες που τα σκάνε. Με λίγα λόγια θεωρούσα πάντα ότι αν π.χ. μια εταιρεία με ποδοσφαιρικά παπούτσια με τακούνι και αυτοκόλλητο, φτιαγμένα από μπαμπού και λαδόκολλα έδινε τα κατάλληλα χρήματα ο μέσος […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ποδόσφαιρο στα χρόνια των brands

Μέσα σε όλα τα άλλα σοβαρά προβλήματα του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, οι διάφοροι τύποι που έχουν τίτλους για την δουλειά που κάνουν, επιλέγοντας στην τύχη από λέξεις γραμμένες σε χαρτάκια μέσα σε ένα καπέλο, όπως developer, general manager, creative, senior, head of, CEO, chief of, assistant to the regional manager και άλλα διάφορα πιασάρικα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ιδέες για φτηνές διακοπές”

  1. Ο/Η Χρήστος λέει:

    Τζάμπα θα μας βγουν φέτος οι διακοπές!!!

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Ρε άσε τον άνθρωπο να αγιάσει… Τι είναι 1350/ημέρα γι’ αυτόν μπροστά σ’αυτά που βγάζει? Αν δεν τα ξοδέψει αυτός να κινηθεί το χρήμα στην αγορά, ποιός θα το κάνει, εσύ κι εγώ? 🙂 Τι να τα κάνει στο κάτω-κάτω, μασούρια?

    ΥΓ Δε θέλω ρελάνς “έχει παιδί να θρέψει τώρα!” 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *