Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Καλοκαιρινή μόδα: φορέστε μαγιό που θα συζητηθούν

Μια που φίλοι αναγνώστες επικρατεί γενικότερη νέκρα αγωνιστική με εξαιρέση τους ευρωπαϊκούς αγώνες, ας ασχοληθούμε με κάτι χρηστικό για όσους από σας ακόμα δεν πήγαν διακοπές. Το sombrero πάντα πρωτοπόρο σε θέματα μόδας είναι εδώ για να σας δείξει τι επικρατεί φέτος στις παραλίες στα ανδρικά μαγιό. Και τι καλύτερο από τους ζάμπλουτους ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα ντύνονται και σωστά; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Ξεκινάμε με ένα μαγιό κατάλληλο για τον μέσο Έλληνα που έχει μερικά κιλά παραπάνω. Με ειδικό σύστημα στο λάστιχο για να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κοιλιάς σας, το μαγιό Ροναλντίνιο είναι πάνω από όλα άνετο. Δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεστε για το πόσα κιλά θα βάλετε στις διακοπές σας, το μαγιό Ροναλντίνιο αντέχει σε εφελκυστικές δυνάμεις μέχρι και 1000Ν.

Για όσους αντίθετα είναι ιδιαίτερα αδύνατοι, η τελευταία μόδα έρχεται από το Ρίο και την λανσάρει ο Μέσσι. Ναι υπάρχει κι ο Μέσσι στη φωτογραφία και όχι δεν φοράει πορτοκαλί μπικίνι.

Προχωράμε στο μαγιό κάρβουνο. Με μια ειδική τεχνολογία με μικροτσίπ, το μαγιό κάρβουνο απορροφάει τις ακτίνες του ηλίου την ίδια στιγμή που ενεργοποιεί την έκκριση μελανίνης στο σώμα δίνοντάς σας ένα υπέροχο μαύρισμα. Κυκλοφορεί σε  7 μοντέλα ανάλογα με την απόχρωση που επιθυμεί ο αγοραστής. Ο Λουίς Φίγκο επέλεξε το μοντέλο “παϊδάκι στη θράκα”.

Επειδή όμως η οικονομική κρίση μαστίζει τη χώρα, υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις. Η πρώτη από αυτές είναι το σωβρακομαγιό. Ένα απλό βαμβακερό βρακί μετατρέπεται σε χαριτωμένο μαγιό όπως μας δείχνει με μοναδική φινέτσα ο Φραντσέσκο Τόττι.

Τέλος, μια ακόμα οικονομική λύση είναι το σορτσακομαγιό. Οι μεγαλύτεροι που έζησαν την δεκαετία του ’80, σίγουρα θα θυμούνται τις χρυσές εποχές όταν ο Γκάλης και τα άλλα παιδιά φορούσαν σορτσάκια που ίσα ίσα κάλυπταν τα ευαίσθητα σημεία αφήνοντας όλο το μπούτι έξω. Όλο και κάποιο adidas θα έχει περισσέψει σε καμιά ντουλάπα, τότε που παίζαμε μπάσκετ σε ομάδες και πίναμε ΑΓΝΟ για να γίνουμε σαν τον Νικ. Αρχίστε την έρευνα και έτσι θα έχετε ένα μοδάτο μαγιό (όπως μας δείχνουν Σνάιντερ και Βίγια) χωρίς να σας στοιχίσει τίποτα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Για ψώνια, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα 10 “τι σκεφτόσουν όταν το χτυπούσες αγόρι μου;” τατουάζ

Τατουάζ ή, όπως θά΄λεγε κι ο Μπαμπινιώτης, δερματοστιξία. Για κάποιους τέχνη και τρόπος ζωής, για άλλους μια εφήμερη μόδα με μόνιμα αποτελέσματα και επίδειξη καγκουριάς. Όπως και νά΄χει αγαπημένο συνήθειο στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με αποτελέσματα που αισθητικά ποικίλουν. Κι επειδή στο sombrero μας αρέσουν οι λίστες με top 10, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι λιγότερο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιτσιρίκι που ήξερε εξ αρχής πως θα πετύχει

Σε μια συνέντευξη τύπου κάπου στο Ρίο, μπροστά σε πολλούς δημοσιογράφους και αμέτρητες τηλεοπτικές κάμερες, ένας από τους σύγχρονους θρύλους του ποδοσφαίρου, ο Κλάρενς Ζέεντορφ ανακοίνωσε εχθές ότι αποχωρεί από τη Μποταφόγκο, ολοκληρώνει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή στην αγαπημένη του Μίλαν. Είκοσι δυο χρόνια, 953 παιχνίδια, 135 γκολ, τέσσερα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Καλοκαιρινή μόδα: φορέστε μαγιό που θα συζητηθούν”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Άσε ρε φίλε, απ’το πολύ ΑΓΝΟ, το μόνο που καταφέραμε είναι οι Γκαλότριχες στους ώμους, πίκρα λέμε… 🙂

  2. Ο/Η bhoy λέει:

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *