Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Νεκροζώντανοι

Θυμάστε την Σούπερ Λίγκα; Αυτή την κοινοπραξία-συνεταιρισμό-παρεάκι που θα έλυνε τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Τα χέρια που είχαν δωθεί μεταξύ των δυο αιωνίων (μετά από κάθε μια τέτοια χειραψία λείπουν μερικά δάχτυλα) και τη νέα εποχή που θα ξεκινούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Για μερικά χρόνια είχαμε προέδρους κοινής αποδοχής, χαρούμενες παρέες και… νέα φρέσκα πρόσωπα.

Αν τώρα κάποιος πήγαινε στην τελευταία συνέλευση θα νόμιζε ότι βρίσκεται στην παλιά καλή ΕΠΑΕ. Κόντρα από τα παλιά μεταξύ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ για το ποιος θα βγάλει τον δικό του και όχι μόνο. Υποψήφιος ο δικηγόρος Κανελλόπουλος λέει. Τον θυμάστε; Όχι; Τόσο μεγάλο έργο είχε επιτελέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον μυστακιοφόρο δικηγόρο που διετέλεσε πρόεδρος στην ΕΠΑΕ και επί εποχής του έγιναν μεγάλα πράγματα, όπως το ματς της Ριζούπολης… Αυτό το άφθαρτο πρόσωπο στηρίζουν ΟΣΦΠ-ΑΕΚ και Άρης (από τις πιο σημαντικές ομάδες).

Είναι λέει αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό Βόλου τον οποίο ελέγχει ο Αχιλλέας Μπέος. Μη βιάζεστε όμως. Έχουμε και άλλα πρόσωπα από τα παλιά. Ο Μάκαρος είναι από την άλλη πλευρά και στηρίζει λέει τον Σπανό (μιλάμε για το μπλοκ του ΠΑΟ). Μάκαρος και Μπέος που πριν κάποια χρόνια είχαν έρθει στα χέρια σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης είναι οι δυο κύριοι εκφραστές των παρατάξεων. Κάπου εκεί υπάρχει κι ο Θεοδωρίδης που πριν 2 δεκαετίες ήταν στον Ηρακλή και σύμφωνα με τα έγκυρα λεγόμενα του Μάκαρου τον επηρεάζει ο Μελισσανίδης (!!) για να ψηφίσει τον Κανελλόπουλο, όπως επίσης ο ίδιος επηρεάζει και την ΑΕΚ. Ο δε Άρης λέει, ψηφίζει Κανελλόπουλο γιατί χρωστάει χάρη στον… Πατέρα. Μα, καλά ο ΠΑΟ δεν στηρίζει τον αντίπαλο; Ο ΠΑΟ ναι, η κυβέρνηση του βουνού του Νικόλα Πατέρα στηρίζει Κανελλόπουλο όμως. Μεγάλο πλήγμα βέβαια η απουσία της οικογένειας Μητρόπουλου που έχει αφήσει κι αυτή το στίγμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είχε συμμετοχή στις διαδικασίες.

Κόντρα Ολυμπιακού, Πατέρα και Βαρδινογιάννη λοιπόν κι εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε ακόμα με το ελληνικό ποδόσφαιρο…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, Καβάλα, Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα κλεμμένα αρχεία του Ιβάν

“Το ρωσικό σάιτ “yuga.ru” αναφέρει ότι οι γνωστοί χάκερ κατάφεραν και υπέκλεψαν το e-mail του Ιβάν Σαββίδη και έχουν θέσει προς πώληση περισσότερες από 12.000 συνομιλίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του από το 2009 ως το 2015!” – Sportdog.gr Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε στα αθλητικά σάιτ την Παρασκευή. Το Σομπρέρο, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *