Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τι τρέχει με το συμβόλαιο του Ζοζέ;

Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα της Daily Mirror, ο Ζοζέ Μουρίνιο πέτυχε μια εξαιρετική γι αυτόν συμφωνία με τον Φλορεντίνο Πέρες προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφού σ αυτό προβλέπεται ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος χωρίς την υποχρέωση καταβολής οποιασδήποτε ρήτρας από μέρους του στο τέλος καθ ενός απ τα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου του.

Στην Αγγλία πιστεύουν πως ο Ζοζέ περιμένει πώς και πώς την συνταξιοδότηση του σερ Αλεξ προκειμένου να επιστρέψει στο «νησί» τιμονιέρης των «κόκκινων διαβόλων».

Βέβαια οι Αγγλοι έχουν πάντα την τάση να θεωρούν εαυτούς τον ομφαλό της γής, όμως αν αληθεύει ότι ο Ζοζέ μπορεί να την κάνει ακόμα και μετά από ένα χρόνο και να μη δώσει και δεκάρα, τότε μιλάμε για τη μπίζνα του αιώνα.

Απ όσο μπορώ να γνωρίζω ο Μου δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η συγκατοίκησή τους στη Μαδρίτη θα είναι δύσκολη.

Αν λοιπόν σφίξουν ιδιαίτερα τα πράγματα δεν θα το έχει σε τίποτα να πει «ή αυτός ή εγώ» και να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Βέβαια είναι πολύ εγωϊστής για να τα παρατήσει χωρίς να έχει κατακτήσει τίποτα. Κι εκεί ίσως πατάει ο Πέρες. Του αφήνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων πιστεύοντας πως ο εγωϊσμός του Πορτογάλου δεν θα του επιτρέψει να καταφύγει σε μια … ισπανική υποχώρηση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι άντρες που παραμένουν παιδιά

http://www.youtube.com/watch?v=-BgL9eRUCm4 Πάντα είχα την εντύπωση ότι οι αθλητές που παίρνουν χρήματα που δεν θα δούμε ποτέ στη ζωή μας δεν ενδιαφέρονται για τους σπόνσορες που τα σκάνε. Με λίγα λόγια θεωρούσα πάντα ότι αν π.χ. μια εταιρεία με ποδοσφαιρικά παπούτσια με τακούνι και αυτοκόλλητο, φτιαγμένα από μπαμπού και λαδόκολλα έδινε τα κατάλληλα χρήματα ο μέσος […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαούλ: Ο ταλαντούχος πολεμιστής του Σιμεόνε

Απρίλιος 2016. Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Μπάγερν στο Καλντερόν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 10ο μόλις λεπτό ο Σαούλ Νίγκεθ δέχεται τη μπάλα κοντά στο κέντρο και ξεκινάει μια κούρσα προς την αντίπαλη εστία. Τρεις παίκτες της Μπάγερν σπεύδουν για να τον ανακόψουν αλλά αυτός ξεγλιστράει ανάμεσα τους και μπαίνει στην περιοχή. Δυο ακόμα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *