Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Εγώ για σένα ..λιώνω

Σ’ εσένα Χρυσό Αγόρι της UEFA που, πιστός στην τηλεοπτική παντοκρατορία του ποδοσφαίρου η οποία γράφει στις …τσέπες της τους ποδοσφαιριστές και όσους θα στοιβαχτούν στις κερκίδες, όρισες Ευρωπαϊκό αγώνα στις 7 το απόγευμα σε χώρα που αυτή η ώρα, αυτήν την εποχή ισοδυναμεί με 35 βαθμούς Κελσίου, σ’ εσένα λοιπόν, προωθώ την περσινή μου ευχή. Καραγκιόζη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Άρης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μπαίνει μια ομάδα από το Λουξεμβούργο σ’ένα μπαρ…

Απόγευμα Τρίτης, 10 Ιουλίου. Όλος ο πλανήτης περιμένει με αγωνία το ίδιο πράγμα: Τον ημιτελικό του Μουντιάλ, Γαλλία-Βέλγιο. Ακόμα και στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, η 90χρονη σκηνοθέτρια και φωτογράφος, Ανιές Βαρντά, που βρίσκεται εκεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη σπουδαία καλλιτεχνική της καριέρα, ζητάει στο τέλος μια τηλεόραση και ένα ήσυχο δωμάτιο για να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ‘κίτρινο υποβρύχιο’ και η κατάρα των ημιτελικών

Βιγιαρεάλ, Τρίτη 25 Απριλίου 2006, τοπική ώρα 22.29. Στο γήπεδο της πόλης η τοπική ομάδα δίνει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της και η μπάλα είναι στημένη στο σημείο του πέναλτι ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα. Το σκορ είναι 0-0. Το καμάρι της πόλης θέλει ένα γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Εγώ για σένα ..λιώνω”

  1. Ο/Η bhoy λέει:

    Ρε σεις σύντεκνοι,μήπως τα ρίχνετε σε λάθος πλευρά;Μήπως ευθύνεται το κανάλι που μετάδοσε τον αγώνα;
    Διότι αν θυμάμαι ορθώς,η UEFA για τους αγώνες του Europa League έχει προσδιορίσει για 20:00 και 22:05 (αν είναι δυναμόν για καταχείμωνο).

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Όχι, σύντεκνε. Αποκλειστική ευθύνη της UEFA είναι αυτά τα θέματα. Η ΠΑΕ Άρης έκανε ακόμα και επίσημο αίτημα για αλλαγή ώρας, μπας και γλιτώσουμε λίγη κάψα, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική για τον λόγο που αναφέρω και στο κείμενο. “Να μην συμπέσει με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που είχε εχθές” και ..καπαρωθεί έστω και λίγο το άλλο προϊόν τους. Οι ώρες που αναφέρεις πιθανόν ισχύουν στους ομίλους που όλοι οι αγώνες γίνονται Πέμπτη και δεν υπάρχει θέμα μπλεξίματος με το Τσου Λου.

  3. Ο/Η opap λέει:

    Χρυσό αγόρι της ΟΥΕΦΑ? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Ο δεξής όρχης του Μπλάτερ είναι χρυσός?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *