Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Με τα μούτρα για πρωτάθλημα

Η Απερτούρα έχει ξεκινήσει στην Αργεντινή και ήδη έχουν περάσει τρεις αγωνιστικές. Το απόλυτο μέχρι στιγμής έχουν πετύχει η Βέλεζ και η Ρίβερ. Και αν για την Βέλεζ δεν είναι κάτι περίεργο, για τη Ρίβερ που τα τελευταία χρόνια σέρνεται σίγουρα είναι επιτυχία. Η ομάδα του Άνχελ Κάππα κέρδισε και την Ιντεπεντιέντε με 3-2 με τον νεαρό Μόρι να σκοράρει και πάλι, παρά το αυτογκόλ του Καρίσο με τα… μούτρα (!!). Πάντως είναι ακόμα νωρίς και υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες όπως η Λανούς, η Εστουδιάντες κι η Μπάνφιλντ.

Την ίδια στιγμή στην αντίπερα όχθη η Μπόκα κατάφερε να χάσει από τη νεοφώτιστη Ολ Μπόιζ (καμία σχέση με τη Νιούελ’ς Όλντ Μπόιζ) και έχει μόλις 1 βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές (μαζί και οι πρωταθλητές Αρχεντίνος Τζούνιορς). Ήδη ακούγονται φήμες για αντικατάσταση του προπονητή Μπόργκι κάτι που αν γίνει θα πρόκειται για ιστορικό ρεκόρ στην ιστορία της Μπόκα.

Τέλος, στο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Ράσινγκ που είχε δυο νίκες (μία εκ των οποίων στο Μπομπονέρα) υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα από την Σαν Λορένσο (που έκανε την πρώτη της νίκη) με 1-2, σε ένα αγώνα που είχαμε το γκολ της αγωνιστικής από τον Λουγκουέρσιο, αλλά και παράπονα από τους γηπεδούχος για δύο πέναλτυ που δεν δόθηκαν (το ένα μάλλον ήταν).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το τελευταίο μαγικό του Ρικέλμε

11 Μαΐου του 2014 και η Μπόκα υποδέχεται τη Λανούς στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είναι το εικοστό λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και η Λανούς, που βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-1, προσπαθεί να βγει στην επίθεση για να ισοφαρίσει. Το κλίμα στο γήπεδο είναι χαλαρό. Οι γηπεδούχοι επανακτούν εύκολα τη μπάλα στο χώρο της […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ήρωες που δεν ξέρουμε: Πάμπλο Βικό

Η Αντρογκέ είναι μια από τις γειτονιές της περιφέρειας του Μπουένος Άιρες, ένα μέρος περίπου τριάντα χιλιάδων κατοίκων με πολλά δέντρα και λιθόστρωτους δρόμους, που ο μεγάλος συγγραφέας Χορχέ Λουίς Μπόρχες εκθείαζε σε κείμενά του, καθώς είχε περάσει εκεί πολλά όμορφα καλοκαίρια όταν ήταν παιδί. Η Αντρογκέ, που βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα πιο νότια από […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *