Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βγάζοντας βρώμικο ψωμί στη Μαδρίτη

Ο Τόμας Ιφαλούσι είναι ένας Τσέχος στόπερ που ήρθε με πολλές περγαμηνές στην Ισπανία φιλοδοξώντας να δώσει επιτέλους λύσεις στο αμυντικό πρόβλημα που χρόνια ταλανίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Τόμας Ιφαλούσι γρήγορα διαπίστωσε πως η Primera Division είναι αρκετά κλικ πιο γρήγορη απ το ιταλικό σπαγγέτι – σιρκουί στο οποίο ζούσε και βασίλευε.

Ο βαθμός δυσκολίας του παιγνίου ανέβαινε δε κατακόρυφα κάθε φορά που τιθόταν αντιμέτωπος με την Μπαρσελόνα.

Την οποία οι Ελληνες φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με τα μάτια τους την προηγούμενη εβδομάδα να διασύρει τον Παναθηναϊκό.

Ο οποίος κατά την εκτίμηση των ειδικών και όχι μόνον την παρασεβάστηκε καθώς οι παίκτες του δεν έριξαν μερικές κλωτσιές στο «ψαχνό» να της κόψουν τον ρυθμό.

Οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα εξομολογήθηκαν πως και να ήθελαν να κλωτσήσουν τους αντιπάλους τους δεν τους προλάβαιναν.

Τα παραπάνω φυσικά δεν ισχύουν για ένα παίκτη της κλάσης του Τόμας Ιφαλούσι.

Ο οποίος μπορεί να απολογήθηκε για την παρακάτω “αξιόποινη πράξη” του λέγοντας τως πήγαινε για τη μπάλα, όμως το πόδι του Μέσσι το … πρόκαμε μια χαρά.

Ο οποίος θα αισθάνεται φυσικά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς τουλάχιστον γλύτωσε το κάταγμα …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πώς να Πάρεις τα Λεφτά σου Πίσω

Επιστρέφω μετά από δυο μήνες ενδελεχούς έρευνας (όχι ότι δεν είχα χρόνο) κάνοντας άρθρο κάτι που είχατε κάνει παρατήρηση στα σχόλια. Μιας και το θέμα των χορηγών και γενικά αυτών των εξωαγωνιστικών σχέσεων με το ίδιο το παιχνίδι είναι αγαπημένο μου θέμα, να δούμε λίγο τις σχέσεις των συλλόγων με τις φανέλες που πουλάνε, με […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το απρόβλεπτο ποδόσφαιρο του Κίκε Σετιέν

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές διαφορετικές φιλοσοφίες, δεκάδες τακτικές και αρκετά συστήματα αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που θεωρούνται δεδομένα απ’όλους. Έτσι, όταν είσαι μια μικρή ή μικρομεσαία ομάδα και πηγαίνεις να παίξεις στο Καμπ Νου, η λογική λέει ότι ο βασικός σου στόχος είναι να αμυνθείς όσο πιο σφιχτά γίνεται. Κι αν η μοίρα το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Βγάζοντας βρώμικο ψωμί στη Μαδρίτη”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δύο αγωνιστικές έφαγε ο Τόμας
    Πολύ σκληρή τιμωρία
    Με τέτοια τιμωρία πώς να μην το ξαναματακάνει;

    http://www.youtube.com/watch?v=toiijv50rTg&feature=player_embedded

  2. Ο/Η Jordi λέει:

    Κάποτε πρέπεινα τελειώσει αυτή η αθλιότητα,με τέτοιες ποινές δεν θα αλλάξει κάτι.Πήγαινε λέει για την μπάλα,δηλαδή αν πήγαινε για το πόδι του Μέσσι τι θα γινόταν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *