Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βρήκαμε τον κακό !

Αντιγράφω κατά λέξη από σημερινό δημοσίευμα της sport24.gr

Ξαφνική συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, είχε το βράδυ της Δευτέρας ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με “καυτό” θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών τη διαιτησία.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φως”, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έμεινε μόνο στην επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας όπου και είχε συνάντηση μίας ώρα με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά είχε τρίωρη συνάντηση στη συνέχεια με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και καλό του φίλο, Νικόλα Πατέρα.

Ο λόγος φυσικά που έγινε αυτή η συνάντηση δεν ήταν άλλος από το πολεμικό κλίμα των τελευταίων ημερών, ύστερα από τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο οι “πράσινοι” πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Άρη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο άνθρωποι που έχουν αυτή τη στιγμή το τιμόνι των δύο “αιωνίων” του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή γραμμή στο μέτωπο της διαιτησίας, με τον στόχο να είναι να μπουν τέλος στα κακώς κείμενα, κάτι το οποίο θα απαιτήσουν από την ΕΠΟ και τις αρμόδιες διαιτητικές αρχές.

Κατάλαβες Πιλάβιε που κάνεις του κεφαλιού σου κι έχεις καταντήσει μπουρδέλο το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Κομμένα αυτά που ήξερες.

Τώρα έρχονται οι αδερφοί Κατσάμπα και θα σου τρίψουν τη μούρη στο χώμα

Αργήσαμε λίγο, αλλά τον βρήκαμε τον ένοχο …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Κοράκια, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σούπερ Λίγκα: 2049

Έχουμε μπει για τα καλά στη νέα κινηματογραφική σεζόν, βαδίζοντας ολοταχώς για τα Όσκαρ και το El Sombrero δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Είδαμε πρώτοι την νέα σπουδαία φουτουριστική ελληνική ταινία “Σούπερ Λίγκα: 2049” και ο κλήρος της παρουσίασης έπεσε σε εμένα (όχι ότι με χάλασε βέβαια). Ποιος Λάνθιμος με τα “Ιερά του ελάφια” […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν σε κυνηγάνε όλοι

https://www.youtube.com/watch?v=ElAxdi7RBc4 Το σκηνικό ιδανικό. Το παιχνίδι στο 0-0 και μπαίνουμε στις καθυστερήσεις. Η μπάλα στον αγέρωχο 37χρονο Ντανιέλ “Ρόλφι” Μοντενέγκρο. Αυτός πιάνει το σουτ και γράφει το 1-0. Ο σπίκερ παραληρεί, οι παίκτες αγκαλιάζονται, ένας παππούς στις εξέδρες δίνει μάχη με το εγκεφαλικό, κοιτάζοντας τον ουρανό και ευχαριστώντας τον Θεό ενώ κρατιέται από τα κάγκελα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Βρήκαμε τον κακό !”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    ρισπέκτ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *