Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι

Γυρίζοντας από το γήπεδο θα ήθελα να σχολιάσω:

  • την κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ
  • τον Ροζέριο που μου άρεσε πολύ
  • το καταπληκτικό δεύτερο γκολ του Αστέρα Τρίπολης
  • το αφηνιασμένο δεύτερο ημίχρονο του Σκόκο που ολοκληρώθηκε με ένα ονειρικό γκολ
  • τον τραγικό Σάββα Γκέντσογλου που αυτή την στιγμή δεν μπορεί να παίξει βασικός στην ΑΕΚ
  • τον Ράφικ Τζεμπούρ που σκοράρει ακατάπαυστα
  • το πρόβλημα στα δεξιά, όπου Γιάχιτς και Πατσατζόγλου δεν μπορούν να καλύψουν το κενό του Αραούχο

και πολλά πολλά άλλα.

Δεν μπορώ όμως και δεν μπορώ γιατί κάποιος άλλος ήταν ο πρωταγωνιστής και πάλι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο οφθαλμίατρος στο επάγγελμα Κουκουλάκης έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ κλείνοντας τα μάτια σε 4 παραβάσεις που έπρεπε να σφυριχτούν πέναλτυ. Ένα διπλό (δυο τραβήγματα στην ίδια φάση) στο πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμα ντουέτο ανατροπών στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Από τις συνολικά 4 παραβάσεις, είδε την μία την οποία και έδωσε φάουλ. Εγώ προσωπικά ας δεχτώ το λάθος σε μία, σε δύο, άντε σε τρεις περιπτώσεις. Το πέναλτυ στον Σκόκο όμως ρε αλητήριο κοράκι που φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού στο γήπεδο σε απόσταση δεκάδων μέτρων γιατί δεν το έδωσες;

Και το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με διάφορες τέτοιες ομορφιές.

ΥΓ Ας μην διανοηθούν να δώσουν καμιά μαϊμουδιά υπέρ της ΑΕΚ για ξεκάρφωμα τώρα, δεν τρώμε πρόλογο…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, ελληνικό ποδόσφαιρο, Κοράκια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στο μυαλό του Κλαούντιο Ρανιέρι και όχι μόνο

Είναι γνωστό ότι στο sombrero κάνουμε πρώτα απ’όλα ρεπορτάζ, αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό 8 μεγάλων προσωπικοτήτων της εγχώριας και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις (ίσως όχι και τόσο) ενδόμυχες σκέψεις τους. Ξεκινάμε λοιπόν και ιδού: Ο επιτυχημένος Κλαούντιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόντος: η φανέλα και το τέλος ενός συλλόγου

Στην εποχή μας στο μυαλό του μέσου Έλληνα ο συνδυασμός των λέξεων Αμερικάνικο και Κολλέγιο φέρνει εικόνες από πλουσιόπαιδα που ζουν σε μεγάλα σπίτια στα προάστια. Κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει σήμερα εν μέρει, αλλά λίγοι ξέρουν ότι το Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης έχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω του και οι ρίζες του έρχονται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 σχόλια σχετικά με το “Γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι”

  1. Ο/Η dentaris λέει:

    Γνωστο το “αμαρτωλο” παρελθον του συγκεκριμενου.

    Δεν αρχισαμε καθολου καλα σστο κομματι της διαιτησιας,ή καλυτερα τα ¨φαλτσοσφυριγματα” φετος αρχισανε πιο νωρις απο καθε αλλη χρονια.

  2. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    Εχω ζησει πολυ χειροτερες σφαγες.
    Συνηθισμενοι ειμαστε.
    Για την αποδοση της ομαδας με τον πολυσερβο ελληνονικη,τι εχεις να πεις?

  3. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη επιθετική συμπεριφορά αυτή τη στιγμή από όλες τις μεγαλες ελληνικες ομάδες. Ισως γιατί Σκοκο, Τζιμπούρ, εμπειρία του Λύμπε (συν το εξυπνο παιχνίδι του), έχουν δέσει καλά. Αναμφίβολα, εχει πρόβλημα ανασταλτικά, φάνηκε και χθες, όπως και με Χάιντουκ.

    Οσο για τα πέναλτι, με μοναδικό σύμβουλο τον τηλεοπτικό φακό και χωρίς την αίσθηση του γηπέδου, στον Μανωλά κατά τη γνώμη μου γίνεται το πιο …πέναλτι από όλα. Καμία προσπάθεια να φτάσει στη μπάλα ο αμυντικός, τράβηγμα από τη μέση στον παίκτη που έχει πάρει πλεονεκτικότερη θέση.

    Μετά από 3 αγωνιστικές, πρώτος ο Ηρακλής! Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν βλέπονται, σε Αρη και ΠΑΟΚ μάλλον αφησαν σημάδια τα ματς της Πέμπτης και αυτό φάνηκε νομίζω.

    Ετσι θα πάει το πράγμα, με γκέλες όλων, δεν βλέπω κάποιον να ξεχωρίζει. Εκτός αν κάποιος από τους 5 πιο ισχυρούς σταθεροποιήσει μια μίνιμουμ καλή απόδοση κάποια στιγμή.

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Βρε, βρε καλώς τον Κουκουλάκη..
    Μ’ ένα κλικ στο όνομα του στο κείμενο πηγαίνεις στο περσινό Άρης-Καβάλα που πάλι δεν έδωσε ..3 πέναλτι! Φέτος στην Καβάλα στην πρεμιέρα δεν έδωσε πάλι άλλο ένα (μιλάμε για καραμπινάτη περίπτωση ανατροπής από πίσω).

    Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κανείς και 4ο αγώνα για να τον διαγράψει για πάντα και από την διαιτησία και από τον οφθαλμιατρικό σύλλογο. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη δυσφήμιση με τέτοια τύφλα.

    Άντε να συνεχιστούν οι διαγραφές και οι παραιτήσεις στην διαιτησία να δούμε πόσοι θα μείνουν και πότε θα διακοπεί το πρωτάθλημα.

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Πέρσι σφύριξε στο ΑΕΚ-ΠΑΟ. Δεν δίνει τη φαουλάρα στο Γιαχάγια και μπαίνει το 0-1. ΟΚ λες, ένα φάουλ στο κέντρο ήταν, δε γαμείς ένα λάθος έγινε…

    Το χθεσινό όμως δεν γίνεται να είναι απλά ένα λάθος. Μιλάμε για χειρουργείο.

  6. Ο/Η 4minister λέει:

    Έχει δίκιο ο Πέτρος, ο γιατρός είναι γνωστός και μη εξαιρετέος. Έχετε παρατηρήσει ότι τις μεγαλύτερες σφαγές τις κάνουν οι διεθνείς; Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    Ο λόγος είναι ότι οι διεθνείς δεν κόβονται από τους καταλόγους, δεν δικαιούνται οι ντόπιοι αρχιδιαιτητές να κάνουν παρέμβαση.

    Μπορεί ο στόχος να είναι ίδιος με τον περσινό. Όπου τα κοράκια πέρασαν πριονοκορδέλα την ΑΕΚ μέχρι να είναι εκτός πρωταθλήματος. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο βαθύτερο και σημαντικότερο. Όλη η αναμπουμπούλα στοχεύει κυρίως στην επίσπευση αρχαιρεσιών στην ΕΠΟ!

  7. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Ο Κουκουλακης ειναι πολυ καλος διαιτητης
    Εδω ενα δειγμα της δουλειας του που πηγε τον ολυμπιακο στον τελικο κυπελλου.

    http://www.youtube.com/watch?v=o7AQn3iHVoI

  8. Ο/Η Chris λέει:

    Of8almiatros?? xaxa, hrwneia ths tyxhs.
    Pantws ayto to savvatokyriako htan sto idio tempo me ta prohgoumena. 2-4 penalty sthn AEK(den exw dei to paixnidi), ka8aro panalty ths Larissas, offside to goal tou Paniwniou ktl. eytyxws ta Kavala-Pao & Panserraikos-Osfp htan ypodeigmatikh h diathsia..tyxaio??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *