Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ποια εγχείρηση; Έχει Μουντιάλ λέμε!

Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου κάνει παρατήρηση γιατί παρακολουθείς μπάλα ενώ θα έπρεπε να δουλεύεις/διαβάζεις/κάνεις τέλος πάντων κάτι που οι υπόλοιποι έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι είναι πιο σημαντικό από το να δεις ποδόσφαιρο, η απάντηση είναι μια: “Σιγά το θέμα! Εδώ ο άλλος έχωνε τα χέρια του μέσα στα εντόσθια του ασθενή βλέποντας μπαλίτσα“.

Vincent Bettschart was operating on a patient’s abdomen on June 17 when he moved a TV into the theatre so he could watch the France-Mexico match.

The surgeon got further into the spirit of the match by turning up the volume full blast, thus filling the room with the sound of vuvuzelas and cheering.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια αδικία, μια σφαλιάρα και ένα χαμένο Μουντιάλ

Το 2010 ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας έκρυβε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Μπορεί η Τσέλσι -που ήταν και το ακλόνητο φαβορί- να μην είχε να χωρίσει πολλά με την Πόρτσμουθ (εκτός της κούπας που κατέκτησαν τελικά οι μπλε), στο μυαλό του Κέβινς-Πρινς Μπόατενγκ όμως υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και μαζί τους αρκετά άσχημα συναισθήματα. Και δεν υπάρχει τίποτα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *