Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Γκολ και φύγαμε

Φύγαμε για τα βραβεία καλύτερης διαφήμισης με ένα ακόμα σποτ του Κάρλος Τέβες, αυτή τη φορά κοροϊδεύοντας τα πολύ κακά αγγλικά του. “Τόσο απλή η προσφορά που ακόμα κι ο Τέβες μπορεί να την εξηγήσει στα αγγλικά:”

Φύγαμε για την καλύτερη διαφήμιση που έκανε ο Αντουάν Γκριζμάν που σκόραρε το δεύτερο γκολ της Σοσιεδάδ εις βάρος της Λα Κορούνια και είπε να την κάνει:

Φύγαμε για τα αποδυτήρια στη Βραζιλία με τον Γκιγιέρμε της Πόντε Πρέτε, που την έκανε κι αυτός, αλλά πεζός:

Και για το τέλος φύγαμε μην μας έρθει στο κεφάλι τίποτα με το βίντεο από το προχθεσινό ρεσιτάλ των οπαδών της Ιντεπεντιέντε με τα ιπτάμενα γλυκά (καλύτερο από την πέτρα που πέταξαν τις προάλλες στον τερματοφύλακα Σίλβα της Ντεφενσόρ για το Σουνταμερικάνα):

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Για ψώνια, Ισπανικό πρωτάθλημα, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Ιάγος της Γαλικίας

Στον Οθέλο του Σαίξπηρ, ο “ανταγωνιστής” του έργου είναι ο Ιάγος. Ένας στρατιώτης για χρόνια έμπιστος του Οθέλου, σύμβουλός του, που νιώθει αδικημένος γιατί δεν πήρε αυτός προαγωγή και προτιμήθηκε ο Κάσσιος. Φτιάχνει έτσι ένα πλάνο εκδίκησης για όλους. Για τον Οθέλο και τη γυναίκα του Δυσδαιμόνα, αλλά και για τον Κάσσιο που του πήρε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το κοντό τους και το μακρύ τους

Σύνδεση με τα προηγούμενα: Στην Αργεντινή υπάρχει ένα πρωτάθλημα στο οποίο παίζουν τριάντα ομάδες. Μετά τον θάνατο του δον Χούλιο Γκροντόνα η AFA (η αργεντίνικη ΕΠΟ) είναι επί της ουσίας ακέφαλη για έναν χρόνο. Ο ισχυρός ανήρ της Σαν Λορένσο Μάρκο Τινέλι (που όπως έχουμε ξαναπεί είναι κάτι σαν τον Νίκο Αλιάγα της Αργεντινής) προσπαθεί […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Γκολ και φύγαμε”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    μουαχαχαχαχαχ…
    Φοβερή πλάκα η διαφήμιση, δίπλα στον Τέβεζ εμφανίζεται ο (ηθοποιός) Λουίς Ρούμπιο που υποδύεται τον (φανταστικό χαρακτήρα) Έμπερ Λουντουένια, (υποτιθέμενο) βετεράνο αμυντικό-δρεπάνι που έχει πάρει 81 κίτρινες κάρτες και 37 κόκκινες.
    Και του λέει “έχουμε παίξει σε ομάδες σταθμούς…”, απαντάει ο Τέβεζ “Μάντσεστερ”, λέει ο Έμπερ “Τέμπερλεϋ” (μια πολύ μικρή ομάδα του Μπουένος Άιρες που συνήθως παίζει στην 3η!!!! εθνική), ψελλίζει ο Τέβεζ κάτι σαν “Γουέστ Χαμ” του λέει ο άλλος “Τσάκο φορ Έβερ” (επίσης πολύ μικρή ομάδα στην Βόρεια Αργεντινή, στις μικρες κατηγορίες συνήθως…)

    Επίσης, μια απορία:
    Στο τελευταίο βίντεο ο τύπος που πάει να μαζέψει τα γλυκά γιατί αντί να τα σκουπίσει προς τα έξω με μια σκούπα/κάτι τέτοιο, τα μαζεύει σε σακούλα;;;
    Θα τα δώσει στους φτωχούς;;; Τι γίνεται;;;

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Μετά τι θα τα’καναν θα τ’αφηναν να βιοδιασπαστού έξω απ’τη γραμμή? Διπλή δουλειά να κάνει, υπερωρίες μετά την λήξη? Πρέπει να δει και τις φάσεις…:)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *