Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Choose life. Choose a job. Choose a career.

Πάντα είχα απορία πώς μπορείς να εξηγήσεις σε κάποιον άσχετο τι είναι το Football Manager (παλιότερα Championship Manager) και γιατί να το παίξει. Θα σε ρωτήσει: “Έχει καλά γραφικά;” κι εσύ θα απαντήσεις “Ε, εντάξει… Όχι.” “Κι ο ήχος; Καλός;”  Εκεί κολλάς λίγο: “Βασικά φίλε εγώ τον κλείνω τον  ήχο όταν παίζω.” Μετά μπορεί να σε ρωτήσει: “Έχει καλή υπόθεση;” και κάπου εκεί σταματάς να ασχολείσαι.

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι είναι από τα πιο δημοφιλή στον ανδρικό πληθυσμό της Ευρώπης και η δυσκολία να το διαφημίσει η εταιρεία υποκαθίσταται από τον εθισμό και τις ατέλειωτες ώρες gameplay που αρκούν για να το αγοράσεις κάθε χρόνο, ακόμα κι αν οι διαφορές είναι μικρές και επί της ουσίας τα ρόστερ είναι τα μόνα που αλλάζουν. Αν και τα τελευταία χρόνια δεν παίζω όπως παλιά γιατί νιώθω ότι έχει χαθεί η μαγεία, ίσως βέβαια πάλι γιατί βαρέθηκα να ξεφτιλίζω τον duendes, η έκδοση του 2011 δεν ξέρω πόσο καλή είναι, αλλά σίγουρα έχει μια καταπληκτική διαφήμιση που συμπυκνώνει σε 50 δευτερόλεπτα το πάθος και την ουσία όχι μόνο του παιχνιδιού, αλλά και του ποδοσφαίρου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Football Manager, Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ζωή είναι σαν ένα ματς της Αργεντινής

Αυτό είναι το σλόγκαν της Κόκα Κόλα στην Αργεντινή με αφορμή το Μουντιάλ που έρχεται. Η αλήθεια είναι ότι η εθνική ομάδα δεν τα καταφέρνει καλά, αλλά οι διαφημιστικές εταιρείες της χώρας κάνουν εξαιρετική δουλειά, είτε πρόκειται για συλλόγους, είτε για την εθνική, είτε για απλά ονλάιν παιχνίδια. Άλλωστε πρόσφατα είχαμε δει μια διαφήμιση της […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ρολόι του Μουντιάλ

Φίλε θεατή του Μουντιάλ. Θέλεις να μην χάνεις ούτε δευτερόλεπτο από τους αγώνες; Έχεις στην άκρη περίπου 20 χιλιάδες Ευρώ και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις; Μην σκιάζεσαι. Σου βρήκαμε λύση. Η ελβετική (τι άλλο θα ήταν) εταιρεία ρολογιών Hublot παρουσίασε τα επίσημα ρολόγια του Μουντιάλ. Με την ονομασία Unico Bi-Retrograde Chrono, το ρολόι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Choose life. Choose a job. Choose a career.”

  1. Ο/Η 4minister λέει:

    Απ’ ότι έμαθα το FM 2010 θα έχει δυό πολύ σημαντικές αλλαγές.

    1. Κάνεις επιλογή προπόνησης για κάθε παίκτη χωριστά. Έτσι μπορείς να βελτιώσεις την ταχύτητα κάποιου, την αστοχία κάποιου άλλου κ.ο.κ.
    2. Μιλάς με τους μάνατζερς των παικτών και όχι απρόσωπα όπως μέχρι τώρα. Έτσι θα ξέρεις γιατί σου αρνούνται μια μεταγραφή και τι πρέπει να κάνεις για να την πετύχεις.

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Τς τς..
    Πιο ψεύτης μεγαλώνει η μύτη σου. For real!

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Πρόσεχε γιατί υπάρχουν και μάρτυρες…

  4. Ο/Η Draculas λέει:

    Σπασμένα τασάκια, ποτήρια, γραφεία. Νεύρα και περιθωριοποιήσεις παικτων. Απολύσεις , απολύσεις, απολύσεις, επιτυχία και στα μούτρα αυτών πόυ σε απέλυσαν ο χορός της νίκης. Πόρωση.
    Από το “dos game” Οne-Nil παίζω το συγκεκριμένο είδος. Ε, φετος είπα να κάνω μια διακοπή. Ναι ψέμματα λέω. Κάποια στιγμή θα το “τσεκάρω” και αυτό…

    Μια πόρωση την έχουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *