Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Sombrero firewall

Μια ακόμα κοινωνική προσφορά από το sombrero. Αντί να δώσετε 1 Ευρώ για να αγοράσετε το γάβρο, με ένα ΤΖΑΜΠΑ κλικ και με απόλυτη εχεμύθεια (όπως μόνο το sombrero προσφέρει) θα μάθετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι βρήκαμε μέσα στο λάπτοπ του Βαλβέρδε. Ξεκινάμε:

  • Ανοίξαμε το Outlook Express και βρήκαμε στο Trash περίπου 10 mail marked as spam όλα από τα τέλη της Άνοιξης του 2010. Αποστολέας ήταν σε όλα κάποιος “Socrates” και τίτλο είχαν “Win now 1 million Euros, just open the mail and accept the job.”
  • Στο Inbox υπήρχε ένα mail με αποστολέα “Marinakis” και τίτλο “This is not spam. Come back to Piraeus.”
  • Επίσης υπάρχουν πολλά mail από κάποιον “Σάββα Θεοδωρίδη” με τίτλους όπως “Πρόσεχε το κοράκι”, “Είδες τι πάθανε οι κουφάλες οι βαζέλες; OMG και 3 LOL”.
  • Στο My Pictures βρήκαμε ένα folder “Espanyol – UEFA” με σπάνιες φωτογραφίες από την πορεία της ομάδας προς τον τελικό του ΟΥΕΦΑ. Απουσιάζουν φωτό από τον τελικό.
  • Στο My Music βρήκαμε ένα φάκελο με τίτλο “Ellinika” που είχε μέσα τον ύμνο του Ολυμπιακού και τα “Παιδιά του Πειραιά”.
  • Δεν φαίνεται να παίζει πολλά παιχνίδια. Έχει εγκατεστημένο το Football Manager και ανοίξαμε το save του. Παίζει στην 5η του χρονιά στην Μπαρσελόνα με το όνομα “Sir Ernesto Valverdeson” και τα πάει αρκετά καλά. Ο Μέσσι είναι δυσαρεστημένος και ζητάει μεταγραφή γιατί ο Sir ξεκινάει τον Ιμπαγάσα βασικό στα 38 του πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βίγια.
  • Μπήκαμε στο facebook account του Ερνέστο. Εκεί βρήκαμε ένα request για το Farmville από τον Antonis Nikopolidis και ένα μήνυμα στο Inbox που έλεγε “Κάνε join, χρειάζομαι βοήθεια για να καλλιεργήσω μολόχες για το δημοτικό πάρκο”.
  • Είδαμε ότι έκανε σχόλιο πρόσφατα στο album του Nemeth “Greece Summer 2010” σε μια φωτογραφία από το Island λέγοντας “Κριστιάν μαζέψου γιατί θα κάνεις λιγότερες συμμετοχές από ότι πέρσι στην ΑΕΚ”
  • Επίσης βρήκαμε ότι έχει friend request από το Νίκο Αλέφαντο με μήνυμα “Ελά μωρέ τώρα, κάνε με φίλο τώρα που έχεις τον Πελεγρίνη τον άσχετο που δεν τα κατάφερε με τον Μπετζεμά. Έλα, έχουμε κοινό φίλο τον Τζακερόνη.”
  • Είδαμε ότι έκανε πρόσφατα join στο group “Στηρίζουμε τον Νίκο Νιόπλια.”
  • Τέλος, έχει request για ένα application με όνομα “Which famous football player are you like?” που του έστειλε κάποιος “Φέτφα” και του γράφει “Εμένα με έβγαλε Messi”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η επιλεκτική περηφάνια του Έλληνα οπαδού

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με τα απολύτως απαραίτητα και βασικά. Παντού, όπου κυλάει ή παίζει μια μπάλα, υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς διαφόρων ομάδων. Αυτό το ξέρουμε όλοι και το βλέπουμε όλοι. Ο Γκάρι Νέβιλ, για παράδειγμα, κατέκτησε ό,τι βγαίνει σε κούπα με τη Γιουνάιτεντ, και ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί, πάει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατά της Συνδρομητικής Τηλεόρασης

Πριν από οχτώ χρόνια στην Αργεντινή, η τότε πρόεδρος Κριστίνα Κίρσνερ έβαλε σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για Όλους». Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι σε όλες τις κατηγορίες της Αργεντινής καμία συνδρομητική τηλεόραση δε θα μπορούσε να έχει αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων. Όλοι έπρεπε να παίζουν σε ανοιχτά κανάλια εθνικής εμβέλειας. Αυτό το μέτρο ουσιαστικά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Sombrero firewall”

  1. Ο/Η Skywalker λέει:

    Πολύ καλό Elaith!

  2. Ο/Η Nordsee λέει:

    Χαχαχαχα εύγε! Πολύ καλό!

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Χακεριά τρελλή 🙂

  4. Ο/Η Draculas λέει:

    Σύντομα στο “σομπρέρο”

    ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ!
    Αποκλειστικά ντοκουμέντα!

    Ρε τι σκέφτονται για να πουλήσουνε…Και πουλάνε κιολας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *