Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πιο γραφικός γίνεσαι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς

Η ευρηματικότητα του Χρήστου Πανόπουλου στις ανακοινώσεις είναι χρόνια γνωστή… Φέτος μπορεί ακόμα να μην έχει χρειαστεί να εκδώσει κάποια, όμως μέσω ενός e-mail που απέστειλε ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Το «Football Εμπιστευτικό» αποκαλύπτει το e-mail με το οποίο η Ξάνθη ουσιαστικά έβαλε χθες τέλος στην περίπτωση του Ισπανού τεχνικού Χοσέ Ανχελ Θιγάντα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το e-mail, όπως απεστάλη στον εκπρόσωπο του 44χρονου τεχνικού κ. Κάισορ γραμμένο στα αγγλικά και φέρει την υπογραφή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ και στενού συνεργάτη του Πανόπουλου, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Subject: Fw: YOUR COACH MR ZIGANDA

«Dear Kaisor,

Following your mail dated 18-11-2010, I have to comment the following: when the glass (or the bridge in your case) is broken it can never be stick back together (as we say in Greece).

Therefore we would suggest that you take your toys and go play at another beach (as we say again in my country).

We got nothing else to discuss.

P.S.: I presume that this mail will be passed on to your coach Mr. Ziganda.

Regards, Yiannis»

Η μετάφραση στα ελληνικά:

«Αγαπητέ Κάισορ,

Απαντώντας στο δικό σου e-mail με ημερομηνία 18-11-2010, έχουμε να σχολιάσουμε το ακόλουθο: Οταν το γυαλί (ή η γέφυρα στην περίπτωσή σας) σπάσει, δεν μπορεί ποτέ να ξανακολλήσει (όπως λέμε στην Ελλάδα). Ως εκ τούτου θα σας προτείναμε να πάρετε τα παιχνίδια σας και να πάτε να παίξετε σε κάποια άλλη παραλία (όπως λέμε ξανά στην πατρίδα μας). Δεν έχουμε τίποτα άλλο να συζητήσουμε.

ΥΓ.: Φαντάζομαι ότι αυτό το e-mail θα μεταφερθεί στον προπονητή σας κ. Θιγάντα

Χαιρετισμούς, Γιάννης».

Πηγή: SentraGoal

Χρήστος ‘The Greek’ Πανόπουλος, κύριοι. Ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθης, της ομάδας που καταλαμβάνει και την 2η και την 6η και την 10η θέση της λίστας με τους λόγους για τους οποίους έχουμε το πιο καλτ πρωτάθλημα του σύμπαντος. (Ανεξαρτήτως ύπαρξης άλλων μορφών ζωής.)

Hint: Στην 9η θέση της λίστας αυτής βρίσκεται φυσικά ένας άλλος δεξιοτέχνης της επικοινωνίας, ένας μετρ της απόσπασης μυστικών πληροφοριών, ο τιτάνας Σάκης ‘Θα-πάρω-την-πληροφορία-που-θέλω-ακόμα-κι-αν-χρειαστεί-να-φτύσεις-χρόνια-ζωής-από-την-απόγνωση’ Γκίνας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Skoda Ξάνθη, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

11 Έλληνες που έγιναν (ή θα θέλαμε να γίνουν) χαρτάκια της Πανίνι

Πάει πάνω από ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε η Πανίνι σάγκα του σομπρέρο. Γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί, αλλά πλέον λατρεμένοι, ποδοσφαιριστές σε υπέροχα γραφικά ενσταντανέ στα όρια του pop icon. Ωστόσο χιλιάδες ήταν οι επιστολές που πλημμύρισαν το γραμματοκιβώτιο του σομπρέρο και απαιτούσαν την αποκατάσταση μιας τεράστιας αδικίας. Το “Θέλουμε Έλληνες σε χαρτάκια Πανίνι” εξελίχθηκε σε να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “Πιο γραφικός γίνεσαι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς”

 1. Ο/Η Elaith λέει:

  Είναι αληθινό; Μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω ακόμα και για τον Πανόπουλο

 2. Ο/Η gsarig λέει:

  Look, at the down down of the writing, he is right… Slow the coach

  (ΣΤΜ: Στο κάτω-κάτω της γραφής δίκιο έχει – σιγά τον πορπονητή)

 3. Ο/Η duendes λέει:

  Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το παράλογο.

  Είναι απλή εφαρμογή του you will not get us mad. WE will get you mad first (as we say in Greece).

 4. Masturdation goes cloud…

 5. Ο/Η Draculas λέει:

  Ειναι τοσο γελοιος που παύει να θεωρειται γελοίος…Τοσο πολύ. Εχει κανει τους υπολοιπους ηγέτες της Σουπαλίγκας να μοιαζουν ακαδημαϊκοί μπροστα του. Αξιος.

 6. Ο/Η charlie λέει:

  Because here is Xanthi, it isn’t playing-laughing (as we say in Greece πάντα)
  Γιατί εδώ είναι Ξάνθη, δεν είναι παίξε-γέλασε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *