Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Χορεύοντας ταγκό σε όλο τον κόσμο

Κι ενώ στην Αργεντινή ασχολούνται με τις αλλαγές στο πρωτάθλημά τους Μπόκα και Ρίβερ αγωνιούν για το μεταξύ τους ντέρμπυ την Τετάρτη που θα κρίνει την 12η θέση στο πρωτάθλημα, στην κορυφή τα πράγματα αλλάζουν. Η Εστουδιάντες έχασε από την Τίγκρε και η Βέλεζ με πολύ άγχος κέρδισε δύσκολα την Λανούς με ένα πανέμορφο γκολ του Ρικάρντο Άλβαρες:

Αρκετά χιλιόμετρα παραπέρα, ένα  πουλέν που το πήραμε από μικρό παιδί και τώρα έγινε άντρας έκανε το πρώτο του χατ τρικ στην Ιταλία. Παστόρε τον λένε και στην Κατάνια κλαίνε:

Στη Βαρκελώνη ο Λιονέλ πήρε το όπλο του. Και αν ο διαιτητής χάρισε κόκκινη στην Μπάρσα και το τρίτο γκολ είναι κανένα χιλιόμετρο οφσάιντ εμείς ασχολούμαστε με το 2ο γκολ βγαλμένο από ηλεκτρονικό παιχνίδι:

Tέλος, στη Γερμανία η Ντόρντμουντ συνεχίζει σταθερά προς το πρωτάθλημα. Το 2-0 το έκανε ένας Αργεντίνος που αγωνίζεται με την Παραγουάη. Για να είμαστε ειλικρινείς όπως, το μόνο που είχε να κάνει ο Μπάριος ήταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα καθώς τα υπόλοιπα τα είχαν ετοιμάσει οι συμπαίκτες του:

Απολαμβάνουμε βιαστικά καθώς τα βίντεο μπορεί να χαθούν από τον μαγικό κόσμο του Ίντερνετ…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα, Ιταλικό πρωτάθλημα, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο άρχοντας της παύσης

Μέσα στους διάφορους τεράστιους παίκτες που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, ένας λιγότερο γνωστός εκτός της χώρας, αλλά θρύλος στην πατρίδα του είναι ο Ρικάρντο Μποτσίνι που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 60 του και έτυχε να πετύχω μια συνέντευξή του στον Τζόναθαν Γουίλσον (αν δεν σας λέει κάτι το όνομά του, διαβάστε εδώ). […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα από την αρχή

2008, τότε ήταν η τελευταία εκτός έδρας νίκη στο Κόπα Λιμπερταδόρες για την Σαν Λορένσο. Κι όλα έδειχναν ότι σήμερα τα ξημερώματα θα έσπαγε το κακό ρεκόρ. Ο πρώτος τελικός ξεκίνησε με την είσοδο των ομάδων και την εξάντληση όλων των αποθεμάτων χαρτιού στην πόλη της Ασουνσιόν και τα περίχωρα. Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε ότι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 σχόλια σχετικά με το “Χορεύοντας ταγκό σε όλο τον κόσμο”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    “Και αν ο διαιτητής χάρισε κόκκινη στην Μπάρσα και το τρίτο γκολ είναι κανένα χιλιόμετρο οφσάιντ εμείς ασχολούμαστε με το 2ο γκολ βγαλμένο από ηλεκτρονικό παιχνίδι”

    Πωπω κόμπλεξ.. 😀
    Για να συμπληρώσω το ρεπορτάζ: “Ο επόπτης ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ της Μπαρτσελόνα ένα λεπτό πριν ισοφαρίσει η Βιγιαρεάλ κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, αλλάζοντας όλο το παιχνίδι”.

    Βασικά ήταν ματσάρα Ισπανίας (με τρελό ρυθμό και πίεση και απ’ τους δυο) με διαιτησία Ελλάδας. Πολλά λάθη κατά και των δυο ομάδων από διαιτητή και επόπτες.

    ΥΓ. Και για το 3ο γκολ μην ποντάρεις τίποτα στο οφσάιντ. Κι εμένα μου φάνηκε πεντακάθαρο οφσάιντ αλλά πέτυχα κάπου σε Ισπανικά σαιτ ανάλυση της φάσης με τις κλασσικές γραμμές που σχεδιάζονται παράλληλα με αυτές της περιοχής και η φάση φαίνεται τελείως οριακή!

  2. Ο/Η anestis λέει:

    ωραιο περιβραχιονιο φοραει ο Μικολι και αυτο το τσουλαρα που λεει στα γκολ στην ισπανια τι ειναι?

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Σε ποιο σημείο λες Ανέστη; Δεν μπορώ να το βρω.

  4. Ο/Η anestis λέει:

    στο 5.00″ το λεει

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Τσουλάδα λέει, ουσιαστικά σημαίνει τι όμορφο γκολ
    Que chulada de gol

  6. Ο/Η balkou λέει:

    Πωπω, όντως κομπλεξικός για νυχτερίδα… 🙂 Τώρα για το 3ο η λογική λέει ότι αν είναι οριακό στο φριζ-φρέιμ τότε στο ζωντανό πρέπει να του φάνηκε σίγουρα του επόπτη…

    Φλάκο ρουλζ, αλλά κι αυτόν τον Ιλιτσιτς που τον ξετρύπωσε αυτός ο Τζαμπαρίνι…

  7. Ο/Η Elaith λέει:

    Έλα παραδεχτείτε το σπρώξιμο που μου το παίζετε και υπεράνω…
    😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *