Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ψάχνοντας τον αποδιοπομπαίο τράγο

Βρέθηκε ο ένοχος λοιπόν στην ΑΕΚ και είναι λέει ο Πατσατζόγλου. Αυτός φταίει για τα δεινά. Μαζί σας παιδιά. Το καλοκαίρι όταν μας τον φόρτωσε ο πολυέλληνας σερβονίκης είχα αφρίσει όχι μόνο για το παρελθόν του, αλλά κυρίως για το παρόν του. Παίκτης που έφυγε τρέχοντας από την Κύπρο και ήρθε για να γίνει αντι-Αραούχο. Τότε δηλαδή ο Αδαμίδης και οι συν αυτώ δεν είχαν ψυλιαστεί ότι δεν μπορεί το παλικάρι; Συγγνώμη, αλλά δεν θα πάρω. Επειδή υπάρχει εκνευρισμός στον κόσμο είπαμε να βγάλουμε στη σέντρα την εύκολη λύση μήπως και ηρεμήσουν τα πνεύματα. Δεν είδε φως και μπήκε. Εσείς τον φέρατε και μάλιστα του δώσατε και 250 χιλιάρικα, ενώ παρακαλούσε άλλους συλλόγους να βρει ομάδα.

Ο Πατσατζόγλου είναι τραγικός και υπεύθυνος για αρκετά από τα πολλά γκολ που έχει φάει η ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά για μισό λεπτό. Βγήκε στην Καβάλα στο 45′. Άλλαξε κάτι αμυντικά; Από τα αριστερά το φάγαμε το δεύτερο γκολ. Ο Λαγός πού ήταν; Μην μιλήσω πια για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Γι’ αυτόν τον Νασούτι οδύρονταν στο Χαριλάου για την μεγάλη απώλεια; Γιατί μέχρι στιγμής παίζει χειρότερα από τον Ζεράλδο Άλβες. Και ας μην μιλήσω για τον Γιάχιτς… Η άμυνα είναι η μεγάλη πληγή της ΑΕΚ φέτος και δεν φταίει ένας, δεν κάνουν οι περισσότεροι.

Δυστυχώς χωρίς τον Δέλλα (ας όψεται ο Κάκος που το έπαιζε αυστηρός στον πάγκο της ΑΕΚ και δεν κοιτούσε τι γινόταν από πίσω με τους φουσκωτούς και τους αγνούς φιλάθλους της Τούμπας) η άμυνα της ομάδας είναι πιο τρύπια και από τα σύνορα της Ελλάδας. Και γι’ αυτό δεν μπορώ να καταλογίσω ευθύνες στον Χιμένεθ. Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει σαφές έλειμμα ποιότητας αμυντικά. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ να μην θυμηθώ ότι ο Σάντος π.χ. είχε δέσει άμυνα με τον Κόντη και τον Τζωρτζιόπουλο στα πλάγια. Συνεπώς κάποια βελτίωση κάποια στιγμή πρέπει να τη δούμε. Ούτε γίνεται να σε εκθέτουν οι επιθέσεις της Κέρκυρας και της Καβάλας.

Ευθύνες όμως κάπου πρέπει να υπάρχουν για τους τραυματισμούς. Ειδικός στα περί προετοιμασίας/εκγύμνασης δεν είμαι, όπως έχει γίνει το 90% των Ελλήνων δημοσιογράφω και ένα μεγάλο ποσοστό των φιλάθλων. Πιθανότατα ο Μπουρουτζίκας να μην έκανε καλή προετοιμασία. Να έχει μείνει πίσω σε γνώσεις και ενώ το ποδόσφαιρο αλλάζει. ΟΚ, να το δεχτώ αυτό. Αλλά κυρ-Μανόλο είσαι πλέον αρκετό καιρό προπονητής και βλέπεις τους παίκτες να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον σαν τα κοτόπουλα. Δεν πρέπει να αλλάξεις κάτι; Γιατί και προπονητικό αλλάξαμε και δόξα τω Θεώ φύγαμε από το παράπηγμα των Θρακομακεδόνων (που έμοιαζε με κοντέινερ για σεισμοπαθείς) και πήγαμε στο καινούριο και τα πράγματα δεν αλλάζουν. Βλέπω επίσης κάτι παρόμοιο στον Βαλβέρδε. Εκεί έφταιγε ο Λίνεν; Γιατί τα ίδια γίνονταν και επί Φερρέρ όταν είχε πρωτοέλθει.

Την στιγμή λοιπόν που έχεις μια τραγική άμυνα, αναγκάζεσαι τον τελευταίο 1,5 μήνα περίπου να παίζεις χωρίς τους περισσότερους από τους καλούς σου παίκτες. Παίζεις χωρίς Λύμπε, Σκόκκο, Δέλλα, Τζεμπούρ και επίσης λείπουν κι οι Μανωλάς-Ντιόπ. Στα περισσότερα ματς από τους παραπάνω παίζουν δύο, βία τρεις. Ε, δεν γίνεται δουλειά έτσι. Σίγουρα δεν είναι όλοι μυϊκοί τραυματισμοί, π.χ. ο Τζεμπούρ θυμίζει τον Μελ Γκίμπσον στο Φονικό Όπλο με αυτόν τον ώμο του, αλλά κάτι δεν πάει καλά στην προπόνηση:

Κάτι δεν πάει καλά κι η ομάδα έχει μείνει εκτός πρωταθλήματος (όχι ότι είχε πραγματικές ελπίδες, αλλά έστω μαθηματικά) και κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης. Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν έμεινε χωρίς παίκτες. Δεν γίνεται να φταίει μόνο η γκαντεμιά. Όπως δεν γίνεται να βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα και να την αφήνεις ακάλυπτη χρησιμοποιώντας το τρίο της επιτυχίας Λεονάρντο-Έντερ-Μπερνς που είναι πιο ανάλαφρο και από το Ρετιρέ του Δαλιανίδη και δεν πέφτει σε τάκλιν (ειδικά οι δυο πρώτοι) αν δεν υπάρχει ένα πιστόλι ακουμπισμένο στον κρόταφο.

Γι’ αυτό καλό είναι να αφήσουμε τον κάθε Πατσατζόγλου εκτός αποστολής και αντί να κάνουμε πολιτική, να κοιτάξουμε να ανανεώσουμε κανέναν παίκτη (αν και πλέον πιστεύω ότι είναι αργά για τους 2 από τους 3). Γιατί αν φύγουν αυτοί και σταματήσει και κανένας Δέλλας θα χρειάζεσαι ολόκληρη ομάδα και όχι μισή ομάδα που χρειάζεσαι τώρα. Και από εκεί και πέρα να έρθουν παίκτες όχι για να πούμε ότι φέραμε κάποιον, αλλά για να βοηθήσουν. Κι εδώ θα είναι κι η πρώτη σοβαρή κρίση για τον Χιμένεθ. Αφ’ ενός αν έχει την ικανότητα να καταφέρει πολλά με λίγα και από την άλλη αν θα πει “παιδιά αυτά τα παλτά που θέλετε να μου φορτώσετε καλύτερα να μην τα φέρετε”.

Μέχρι τότε κάνουμε τρισάγια να παίξει και κανένας με τον Ολυμπιακό…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τάκης Λουκανίδης: Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα

Τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 υπήρχαν ένα σωρό ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε πολλές -και διαφορετικές- θέσεις με αρκετή μάλιστα επιτυχία. Ο πλάγιος μπακ άλλαζε θέση και πήγαινε στην επίθεση ως εξτρέμ, ο στόπερ ανέβαινε στο κέντρο και ο κεντρικός χαφ γίνονταν δεύτερος (και τρίτος πολλές φορές) σέντερ φορ. Όλα αυτά μοιάζουν να έχουν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “Ψάχνοντας τον αποδιοπομπαίο τράγο”

  1. Ο/Η Nordsee λέει:

    Πέρυσι ο Nasuti έβγαζε μάτια και ήταν παντού. Γι’αυτό οδύρονταν στο Χαριλάου….

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Τι διάολο, τον ξάδερφό του πήραμε;
    Αγνώριστος είναι. Κι εμένα μου είχε αρέσει στον Άρη όσο τον έβλεπα…

  3. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΣΟΥΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ..ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΝΑΣΟΥΤΙ ΣΕ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ..
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ..ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..
    Ο ΒΙΤΟΛΟ Κ Ο ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑΧΙΤΣ, ΜΑΚΟ Κ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΑΝ ΓΛΥΤΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ 2 ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ..ΓΚΑΞΑ Κ ΒΕΝΤ Π.Χ. KAI ΘΑ ΕΙΧΕ Κ ΒΙΤΟΛΟ , ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΣΤΑ ΧΑΦ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ Κ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΕΜΠΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
    ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ..ΜΑΤΙΑ Κ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ..ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΥΠΗΡΧΕ..

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ,ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ..ΑΛΛΑ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Κ ΝΩΧΕΛΙΚΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ..ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΒΙΕΡΝΙΝΙΑ ΣΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ Κ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΕΚ..ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ..ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΛΤΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ..

  4. Ο/Η Chris λέει:

    “Κάτι δεν πάει καλά κι η ομάδα έχει μείνει εκτός πρωταθλήματος (όχι ότι είχε πραγματικές ελπίδες, αλλά έστω μαθηματικά)”- eytyxws sthn paren8esh to eswses, pote eixe h Aek elpides gia to prwta8lhma? to kalokairi sto sidney?? Dystyxws ayth h Aek oute gia 3-4h den einai. ektos apo 6-7 paixtes (mporei na lew kai pollous)oloi oi alloi einai kapou epipedou panserraikou kai B’e8nikhs.

  5. Ο/Η duendes λέει:

    Όπως ειπώθηκε ήδη, ο περσινός Νασούτι ήταν μια εξαιρετική επιλογή, για την Ελλάδα τουλάχιστον. Στα πρώτα παιχνίδια βέβαια δεν είχε παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο αλλά με τον καιρό έδεσε άψογα με τον Γκιάρο.

    Φέτος δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου. Ίσως φταίει το κλίμα στην ομάδα, ίσως δεν έχει δέσει ακόμα με κανέναν εκ των αμυντικών, ίσως δεν γουστάρει.

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Χαμός… Λοιπόν:

    @Sparrow
    Δεν είναι ηγέτης ο Νασούτι σίγουρα και σίγουρα έκανε καλό ματς με το βάζελο. Υπάρχουν όμως ματς όπως με τη Ζενίτ ή την Καβάλα που ήταν τραγικός. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλό ματς που έκανε, το έκανε με τον Δέλλα δίπλα του και τρία χαφ στο κέντρο ώστε να μη φτάνει η μπάλα εύκολα στην περιοχή. Με λίγα λόγια δεν είναι για πολλά πολλά, δώστου έναν παίκτη να ασχολείται μόνο με αυτόν. Δεν είναι τυχαίο ότι με τον Γκιάρο στον Άρη φάνηκε τόσο καλός. Φαίνεται ότι όταν πέφτουν πάνω του περισσότερες αρμοδιότητες πελαγώνει.

    Για τον Μπάγεβιτς δεν διαφωνώ, αν και δεν υπήρχαν τόσα χρήματα. Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι που λες περιμέναμε πρώτα να πουλήσουμε κάτι και μετά παίρναμε με 100 δόσεις τον Λεονάρντο ή τον Μάκο. Χρήματα δεν υπήρχαν σίγουρα πολλά, αλλά συμφωνώ ότι με ψάξιμο βρίσκεις. Βέβαια όταν δεν ξέρεις καμία ξένη αγορά πλην της Σερβίας και συνεργάζεσαι μόνο με έναν μάνατζερ λογικό είναι να την πατάς.
    Δεξί μπακ ήρθε ο Αραούχο έτσι κι αλλιώς, τον Γκάξα δεν ξέρω γιατί τον εκτιμάς τόσο. Στα 26 του έπαιζε ακόμα στους Μαμελόντι και πήγε τελικά στην Λιρς.

    Για τον Πατσατζόγλου δεν υπάρχει για μένα θέμα αδιαφορίας. Δεν μπορεί το παλικάρι. Πέρσι στην Κύπρο έπαιξε ούτε μισή σεζόν, είναι βετεράνος. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Έγκλημα του Μπάγεβιτς και έγκλημα και της διοίκησης που δεν του είπε όχι.

    Πάει ο Μπάγεβιτς όμως και τα έχουμε ξαναπεί για τις επιλογές του. Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα.

    @ Chris
    Υπερβάλλεις σε αυτά που λες. Δεν γίνεται όλοι οι παίκτες να είναι σούπερ. Κι ο Ολυμπιακός έχει κάτι Γκαλίτσιους, κάτι Αβραάμ, κάτι Μήτρογλου και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Η ΑΕΚ θέλει σίγουρα ενίσχυση, αλλά με υγιείς και παρόντες τους καλούς της παίκτες δεν θα είχε τέτοια αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα. Αυτά ούτε για 3η-4η είναι υπερβολές.

  7. Ο/Η charlie λέει:

    Για πολλά δεν είναι η ΑΕΚ αλλά κάτω από την 3η θέση πολύ δύσκολα θα βρεθεί (όπως γίνεται στάνταρ όλα αυτά τα χρόνια)

  8. Ο/Η Chris λέει:

    File elaith den ta lew gia thn intriga, ontws to pisteyw. Oi Scocco, Djebbour, Kafes, Makos, Saja, Manwlas, Blanco(o kalos) einai paixtes aksias AEK. Apo ekei k pera Lyberopoulos-Dellas-Diop einai eidikh kathgoria logw proxwrhmenhs hlikias, kataponhmenwn organismwn kai allwn (ypervaros o Diop). Oi Leonardo, Nasuti(o fetinos), Jahic, Roger, Gentzoglou(exei prooptikes alla den fainontai fetos), Arabatsis, Burns kai Eder einai gia vasikh se Panserraikous kai ergotelides. Georgeas, Dadomo, Patsa, Karabelas, Lagos einai eite gia B’ethinkh h aposyrsh. Den vlepw poly syxna thn Aek opote mporei na peftw eksw se merikes kriseis mou alla ayth thn entypwsh exw sxhmatisei.

  9. Ο/Η Chris λέει:

    Oso gia thn omada mou, mazi sou exei typakia typou Galitsiou, Holempas, Mitroglou alla kai oi 3 8a htan 11adatoi sthn Aek (o mitroglou mallon oxi gt exeis tous 2-3 kalyterous sou paixtes sthn epi8esh) kai eytyxws kaneis sto roster mou den einai gia B’ethnikh. Oso gia tous daneikous mou ekei einai allh istoria 🙂

  10. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    ΤΟΝ ΓΚΑΞΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ Κ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ Κ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΤΣΑΜΠΑ Κ ΒΓΗΚΕ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΑ 28 ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ..ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ.
    ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑ..ΜΑΚΟ,ΓΙΑΧΙΤΣ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΝΤΑ 2,5 ΕΚ.ΕΣΤΩ Κ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ..Ο ΒΙΤΟΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ..ΟΠΟΤΕ ΓΛΥΤΩΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..ΤΟΥ ΜΑΚΟΥ Π.Χ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..
    ΤΕΣΠΑ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ.ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΙΑ Κ ΑΥΤΗ ΦΕΤΟΣ( ΜΑΚΟΣ ) ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ 3ου ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΨ.

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 30 ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ..ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ..ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΑΕΚ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ Κ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..
    ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΟΙ 3 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.. ΣΑΧΑ,ΑΡΓΥΡΙΟΥ(ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ),ΜΑΝΩΛΑΣ,ΛΑΓΟΣ,ΜΑΚΟΣ,ΝΤΙΟΠ,ΚΑΦΕΣ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ(ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ).ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ 3 ΘΑ ΕΙΧΑ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΕΚ..ΣΑΧΑ,ΜΑΝΩΛΑ,ΜΑΚΟ.ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 15 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΛΑΣΣΗΣ..
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΣΑΡΙΣΜΑ..

    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Κ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ..ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ..ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ..

  11. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΝΕ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ ΕΞΩ..ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ Κ ΔΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ..

  12. Ο/Η balkou λέει:

    Κι ο Γιάχιτς μια χαρά ήταν στον Αρη, δεν είναι μόνο του Νασούτι το πριν-μετά. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλοί παίκτες πάντως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *