Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

So fuck you anyway

“Επειδή έχουν γίνει ανάλογες παρεξηγήσεις στο παρελθόν, με τους δημοσιογράφους να μεταφέρουν αλλιώς τα λεγόμενά μου έχω σταματήσει επί τούτου να τους μιλάω. Κάνω δηλώσεις μόνο μετά τα παιχνίδια και φαίνεται πως ακριβώς επειδή δεν τους μιλάω άρχισαν πάλι τα ίδια. Θέλω να δω όταν με παίρνουν και τους απαντάω ‘fuck u’ θα γράφουν πάλι ότι η απάντησή μου σημαίνει πως έχω πρόβλημα με την ομάδα και όχι μαζί τους;

Sentragoal.gr

Τα παραπάνω λόγια του Τζεμπούρ δεν αφορούν στους Έλληνες δημοσιογράφους, αλλά στους Αλγερινούς. Θα μπορούσαν όμως κάλλιστα να πρόκειται και για τα δικά μας καμάρια. Η ποιότητα της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας είναι χειρίστου επιπέδου. Πέρα από την ασχετοσύνη ακόμα και σε απλούς κανόνες συντακτικού και ορθογραφίας, πέρα από την ασχετοσύνη περί των αθλητικών, το χειρότερο είναι ότι έχουν μαλώσει με την αλήθεια και ότι συχνά παίζουν διάφορα παιχνίδια.

Σήμερα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκκο, γεγονός πολύ σημαντικό για την ομάδα αν υπάρχει όραμα ώστε να ορθοποδήσει. Αν κάτσει κανείς και ψάξει λίγο το τι έχει γραφεί εδώ και έναν χρόνο περίπου θα πεθάνει στα γέλια. Ξεκινάμε από τον περασμένη Γενάρη περίπου με τον Σκόκκο να είναι αγκαλιά με τον ΟΣΦΠ, συνεχίζουμε το καλοκαίρι με τον Σκόκκο να είναι αγκαλιά με τον ΠΑΟ. Διαβάσαμε πριν από αγώνα ότι ο παίκτης κερνούσε ποτά γιατί λέει υπέγραψε στον ΠΑΟ. Μέχρι και φωτοσοπαρισμένα πρωτοσέλιδα είδαμε. Ακούσαμε και θεωρίες συνωμοσίας όταν τραυματίστηκε στο Βέλγιο, ότι το έκανε και καλά για να μην παίξει στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟ.

Τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε και από τον “έγκυρο” Κάρπετ ότι ο Μαρινάκης θύμωσε με τον Αδαμίδη και επειδή είναι μάγκας του ετοιμάζει χουνέρι με τον Σκόκκο. Προφανώς μέσα στην όψιμη προσπάθεια του δημοσιογράφου να τα έχει καλά με τον νέο ισχυρό άντρα του ΟΣΦΠ (όποιος παρακολουθεί λίγο καλύτερα, θα θυμάται το γλύψιμο που έριχνε και στον MIG όταν φαινόταν ότι ο Κόκκαλης δεν έχει δύναμη πια) γράφουμε και καμιά σάλτσα παραπάνω.

Και δεν είναι μόνο το θέμα του Σκόκκο που έτσι κι αλλιώς τράβηξε πολύ καιρό και έδινε το περιθώριο στους δημοσιογράφους να κάνουν την σπέκουλά τους. Αντίστοιχο θέμα υπάρχει και με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ εδώ και καιρό. Λες και δεν έχει συμβόλαιο με τον Άρη, έγραφαν τα δικά τους οι έγκυροι δημοσιογράφοι όταν έτριζε η καρέκλα του Νιόπλια. Τα ίδια και με τον Βιερίνια που προς τιμήν του βγήκε και έκανε δηλώσεις ότι δεν βλέπει τον λόγο να φύγει από τον ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή. Αυτή η αλαζονεία και το παραμύθι ώστε να χαϊδέψουμε τα αυτιά των δυο “αιωνίων” και παράλληλα να δημιουργήσουμε προβλήματα στους αντιπάλους έχει ξεφύγει. Δεν ξέρω αν είναι προσπάθεια εκδούλευσης ή παροχή υπηρεσιών, αλλά αντικατοπτρίζει πλήρως το πρωτάθλημα που έχουμε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πόντος: η φανέλα και το τέλος ενός συλλόγου

Στην εποχή μας στο μυαλό του μέσου Έλληνα ο συνδυασμός των λέξεων Αμερικάνικο και Κολλέγιο φέρνει εικόνες από πλουσιόπαιδα που ζουν σε μεγάλα σπίτια στα προάστια. Κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει σήμερα εν μέρει, αλλά λίγοι ξέρουν ότι το Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης έχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω του και οι ρίζες του έρχονται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “So fuck you anyway”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Ξέχασες τις περσινές όμορφες στιγμές που κατηγορούσαν οι του ΟΣΦΠ τον Σκόκο ότι σκίζεται εναντίον τους για να πουλήσει εκδούλευση στον ΠΑΟ (με τον οποίο είχε υποτίθεται συμφωνήσει και ο παίκτης και η ΑΕΚ που επίσης έπαιζε το παιχνίδι υπέρ των πρασίνων).
    Μεγάλες στιγμές.
    Το πιο αστείο είναι ότι δεν θα βγει ΕΝΑΣ (Ε-Ν-Α-Σ) κερατάς να πει/γράψει “οι πληροφορίες και τα σιγουράκια μας αποδείχθηκαν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ/ΑΝΑΚΡΙΒΗ”. Έτσι για το ονόρε…

  2. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Μεγαλη συμφωνια για την ΑΕΚ, προσωπικα δεν την περιμενα καθολου. Το σιγουρο πλεον ειναι οτι δεν προκειται να δουμε τον Σκοκο με τα χρωματα αλλης ελληνικης ομαδας και αυτο ειναι μαγκια της ΑΕΚ.
    Οσον αφορα τις φυλλαδες, θυμαμαι ενα ΕΠΙΚΟ πρωτοσελιδο μιας απο τις 3 αντικειμενικες και καλα, οπου ειχα στην σειρα παρακαλω, Αραμπατζη, Ηλιαδη, Μπαλαφα και εναν ακομα και λεγανε οτι εχει ηδη συμφωνηθει να πανε πακετον στον Ολυμπιακο. Επικο πρωτοσελιδο, μακαρι να το εβρισκα.
    Με τον τζιμπουρ τι βλεπεται να γινει;; Τον ανταλασσω με τον Σαλπιγγιδη και ας εχει ο ενας συμβολαιο και ο αλλος οχι 😛

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Να βγούνε να πούνε τι;;
    Α ρε Charlie.. 😀

    Μάλλον έχετε ξεχάσει τον ΕΠΙΚΟ τηλεοπτικό διάλογο Πουρουπουπου-Σκόρδα, όταν έλεγε ο πρώτος σ’ολη την Ελλάδα ζωντανά στην τηλεόραση, ότι το καλοκαίρι ο Ντούσαν θα φοράει τα πράσινα του Παναθηναϊκού και βγήκε ο δεύτερος και τον έκραξε γιατί διαδίδει πράγματα χωρίς αποδείξεις, για να φτάσουμε στο τραγικό “είστε σε ευθυμία κύριε Σκόρδα”!

    Κι αυτός ο άνθρωπος συνέχισε στην δουλειά του, στο κρατικό κανάλι.

  4. Ο/Η masha nevalyashka λέει:

    Η παροχή υπηρεσιών στους αιωνίους είναι δεδομένη, όχι μόνο από τους δημοσιοκάφρους. Μιλήστε και με τον Καραγεωργίου, ειδικεύεται στο θέμα -αν και λίγο πιο φαντεζί από τους υπαλλήλους του Βαρδή στην Κρήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *