Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

This is the White Tower

Οι παίκτες της Βαλένθια βοηθούν τον τουρισμό της πόλης τους με το μας δείχνουν τα αξιοθέατα της πόλης. Μάτα, Μαντούρο, Χοακίν, Σολδάδο και Ματιέ μιλάνε για το τι αξίζει να δει κάποιος στην πόλη σε ένα μικρό αλλά αρκετά περιεκτικό βίντεο για να πείσει κάποιον πιθανό τουρίστα να επισκεφθεί την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Το γεγονός ότι ο “οράνχε” Μαντούρο αγοράζει πορτοκάλια δεν μπορεί να είναι απλή σύμπτωση.

ΥΓ Η παέγια μου άνοιξε την όρεξη…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι δύσκολες μέρες της χρονιάς

Αν για τις γυναίκες υπάρχουν οι δύσκολες μέρες του μήνα, τότε για κάθε ποδοσφαιρόφιλο που η ομάδα του κινδυνεύει με υποβιβασμό αυτή η περίοδος εμπεριέχει τις δύσκολες μέρες της χρονιάς. Στην Αργεντινή, μετά τον υποβιβασμό της Ρίβερ, μια άλλη ιστορική ομάδα κινδυνεύει σοβαρά να πέσει στη Β’ Εθνική. Πρόκειται για την Ιντεπεντιέντε που μπορεί να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “This is the White Tower”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Διαολε, γιατι παντα τα βιντεο φαινονται καλυτερα απο την πραγματικοτητα; 😛

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν σου άρεσε η πόλη; Για πες…

  3. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Μου αρεσε, καλοι ρυθμοι ζωης, τουριστικη δεν ειναι, κατι σαν την αντιστοιχη Θεσσαλονικη της Ισπανιας που δεν εχει λογω να συγκεντρωσει τουριστες αλλα οι εκει περνανε καλα.
    Φυσικα δεν προλαβα να δω και πολλα 2 μερες… αλλα μου εκανε τρελη εντυπωση το οτι εχουν φτιαξει ενα παρκο που διαπερναει την πολη (σκαμμενο μαλιστα κατω απο το επιπεδο της πολης) σαν ποταμος!

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Βασικά ποταμός ήταν (ο διαβόητος Τούρια), του οποίου εκτρέψαν την κοίτη και την παλιά την έκαναν όντως πάρκο (από κάτω πρέπει να περνά και μια γραμμή μετρό κλπ)

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Ιδέες για τον Ποδονίφτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *