Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ατάκες της χρονιάς

Χρόνια πολλά σε όλους τους σομπρερίστας. Μια που η περίοδος δεν είναι συνυφασμένη με το ποδόσφαιρο για τον Έλληνα (αλλά και για πολλούς άλλους λαούς, πλην των Άγγλων) δεν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον στην επικαιρότητα. Γι’ αυτό με τη βοήθεια του επίσημου σάιτ της ΦΙΦΑ θα θυμηθούμε τις κορυφαίες ατάκες της σεζόν:

“Ήταν σαν ένας άντρας να απατάει τη γυναίκα του, αλλά επειδή αγαπάει τη γυναίκα του και δεν έχει το κουράγιο να το παραδεχτεί, πήδηξε από το παράθυρο”
Μοράτι για τον Μουρίνιο

“Δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει το στυλ μου. Είναι αλήθεια ότι δεν έδινα ποτέ πάσες, ούτε τώρα δίνω ποτέ…”
Μάουρο Ζάρατε

“Αν ο Πεπ μου πει να πηδήξω από τον τρίτο όροφο του Καμπ Νου, θα σκεφτόμουν ότι πρέπει να υπάρχει κάτι καλό κάτω.”
Ντάνι Άλβες για τον προπονητή του

“Έπρεπε να αντέξω 10 πολύ δύσκολα χρόνια. Τόσο σε προσωπικό στάτους όσο και σε οικονομικό επίπεδο: αναγκάστηκα να πουλήσω την Μερσεντές μου και να αρχίσω να παίρνω το λεωφορείο.”
Ο τεράστιος Σέρχιο Μαρκαριάν

“Το να προπονείς την Μπόκα είναι σαν να κάνεις σεξ με ανοιχτά τα παράθυρα, δεν μπορείς να έχεις καθόλου οικειότητα.”
Κλαούντιο Μπόργκι, λίγο μετά την απόλυσή του από την Μπόκα

“Μερικές φορές αφήνω επίτηδες να με μπερδεύουν με τον αδερφό μου. Το κάνω όμως για να μη νιώθουν άσχημα και γιατί δεν με πιστεύουν όταν το αρνούμαι. Δεν το έχω κάνει σε γυναίκες βέβαια…”
Ραμίρες Φούνες Μόρι (αδερφός του νέου ταλέντου της Ρίβερ Ροχέλιο Φούνες Μόρι)

“Πριμ μερικές μέρες πήγα να φάω πίτσα και πέτυχα έναν φίλο μου που είχα να δω για χρόνια και δουλεύει ντιλιβεράς. Με ρώτησε αν μπορώ να του βρω δουλειά, γιατί δεν αντέχει την πίεση, να πρέπει να παραδώσει μέσα σε 30 λεπτά, να περνάει με κόκκινο και να έχει να κάνει με νευρικούς πελάτες. Έτσι καταλαβαίνεις ότι έχεις μια υπέροχη δουλειά.”
Σλάβεν Μπίλιτς

“Σας διαβεβαιώνω ότι ο Τζουζέπε Ρόσσι ποτέ δεν πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια μου, αν το είχε κάνει δεν θα μπορούσε να περπατήσει τώρα.”
Τζόρτζιο Κιελίνι για τον Τζουζέπε Ρόσσι και την πλάκα που του έκανε στο τούιτερ ότι τον ξεπέρασε με το παραδοσιακό τούνελ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δεν είναι απλά ένα σπορ

“Το ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει τουλάχιστον έναν πόλεμο και αρκετές μάχες. Συνήθως εκτός γηπέδου”. Αυτή η φράση ανήκει στον Μέλβιν Μπραγκ και δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Ο Βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος το 2006 κυκλοφόρησε το βιβλίο “12 Βιβλία που άλλαξαν τον κόσμο” και εκεί υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο για το “Βιβλίο των Κανονισμών Ποδοσφαίρου” του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η απίθανη ιστορία του πρώτου Μουντιάλ που δεν έμοιαζε καθόλου με Μουντιάλ

Σύμφωνα με τα στατιστικά που ανακοίνωσε η ΦΙΦΑ τον Δεκέμβριο του 2018, το Μουντιάλ της Ρωσίας παρακολούθησαν περισσότεροι από 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι ενώ την ώρα του τελικού περισσότεροι από 1,1 δις ήταν συντονισμένοι σε κάποια από τα εκατοντάδες κανάλια που μετέδιδαν το παιχνίδι. Τα νούμερα αυτά απλά επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι λόγω εμπειρίας ξέρουμε. Κατά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ατάκες της χρονιάς”

  1. Ο/Η versus λέει:

    Χρονια πολλα παιδια 😀

  2. Ο/Η Chris λέει:

    xaxaxax klaiw me zarate, pros stigmhn nomisa einai ataka tou Leto..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *