Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ήταν κάποτε κάποιοι που σχολίαζαν τα παιχνίδια…

Δεν ήταν “τεχνικό το πρόβλημα” που παρουσιάστηκε στη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Παναθηναϊκού-Καβάλας, μόλις ο ΠΑΟ πήρε το πέναλτι, με τον Σισέ να κάνει το 3-2.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε “μπουκάρει” στο μπουθ της συνδρομητικής τηλεόρασης, διαμαρτυρόμενος στον σπίκερ Άγγελο Στυλιάδη, ο οποίος είχε εκφράσει την άποψή ότι δεν υπήρχε ανατροπή στον Νίνη!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπιασε την κουβέντα με τον δημοσιογράφο, αλλά τελικά με την παρέμβαση των υπόλοιπων παραγόντων των “πρασίνων”, αποχώρησε από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Ο ήχος “διακόπηκε” και επανήλθε λίγα λεπτά αργότερα. Όταν δηλαδή είχε βγει από τα μπουθ ο “καπετάνιος”.

Πηγή: Sport24

Την τελευταία φορά που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης εκνευρίστηκε από κάποια ‘υπηρεσία’ του συνδρομητικού καναλιού, το πολυδιαφημισμένο τότε Virtual Replay εξαφανίστηκε από προσώπου γης πιο άμεσα και αποτελεσματικά από μάρτυρα κατηγορίας που μόλις έχει κατονομάσει δημόσια αρχηγό της σικελικής μαφίας έχοντας προηγουμένως μιλήσει υποτιμητικά για τον αδερφό του και επαινετικά για τα προσόντα της κόρης του.

Αν ήμουν σπίκερ θα ανησυχούσα για το μέλλον του κλάδου μου…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Σούπερ Λίγκα: 2049

Έχουμε μπει για τα καλά στη νέα κινηματογραφική σεζόν, βαδίζοντας ολοταχώς για τα Όσκαρ και το El Sombrero δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Είδαμε πρώτοι την νέα σπουδαία φουτουριστική ελληνική ταινία “Σούπερ Λίγκα: 2049” και ο κλήρος της παρουσίασης έπεσε σε εμένα (όχι ότι με χάλασε βέβαια). Ποιος Λάνθιμος με τα “Ιερά του ελάφια” […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεμένος πάνω στο άλογο

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κάθε οπαδός στη σχέση του με έναν ποδοσφαιριστή. Αν σταδιακά αναπτύσσει μια σχέση αγάπης (ή κι απέχθειας) ή πάντα υπάρχει η στιγμή, το γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα και καθορίζει μια παντοτινή συναισθηματική σχέση (η οποία βέβαια συνήθως είναι μονομερής). Νομίζω στη δική μου περίπτωση είναι συνδυασμός. Μια σχέση που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

14 σχόλια σχετικά με το “Ήταν κάποτε κάποιοι που σχολίαζαν τα παιχνίδια…”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Η κατάσταση στα δημοσιογραφικά πολλών γηπέδων είναι απαράδεκτη. Πολλοί δημοσιογράφοι περιγράφουν αγώνες υπό το καθεστώς τρομοκρατίας

  2. Ο/Η versus λέει:

    Γεια σας κ καλη χρονια,

    Ρε παιδια μην τρελαινομαστε, μπηκε μεσα δεν ξερω τι υποθηκε..υποθετω του ειπε μια κουβεντα κ μετα βγηκε.Οσο για την τρομοκρατια αν ειναι καλοσ δημοσιογραφος δεν εχει να φοβηθει τπτ!Σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω αλλα νομιζω εχει γινει μεγαλος ντορος για κατι που δεν αξιζει.Αυτο που εκανε ο παππους κ το τονιζω γτ εινια μεγαλος ανθρωπος ειναι πιο τραγικο απο αυτο που εκανε ο μαρινακης στο οακα?

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Φίλε versus δεν έχουν καμιά δουλειά οι παράγοντες των ομάδων στα δημοσιογραφικά θεωρεία κατά την διάρκεια των αγώνων.
    Προσωπικά, επειδή έχω παραστεί σε δημοσιογραφικά θεωρεία αρκετών γηπέδων, σου λέω πως δεν είναι θέμα “καλού” ή “κακού” δημοσιογράφου, άσε που κι αυτό είναι υποκειμενικό. Τί θα πει καλός;
    Δεν με ενδιαφέρει να επεκταθώ σε συγκεκριμένα γήπεδα, λέω απλώς πως κανονικά θα πρέπει να απαγορεύεται η είσοδος των παραγόντων σε δημοσιογραφικά θεωρεία και να τιμωρείται με αφαίρεση της φίλαθλης ιδιότητας

    ΥΓ. Και όχι μόνο παραγόντων, αλλά και των μπράβων τους (σε περίπτωση που δεν με κατάλαβες) 😉

  4. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Κρατάει χρόνια αυτό το παραμύθι στην Ελλάδα. Θα συμπληρώσω τους “αγανακτισμένους” οπαδούς, που έχουν επιχειρήσει ανάλογα ντου σε διάφορα αθλήματα για να “εκφράσουν” τις διαφωνίες τους για τη μετάδοση. Τίποτα το καινούριο λοιπόν, έχει ξαναγίνει σε ποδόσφαιρο, σε μπάσκετ, ίσως και αλλού.

    Ποτέ δεν αντιλήφθηκα τι επιρροή μπορεί να έχει μια τέτοια ενέργεια στη διαμόρφωση αποτελέσματος, πέρα από την επιβεβαίωση του χαμηλού επιπέδου που διακρίνει παράγοντες και οπαδούς. Λες και αυτός που σχολιάζει, ακόμα και αν λέει αρλούμπες, θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα, αν πει ότι είναι πέναλτι ή αν πει ότι δεν είναι. Κάλλιστα μπορείς να μην τον ακούς. Ειδικά αν είσαι στο γήπεδο!

    ΥΓ1. Κανένα από τα δυο χθεσινά πέναλτι στο ΟΑΚΑ δεν είναι πέναλτι! Με τα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Εκανα λάθος και το διορθώνω με λάθος, συνηθισμένη τακτική Ελληνα διαιτητή.

    ΥΓ2. Δεν μπαίνω συχνά τελευταία, βλέπω όμως μια επιστροφή και χαίρομαι. Είναι καλό αυτό για το μπλογκ. Μπράβο σας.

  5. Ο/Η apapapa λέει:

    Παναθηναϊκός δεν είμαι, τους Βαρδινογιάνηδες τους σιχαίνομαι – είμαι Κορίνθιος και η Μότορ Όιλ κατεστρεψε ενα μεγαλο μέρος των πανέμορφων παραλιών μας-αλλά ειλικρινα, τι υποκρισία! Φωνάζουν όλοι, και το ποδόσφαιρο πήγε 50 χρόνια πίσω κλπ κλπ. Υπενθυμίζω ότι ο ΠΑΟ επαιζε με την Καβάλα του διάσημου μεταφραστή-διερμηνέα Μάκη με το πούρο, ενώ στη μάχη του πρωταθλήματος συμμετέχουν η ομάδα του κ. Μπέου, η ομάδα του κ. Μαρινάκη που μπινελικώνεται στις συνεδριάσεις της ΣΛ, η ομάδα της -κατα Μαρινάκη- φιλιππινέζας του Παναθηναϊκού, κλπ κλπ (δεν θέλω να επεκταθώ μην γίνω κουραστικός). Τον καπετάνιο να κανει ντου στο μπουθ περίμενε το ποδόσφαιρό μας να πάει 50 χρόνια πίσω…

  6. Ο/Η duendes λέει:

    @RED WHITE STAYROS, η εισβολή δεν γίνεται για να επηρεαστεί το αποτέλεσμα. Γίνεται για να επηρεαστεί η διαμόρφωση της κοινής γνώμης σχετικά με το πως προήλθε το αποτέλεσμα.

    Σχετικά με την γενικότερη εστίαση ότι “σιγά μωρέ, δεν έγινε κάτι τραγικό, στην Ελλάδα έχουν γίνει σημεία και τέρατα και τις προάλλες ο Μαρινάκης κτλ κτλ” δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς και γι’ αυτό υπάρχουν σχετικά κείμενα και φωνές για όλους όσους αναφέρθηκαν (Μπέους, Μάκαρους, Μαρινάκηδες). Αλλά αν φτάσουμε στο σημείο που τέτοιες ξέρεις-ποιος-είμαι-εγώ-ρε-ότι-γουστάρω-θα-κάνω ενέργειες δεν θα σχολιάζονται καν (με ότι αυτό συνεπάγεται: αδιαφορία ή επικρότηση) ή θα αναφέρονται τυπικά σαν παρατηρήσεις της μιας σειράς στα παρασκηνιακά του αγώνα, τότε…

  7. Ο/Η apapapa λέει:

    Δεν διαφωνώ. Πάντως ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είναι ένας ηλικιωμένος κύριος χωρίς κανεναν θεσμικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η καταδίκη της Σούπερ Λϊγκας, στις συνεδριασεις της οποίας ο πρόεδρός της και εν ενεργεία πρόεδροι ομάδων βρίζονται και κοντευουν να ερθουν στα χέρια, εξακολουθεί να μου φαίνεται αστεία και υποκριτική, όπως κι όλος ο θόρυβος και το πανελλήνιο σοκ. Το επεισόδιο είναι επιπέδου Τροχανά και Κούγια -αυτός τουλάχιστον είναι ακόμη πρόεδρος.

  8. Ο/Η duendes λέει:

    Έχω την εντύπωση ότι ο ..ηλικιωμένος κύριος (με το ατέλειωτο παρελθόν που γεμίζει άνετα βιβλίο με περισσότερες αναφορές σε όπλα απ’ ότι η σύγχρονη ιστορία της Αριζόνα) έχει πάνω-κάτω ίδια “επίσημη” σχέση με το ποδόσφαιρο (μέτοχος) με τον Μάκαρο τον Ψωμιάδη που τόσο ειρωνευόμαστε, άρα δεν είναι τόσο απλό να το θεωρήσουμε σαν ένα “απλό περιστατικό από έναν ..οπαδό”.

  9. Ο/Η apapapa λέει:

    Είπα νομίζω πιο πάνω οτι το αμαρτωλό παρελθόν του Βαρδινογιάννη το γνωρίζω, δεν συζητάμε αυτό: σιγά μην βγω και βαρδινογιαννικός.
    Αλλά δεν συμφωνώ καθόλου ότι έχει ενεργό ρόλο στον Παναθηναϊκό τώρα, ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης έχει και παραέχει. Επίσης, μια μικρή λεπτομέρεια, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κόντεψε να πάρει και τον Πανιώνιο, είναι πολλές φορές καταδικασμένος από την ποινική δικαιοσύνη: το δικό του το παρελθόν είναι κομματάκι πιο βαρύ και με την βούλα.
    Από κει και πέρα, μπορεί μόνο εγώ να γνωρίζω ότι ο Ψωμιάδης έχει τη Καβάλα, και ναναι πράγματι διερμηνέας. Τουλάχιστον ο Μαρινάκης και ο Μπέος είναι πρόεδροι; 🙂 Να σοκαριστώ ελεύθερα;

  10. Ο/Η duendes λέει:

    Μαζί σου.
    Όλοι σοκαρισμένοι είμαστε.
    Κουβέντα να γίνεται. 🙂

    ΥΓ. Αν η δικαιοσύνη ήταν τυφλή, όπως μας παραπληροφόρησαν κάποιοι παλιά το “και με την βούλα” που ανέφερες θα ίσχυε και για τον Βαρδινογιάννη. Ακόμα θυμάμαι και γελάω (για να μην κλάψω) κάτι επικά ξεσπάσματα μπροστά στην κάμερα σε κάτι δύσμοιρους μπάτσους-ταξιαρχους που μόνο που δεν βαρούσαν προσοχή.

    Αθάνατη Ελληνική κοινωνία.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Duendes είναι πολλαπλά τραγικό και δεν χρειάζεται να αναλύσω γιατί, όλοι αντιλαμβανόμαστε το γιατί. Καινούριο όμως δεν είναι. Μεγάλωσα περιμένοντας να φτιάξουν κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βαρέθηκα να περιμένω, δεν βλέπω από πουθενά τέτοια διάθεση. Για να το ρίξω στην τρελή, ο κυρ Γιώργης με έκανε να νιώσω νέος, τότε που ήμουν πιο ανέμελος, τότε που είχε Ολυμπιακούς στη Λεωφόρο, Αρειανούς στη Φιλαδέλφεια, ΠΑΟΚτσήδες στο Φάληρο, ΑΕΚτσήδες στο Χαριλάου κλπ. Από τότε ως τώρα, ουδεμία πρόοδος σε ουσιαστικά πράγματα. Για κάθε ένα βήμα μπρος, τρία πίσω. Αρα, δεν έχω κανένα λόγο να απορώ για το τι έκανε ο κυρ Γιώργης. Τα έχει ξανακάνει και θα το κάνει γιατι τον παίρνει να το κάνει. Γιατί κανείς δεν φρόντισε να μην μπορεί να το κάνει, αυτός και κάθε άλλος. Παρότι είμαι Ολυμπιακός, θυμάσαι ποιο ήταν το τελευταίο ματς που περιέγραψε ο Αλέξης Σπυρόπουλος στο τότε Σούπερ Σπορτ; Εκτοτε δεν περιέγραψε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ίσως και από επιλογή του.

    Οσο για τη διαμόρφωση της κοινής γνωμης, αστα να πάνε. Υπάρχουν μπόλικες φυλλάδες για να τη διαμορφώσουν χρωματιστά. Υπάρχουν ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές εκπομπες, στην …προβατοποίηση έχει κάνει άλματα η τεχνολογία!!! Ο περιγραφέας ενός αγώνα τζάμπα γίνεται στόχος. Αυτός έχει τα λιγότερα περιθώρια να τη διαμορφώσει. Αλλά τι να συζητάμε; Μαθαμε οτι η δημοσιογραφια, ειδικά η αθλητική, είναι να μας λένε αυτά που θέλουμε. Αν δεν μας λενε αυτά που θέλουμε, φωτιά και τσεκούρι στους απίστους. Αμα έτσι σε έχουν μάθει από τα εφηβικά σου χρόνια, δύσκολα αλλάζεις μετά.

    ΥΓ στο ΥΓ του τελευταίου σου ποστ Duendes:
    ΑΕΚ – Παναθηναικός, τελικός Κυπέλλου 1994 (ματσάρα κατά τα άλλα) αν θυμάμαι καλά είναι και περασμένη η ώρα. Πρωταγωνιστές ο Γ. Βαρδινογιάννης και το όργανο της τάξεως ονόματι Ζουμπούλης. Οποιος το έχει δει, είναι αδύνατο να το ξεχάσει! Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε…

  12. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Σταύρος στο παραπάνω ποστ παιδιά. Μη με φάει η ανωνυμία!!!

  13. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Χαχαχα, μπράβο ρε φίλε! Συλλεκτικής αξίας το λινκ που παρέθεσες!

    Ζουμπούλη εσύ σούπερ σταρ…

    Και μετά κάποιοι “άγνωστοι άντρες” στα αποδυτήρια, πλάκωσαν τους ΑΕΚτζήδες. Οποιος πει ότι ηταν μπράβοι, θα του φάω το μάτι! Το τραγικό είναι ότι αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είχε και έχει μιμητές. Δεν ξέρω αν ηταν το πρώτο κρούσμα, σίγουρα δεν ήταν το τελευταίο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αθώοι και δεν περιορίζεται η διαπιστωση μόνο στον Γ. Βαρδινογιάννη και τον τότε Παναθηναϊκό. Απλά ο Καπεταν Γιωργης βάλθηκε να μας θυμίσει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στιγμές που σημάδεψαν τα νιάτα μας.

    Αξιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *