Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

“Μπες μωρή ρουφιάνα μπάλα”

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στον ποδοσφαιρικό παράδεισο υπάρχει ένα ειδικό μέρος φτιαγμένο για όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές που κάποια στιγμή στην καριέρα τους έκαναν κάτι ‘μαγικό’ αλλά η ρουφιάνα η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να μην κερδίσουν το θαυμασμό και το σεβασμό που τους αναλογούσε.

Εκεί θα καταλήξει πιθανόν και ο Σλοβένος Γιόσιπ Ίλισιτς της Παλέρμο που το Σαββατοκύριακο επινόησε και εκτέλεσε άψογα την παρακάτω θεαματική ενέργεια-ασίστ, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία ο Παστόρε.

Με αφορμή αυτή τη φάση ας θυμηθούμε μερικές ακόμα φορές που για μερικά εκατοστά ή και χιλιοστά μερικές εμπνευσμένες προσπάθειες αντί να μετατραπούν σε μικρά έργα τέχνης και να αποθεώνονται εις τους αιώνες των αιώνων κατέληξαν σε συλλογές σαν κι αυτή:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το θαύμα της Βερόνα

Καλοκαίρι 1984. Ένα ακόμα πρωτάθλημα ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Τα φαβορί είναι γνωστά σε όλους εξ αρχής: Η Γιουβέντους, η Ρόμα και η Ίντερ. Οι ομάδες δηλαδή που πρωταγωνιστούσαν τις προηγούμενες σεζόν. Το Καμπιονάτο δείχνει να αφήνει πίσω του τις δύσκολες μέρες της αρχής της δεκαετίας, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Τοτονέρο, που αφορούσε στημένα παιχνίδια. Ποδοσφαιριστές παγκόσμιας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια γλώσσα που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει

Κάνοντας ζάπινγκ στα δορυφορικά κανάλια πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμα το ίντερνετ λειτουργούσε με ταχύτητες Βασίλη Τσιάρτα ακόμα και σε περιπτώσεις που ήθελες απλά να ανοίξεις μια σμικρυμένη φωτογραφία του Ρομπέρτο Κάρλος και η δορυφορική ήταν μια από τις λιγοστές σου επιλογές για να δεις πως ακριβώς ζούνε οι άνθρωποι που δεν μιλάνε Ελληνικά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το ““Μπες μωρή ρουφιάνα μπάλα””

  1. Ο/Η Vkoup λέει:

    Επισης ο Σλοβενος θεουλης Josip Iličić την προηγουμενη εβδομαδα εκανε κι αυτο: http://youtu.be/EVuC41TIU2A

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Πςςς…
    Είναι πλέον επίσημο: Αγαπάμε θεούλη Josip.

  3. Ο/Η Nordsee λέει:

    Respect 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *