Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Περνάνε ωραία στη Βαρκελώνη

Το έχουμε επιβεβαιώσει ότι το παλικάρι δεν πάει καλά εδώ και καιρό, είναι σίγουρα όμως ευτυχισμένος. Η καινούρια του ασχολία είναι να δημιουργεί αγωνία στους συμπαίκτες τους και στους οπαδούς της Μπάρσα στο τουίτερ. Ο Πικέ λοιπόν πόσταρε την παραπάνω φωτογραφία στο τουίτερ του με το σχόλιο:

Tweet Πικέ: “Ποιος παίχτης της ομάδας είναι ικανός να φορέσει αυτά τα παπούτσια;”

Ο Ζεράρ δεν αντέχει όμως και ξανασχολιάζει…
Tw Πικέ: “Όταν τα είδα νόμισα ότι ήταν του Πουγιόλ. Γιατί πήγε στο ζωολογικό κήπο μερικές βδομάδες πριν και θα μπορούσε να τα είχε αγοράσει εκεί χαχαχα.”

Ο γίγαντας Κάρλες Πουγιόλ δεν αντέχει και τσιμπάει απαντώντας:
Tweet Πουγιόλ (στον Πικέ): “Είναι από έναν παγκόσμιο πρωταθλητή; Οοοοοο moc moc”

Άλλο που δεν θέλει ο Πικέ να ασχολούνται μαζί του. Tweet Πικέ: “Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι ορισμένοι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι δικά μου. Είστε τρελοί;;; Μoc moc.”

Το βράδυ περνάει κι ο Πουγιόλ έχει μπει για καλά στο κλίμα:
Tweet Πουγιόλ (στον Πικέ): “Καλημέρα. Η έκπληξη του Πικέ είναι ότι είναι δικά του !!! Δεν θέλει να το παραδεχτεί αλλά είναι δικά του.”

Tweet Πικέ (στον Πουγιόλ): “@Kάρλες Πουγιόλ ψεύτη!!! Είναι αδύνατο, είναι πολύ μικρά. Θα σου δώσω ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Είναι νούμερο 40. Ποιανού μπορεί να είναι;”

Tweet Πικέ: “Θα σου δώσω 5 ονόματα. Είναι ενός από αυτούς. Μαστσεράνο, Κεϊτά, Ντάνι Άλβες, Βίγια και Μπόγιαν. Ποιος μπορεί να είναι;”

Ο Πουγιόλ τσιμπάει και πάλι:

Tweet Πουγιόλ: “Δεν είναι ο Μπόγιαν σίγουρα. Άρα μένουν 4.”  (άγνωστο αν η σιγουριά του Πουγιόλ είναι επειδή ξέρει  τι ψωνίζει ο Μπόγιαν ή απλά δεν τον θεωρεί τόσο καραγκιόζη ώστε να αγοράσει τέτοια παπούτσια).

Προφανώς τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά γιατί ο Πουγιόλ επιστρέφει ξανά λέγοντας ότι δεν είναι ούτε του Κεϊτά.

Tweet Πικέ: “Μένουν μόνο 3. Είμαι σε διαπραγματεύσεις μαζί του για να το αποκαλύψει ο ίδιος”.

Tweet Πουγιόλ (στον Πικέ): “Ούτε ο Μαστσεράνο είναι”

Κι έτσι το μυστήριο συνεχίζεται στα αποδυτήρια της Μπαρσελόνα. Ραδιοφωνικός σταθμός αποκάλυψε ότι είναι του Βίγια, αλλά μέχρι να το επιβεβαιώσει ο Πικέ δεν πιστεύουμε τίποτα. Για όσους μερακλήδες ενθουσιάστηκαν από τα παπούτσια να πούμε ότι είναι από την φθινοπωρινή κολλεξιώ 2010 (δηλαδή εκτός μοδός πλέον) του Κριστιάν Λουμπούτιν (ξαδέρφου του δικού μας Λουμπούτη προφανώς) και είναι τα λεοπαρδαλέ σνίκερς του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Mes que un ad

Γουάου! Ακόμα κι αν έχεις κρεμασμένη στο δωμάτιό σου τη φανέλα με το 9 του Ντι Στέφανο υπογεγραμμένη από τον Φράνκο, οφείλεις να παραδεχτείς ότι η πρώτη αυθόρμητη αντίδρασή σου όταν είδες το νέο διαφημιστικό σποτάκι της Μπαρτσελόνα ήταν αυτή: Γουάου! Έξυπνη, αστεία, εύστοχη, άψογης αισθητικής και με μια αεροσυνοδό που θα ήθελες να σου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το δέντρο της ζωής

Κάθε καλή ιστορία αποτυχημένου ποδοσφαιριστή, που τελικά έγινε κάτι άλλο στη ζωή του, τελειώνει με έναν τραυματισμό που του έκοψε την καριέρα. Ο αριστεροπόδαρος Χόρχε Σαμπάολι δεν έγινε σπουδαίος χαφ, καθώς μόλις στα 19 του εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο μετά από ένα διπλό κάταγμα κνήμης-περόνης στα ερασιτεχνικά της Αργεντινής και ενώ πέρασε από τις ακαδημίες της […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *