Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το Τέλος πλησιάζει;

Προβληματισμό στους ευκολόπιστους και μόνιμη στύση στους συνομωσιολόγους όλου του κόσμου έχει προκαλέσει η κωμική θεωρία της Pravda ότι τρία τεράστια διαστημόπλοια έχουν μόλις απεμπλακεί από το κυκλοφοριακό που συναντάει συνήθως κανείς τα πρωινά των καθημερινών στον Πλούτωνα και οδεύουν με ταχύτητες που οριακά ξεπερνούν τα προβλεπόμενα όρια του ΚΟΚ, προς την Γη με διαθέσεις παρόμοιες με αυτές σκληροπυρηνικών αναρχικών που συναντάνε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το στέκι τους.

Η πιθανότητα το Τέλος όλων μας να επέλθει μέσα στον Δεκέμβρη του 2012 έχει τρομοκρατήσει, όπως είναι ανθρωπίνως φυσιολογικό, όλους τους πολίτες του κόσμου εκτός από τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ που, εφαρμόζοντας τη θεωρία “ψάξε για κάτι αισιόδοξο σε όλες τις τραγωδίες της ζωής”, βλέπουν στην εξέλιξη αυτή “περικοπή των εξόδων” και τον Μάκη Ψωμιάδη, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρει έναν μόρτικο τρόπο να κάνει μπίζνες και με τους εξωγήινους – χωρίς να πληρώσει και ΦΠΑ.

Όπως είναι αναμενόμενο, η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει ριζικά και το πρωτάθλημα, καθώς για πρώτη φορά ο πρωταθλητής χειμώνα θα μπορεί άνετα να αυτοχαρακτηριστεί και πρωταθλητής της χρονιάς. Κρίνοντας μάλιστα από την άπειρη ειρωνεία που κρύβεται στα κουαρκ του σύμπαντος, το πιθανότερο είναι ότι η εισβολή θα γίνει την περίοδο που στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα συντελούνται κοσμοϊστορικές αλλαγές. Στον Παναθηναϊκό θα υπάρχει επιτέλους ομοψυχία και οι μέτοχοι σαν ένα ενωμένο παρεάκι θα γυρνάνε αγκαλιασμένοι στα επίσημα ένα τσιγαράκι πούρο. Στον Ολυμπιακό ένας προπονητής θα κλείσει επιτέλους 2,5 ολόκληρα χρόνια ακλόνητος. Ο Άρης θα έχει μόλις σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας παίξει και όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας. Στην ΑΕΚ θα έχει τοποθετηθεί το πρώτο τούβλο για το νέο γήπεδο, τούβλο που θα έχουν κουβαλήσει χέρι με χέρι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο Γιάννης Γρανίτσας. Στον ΠΑΟΚ θα επιτευχθεί μετά από ατέλειωτες συζητήσεις προφορική συμφωνία με τους Άραβες για το αν το νέο γήπεδο θα έχει ονομασία γραμμένη στα ελληνικά ή στα αραβικά. Και όλοι οι διαιτητές θα έχουν δώσει όρκο αίματος πως για πρώτη φορά θα σφυρίζουν ό,τι ακριβώς βλέπουν, εξαιρουμένου του οφθαλμίατρου Κουκουλάκη που είναι αποδεδειγμένο πως δεν βλέπει.

Στο άρθρο της Pravda αναφέρεται ακόμα ότι η άφιξη υπολογίζεται πως θα γίνει κοντά στην 21η Δεκεμβρίου, γεγονός που κάποιοι συνδυάζουν με τις πανάρχαιες προβλέψεις και θεωρίες των Μάγιας, σύνδεση τελείως άστοχη αφού όλοι κατά βάθος γνωρίζουμε ότι οι εξωγήινοι έρχονται για να πάρουν μαζί τους τον Ολυμπιακό Βόλου που, όπως υποστηρίζει ο Αχιλλέας Μπέος, θα έπρεπε να παίζει στο διάστημα.

Η μεγαλύτερη έκπληξη πάντως που θα πανικοβάλει τον πληθυσμό, περισσότερο κι απ’ όσο είχε τρομάξει τους Αμερικάνους ο Όρσον Ουέλς μέσω της ξακουστής ραδιοφωνικής του εκπομπής, θα λάβει χώρα όταν γίνει η πρώτη οπτική επαφή με τους μακρινούς επισκέπτες μας και ανακαλύψει όλος ο κόσμος ότι στην πραγματικότητα μοιάζουν με τον Κώστα Μήτρογλου .

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Θέλω διακοπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οκτώ μεγάλες αλήθειες για το 5×5

Αν και οι μεγαλύτεροι πρόλαβαν μόνο τις εποχές της αλάνας και του πάρκου, εδώ και αρκετά χρόνια το 5×5 είναι η μοναδική ποδοσφαιρική διέξοδος για πολύ κόσμο. Παρ’ ότι το θεωρώ κάτι σαν ποδόσφαιρο του δοκιμαστικού σωλήνα και… ημίμετρο, δεν παύει να είναι δημοφιλές. Η δημοσιογραφική ομάδα του σομπρέρο συγκέντρωσε τις εμπειρίες της και μέσα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέχρι το τέλος με ψηλά το κεφάλι

Από τότε που πρωτοείδα την κιτρινόμαυρη φανέλα, από τότε που πρωτοπάτησα στη Φιλαδέλφεια, από τότε που είδα τον Δικέφαλο Αετό Μέχρι το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 89′ Μέχρι το ντου των ηλιθίων Μέχρι τις 4αρες και τις 5αρες των μεταμορφωμένων αντιπάλων που παραλίγο να χτυπήσουν πλέι-οφ και τους έπαιζαν στο 1.30 Μέχρι τους ευσυγκίνητους παίκτες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Το Τέλος πλησιάζει;”

  1. Ο/Η Όσο πατάει η γάτα λέει:

    …χαχαααα …Ο Μήτρογλου….ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *