Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Γιατί όχι εν πτήση;

Στο Sofitel του αεροδρομίου λέει συνεδρίασε το τακτικό ΔΣ της Super League μας γιά να αποφασίσει αν όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Κοινώς στο ξενοδοχείο που προτιμούν οι πιλότοι, οι αεροσυνοδοί(ές) και όσοι είναι γιά μετεπιβίβαση με καθυστέρηση μιάς μέρας.

Σε συνεργασία με την αστυνομία λέει πάρθηκε τούτη η απόφαση. Κόσμο λέει περίμεναν και φοβήθηκαν τίποτις αγριάδες. Και μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο. Μήπως έπρεπε μετά να τη κάνουν στα γρήγορα. Οχι με ταξιά όπως τη κάνουν διαιτητάδες και εποπταίοι. Αλλά με αερόπλανα και ελικόπτερα. Γιατί τόσος κόπος ρε παλικάρια; Την  άλλη φορά ναυλώστε ένα τσάρτερ και κάντε τη δουλειά σας στα ψηλά.

Γιατί έτσι κι αλλοιώς, αυτό το πρωτάθλημα φτιάχτηκε γιά να ικανοποιεί τη γνωστή λαϊκή ρήση: χέσε ψηλά κι αγνάντευε …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κώστας Νεστορίδης, ετών 83

Την ώρα που οι κάφροι των γηπέδων κυνηγιόντουσαν στο γήπεδο της Νίκαιας, σε φιλικό παιχνίδι, υπερασπιζόμενοι ως γνωστόν το μεγαλείο των ομάδων τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν (“ξέρεις που έχω πάει εγώ ρε;”), ένας ηλικιωμένος κυριούλης έμπαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάζευε τα αντικείμενα. Άγνωστο πόσοι από τους σταυροφόρους των κερκίδων τον αναγνώρισαν. Πιθανότατα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “Γιατί όχι εν πτήση;”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Σύμφωνα με τις ψήφους των περισσοτέρων ομάδων δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και στη διοργανώτρια αρχή του.
    Μόνο να μην φωνάζουν μετά άμα συμβεί τίποτα.

  2. Ο/Η ilias λέει:

    Δεν είναι κακή ιδέα. Σε ένα αεροπλάνο όλοι, Μαρινάκης, Μπέος, Ψωμιάδης, Πανόπουλος και οι υπόλοιποι. Φταίω εγώ μετά να ελπίζω; Αεροπλάνο είναι αυτό …

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Le Roi est mort, vive le Roi!

  4. Ο/Η charlie λέει:

    Le Roi n’est pas mort, il est toujours vivant.
    Le sport par contre…

  5. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Ωραία πράγματα,έπαιξαν λίγο τα παιδιά, είδαν και 2-3 απογειώσεις αεροπλάνων και πολύ τους άρεσαν και το συμπέρασμα για εμάς όλους είναι να είμαστε καλά, όταν θα ξαναγίνουν τα ίδια, πιθανώς και χειρότερα, να ξανασυζητήσουμε από την αρχή για το ποιος φταίει, πότε φταίει, αν φταίει 1% ή 101% κτλ κτλ κτλ.

    Α ναι, βγαίνει και άλλο ένα συμπέρασμα που θα ξαναματαγραψω: Κανείς δεν νοιάζεται. Δεν νοιαζόταν ποτέ κανένας βέβαια, οποτε στα ίδια είμαστε, δεν χρειάζεται να …ανησυχούμε. Αν θα νοιαστεί κάποιος στο μέλλον, ας ελπίσουμε ότι θα ζούμε να τον δούμε.

  6. Ο/Η charlie λέει:

    Ε, όχι δα.
    Ο ΟΣΦΠ και μια σειρά από ομάδες (που οι περισσότερες γλύφουν κανά κόκκαλο που τους πετάει) νοιάζονται να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Προφανώς θεωρούν ότι δεν έγινε και τίποτα τρομερό.
    Αυτό είναι το θέμα. Όχι ότι κανείς δεν νοιάζεται να αλλάξουν τα πράγματα. Αλλά ότι αρκετοί νοιάζονται ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

  7. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Δεν θα συμφωνήσω Charlie, αλλά και αν είναι έτσι όπως τα λες, η κατάληξη είναι η ίδια. Ασε που δεν λυνόταν το πρόβλημα με πρόταση μομφής, ειτε αυτή περνούσε είτε όχι.

  8. Ο/Η charlie λέει:

    Μπορεί να μην λυνόταν πράγματι, αλλά η πτώση της τωρινής ηγεσίας θα ήταν ένα δείγμα αντίδρασης τουλάχιστον, ένα σημάδι ότι δεν πάνε καλά.
    Τώρα 8 ομάδες (ή 9;;; δεν είμαι βέβαιος) ψήφισαν ότι δεν τρέχει και τίποτα. Και ότι επιθυμούν να συνεχίσουν όπως μέχρι τώρα. Τι άλλο πιο ξεκάθαρο να γίνει.
    Το ότι από αυτές πέραν του ΟΣΦΠ οι περισσότερες έχουν δανεικούς παίκτες του ΟΣΦΠ μάλλον να το θεωρήσω τυχαίο…

  9. Ο/Η panagos λέει:

    Ασε charlie,ειδαμε και αυτες που δεν εχουν δανεικους απο τον οσφπ τι κανανε…στην καλυτερη περιμενουν που θα κατσει η μπιλια…το θεμα ειναι απλο,πολλοι βολευονται απο το να παιρνει συνεχεια τα πρωταθληματα ο οσφπ με καθε τροπο.ΒΟ-ΛΕΥ-Ο-ΝΤΑΙ.

    Ειτε γιατι αποποιουνται τις ευθυνες τους και δεν βαζουν λεφτα,ειτε γιατι τους συντηρει,ειτε γιατι τους προσφερει αλλου ειδους ευκαιριες για μπιζνες. Καμια φορα ικανοποιουνται και με κανα ξεροκομματο που θα τους πεταξει,και ολα μια χαρα.Ολα αυτα βεβαια σε αγαστη συνεργασια με κυβερνητικα επιτελεια που μαζευουν ψηφους και μιζες για προωθηση συγκεκριμενων συμφεροντων.

    Ολα αυτα λυνονται μεν,αλλα παρα πολυ δυσκολα και επιπονα δε,παρ’ολ’αυτα υπαρχει πλεον μια αισιοδοξια οτι κατι κινειται (απο την ομαδα μου τουλαχιστον.Μια καλη αρχη θα ητανε ας πουμε να μην τελειωσει ποτε το φετινο πρωταθλημα…

  10. Ο/Η Elaith λέει:

    Ομορφιά του ποδοσφαίρου στη Σμύρνη;

  11. Ο/Η charlie λέει:

    Εντελώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *