Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Του ύψους, του βάθους και του φάρδους

Η αλήθεια είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να είμαι πολύ πιο χαρούμενος μετά από μια τέτοια once-in-a-lifetime (που θα λεγε κι ο Αλέξης Σπυρόπουλος) πρόκριση της ομάδας μου. Πράγματι, στο γκολ φώναξα, πανηγύρισα, αλλά μετά για κάποιον λόγο δεν ένιωθα τόσο “γεμάτος” από την πρόκριση. Κυρίως γιατί μέσα στη διάρκεια του αγώνα ένιωσα ένα σύνολο συναισθημάτων πολύ γνώριμο στους φετινούς αγώνες της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο χθεσινό παιχνίδι, νομίζω έκανε το καλύτερό της ξεκίνημα στο πρώτο 20λεπτο από τότε που ήρθε ο Χιμένεθ. Ήρθε και το γκολ και κάπου εκεί λογικά πιστεύεις ότι η ομάδα δεν κινδυνεύει. Κι όμως μετά το 1-1 επήλθε πλήρης κατάρρευση. Μιλάμε επί της ουσίας για σκορ 3-1 υπέρ σου και εσένα να έχουν κοπεί τα πόδια σου. Όσο αλλοπρόσαλλη είναι η ομάδα, άλλο τόσο ψυχολογικά ευάλωτη είναι δυστυχώς. Οι πολλές απρόσμενες σφαλιάρες (τελευταία αυτή με την ομάδα του… συμπαθούς Μπέου) έχουν φέρει στα πρόθυρα κλονισμού τον κόσμο και παράλληλα έχουν φορτώσει με ανεξήγητο βάρος τους παίκτες της ομάδας.

Αυτό φάνηκε σήμερα όπου η ομάδα από το 1-1 ως το 1-3 εξαφανίστηκε και αποφάσισε ξαφνικά να θυμηθεί ότι μπορεί να κάνει φάσεις όταν ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Βαθιά άρρωστη ομάδα… Όχι φυσικά ότι είναι απλά ψυχολογικό το θέμα. Δεν γίνεται να παραβλέψει κανείς την ΤΕΡΑΣΤΙΑ απουσία του κορυφαίου παίκτη της ΑΕΚ φέτος Τραϊανού Δέλλα. Ο Νασούτι που δυο φορές φέτος είχε σβήσει τον Σισέ, χωρίς τη σιγουριά του Τράι φαινόταν σαν 15χρονο παιδάκι που πάσχιζε να κερδίσει έστω μια μονομαχία από τον δαιμονισμένο Γάλλο. Ο Μανωλάς αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν. Οι δυο τους μαζί δεν μπορούν, είναι προφανές. Δεν ξέρω αν ο Ματέος είναι αντι-Δέλλας, αλλά θα ήταν καταπληκτικό να μπορούσε να κατευθύνει την άμυνα.

Δεν γίνεται επίσης να μην παρατηρήσει κανείς ότι η ΑΕΚ έφαγε δυο γκολ με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο τρόπο (και παραλίγο και ένα τρίτο) με κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Παιδικές ασθένειες που τείνουν να γίνουν ανίατες. Αμυντικά κενά αδικαιολόγητα, τα οποία βέβαια εν μέρει οφείλονται και στην κακή μέρα των χαφ. Ο Μάκος πολύ κακός, ο Καφές δεν υφίσταται φέτος και έμεινε ο Ντιόπ με τα αρκετά του σήμερα λάθη να κόβει. Πέραν τούτου ένας άοσμος Σκόκκο και ένας Λαγός που πλην του γκολ λίγα πράγματα έκανε.

Με αυτά και με αυτά η ΑΕΚ όδευε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό για εξευτελιστικό αποκλεισμό σε ματς που πήγαινε για δυο αποτελέσματα. Μια μικρογραφία της φετινής της χρονιάς ο σημερινός αγώνας και η αιτία που με απογοήτευσε τόσο πολύ. Ποδοσφαιρική νύχτα της μαρμότας. Ίσως αυτό που μου λείπει στη φετινή ΑΕΚ είναι μια… νυσταλέα σιγουριά τύπου Σάντος. Τότε που ήξερα ότι θα ζοριστώ να κερδίσω, αλλά δύσκολα θα χάσω. Η φετινή ΑΕΚ είναι των άκρων. Πιθανότατα διασκεδαστική για κάποιον τρίτο, αλλά εξουθενωτική για τον ΑΕΚτζή οπαδό. Θα είμαι ψεύτης αν πω ότι η ομάδα δεν έκανε φάσεις στο τέλος και δεν πίεσε. Το έκανε όμως με γιόμες, χωρίς πλάνο και με έναν αντίπαλο που ταμπουρώθηκε. Μόνο ο τεράστιος Σάχα σήμερα έμοιαζε να το πιστεύει μέχρι το τέλος. Και αν δεν ήταν ο Καρνέζης πιθανότατα η ΑΕΚ δεν θα είχε προκριθεί… Με λίγα λόγια και με ένα χιλιοχρησιμοποιημένο κλισέ: “Κρατάμε την πρόκριση μόνο”. Πιθανότατα δεν θα κρατήσουμε και πολλά ακόμα φέτος.

Κλείνοντας, δυο πραγματάκια ακόμα. Πρώτον, οι γελοίες πράσινες διαιτητικές φωνές. Προκαλεί λύπηση αυτό που συμβαίνει και η προσπάθεια να γίνει το άσπρο μαύρο. Ο Βύντρα θα μπορούσε να είχε αποβληθεί δις στο πρώτο ημίχρονο και ο Λέτο μια φορά και ο ΠΑΟ διαμαρτύρεται. Μου φαίνεται πολύ χαμηλό πραγματικά όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου από παίκτες-προπονητές και διοικούντες.

Δεύτερον, η ανίκητη ηλιθιότητα κάποιων που θέλουν να λέγονται φίλοι της ΑΕΚ. Προσωπικά δεν θα κρυφτώ πίσω από δάχτυλό μου. Ούτε προβοκάτσια ήταν, ούτε εξωγήινοι, ούτε προκλήθηκαν από κάπου. Πρόκειται περί ανόητων πλασμάτων που δυστυχώς κανείς δεν θα μαζέψει και στο μέλλον θα κάνουν το ίδιο σε κάποιον αγώνα μπάσκετ, βόλλεϋ, χάντμπολ ή επιδαπέδιας μπιρίμπας. Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία πάντως αν οι δυο ημιτελικοί γίνουν αμφότεροι χωρίς οπαδούς. Συγχαρητήρια…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, Κύπελλο Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δεμένος πάνω στο άλογο

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κάθε οπαδός στη σχέση του με έναν ποδοσφαιριστή. Αν σταδιακά αναπτύσσει μια σχέση αγάπης (ή κι απέχθειας) ή πάντα υπάρχει η στιγμή, το γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα και καθορίζει μια παντοτινή συναισθηματική σχέση (η οποία βέβαια συνήθως είναι μονομερής). Νομίζω στη δική μου περίπτωση είναι συνδυασμός. Μια σχέση που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο γλυκό αριστερό

  Στην Ελλάδα του παραδοσιακά μέτριου ποδοσφαίρου έχουμε χορτάσει χαλκέντερα φουλ μπακ, φιλότιμα αμυντικά χαφ, σκληροτράχηλα σέντερ μπακ και γενικά παίκτες χαμηλής τεχνικής κατάρτισης. Όταν λοιπόν βλέπουμε έναν πραγματικά ξεχωριστό παίκτη κάθε δεκαετία (στην καλύτερη) ή εικοσαετία (στη χειρότερη) είναι λόγος να τον θυμόμαστε την ημέρα που έχει γενέθλια. Ένας τέτοιος παίκτης ήταν ο Βασίλης […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

26 σχόλια σχετικά με το “Του ύψους, του βάθους και του φάρδους”

  1. Ο/Η Luna λέει:

    Το ματς έπρεπε να χει τελειώσει στο βολέ του Καρνέζη (7:13 περ) ή όχι? Για πε’ μας.

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Αυτά τα νούμερα που χωρίς να ντρέπονται λένε ότι είναι “οπαδοί της ΑΕΚ” ζούνε στην καμπούρα της εδώ και χρόνια και νομίζουν ότι τους επιτρέπονται τα πάντα και ότι έχουν πάντα (και σε όλα) δίκιο.
    Χτες έκαναν τα πάντα:
    -Έκαναν ντου για να μπούνε τζαμπαντάν μέσα (κάτι που έχει γίνει φέτος σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα εντός έδρας με ΟΣΦΠ/ΠΑΟ) με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κερκίδα όπου υπήρχε το αδιαχώρητο και πάλι.
    -Συγκρούστηκαν με την αστυνομία με αποτέλεσμα να… κλαίνε όλοι περίπου 1 ώρα και κάτι πριν την έναρξη
    -Σημάδευαν τον Λέτο σε 1 κόρνερ στο α’ ημχρ. και παραλίγο να έχουμε διακοπή
    -Αποφάσισαν να μπουκάρουν στο ταρτάν μετά το 1-3 σε στιγμή μάλιστα που η ομάδα τους (λέμε τώρα) πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για αρκετή ώρα (φυσιολογικά)
    -Πετούσαν επιδεικτικά μπουκάλια (γεμάτα) προς την ασφάλεια του γηπέδου με τις δυνατότερες χεριές να φτάνουν στις άκρες του αγ. χώρου (στην γραμμή του Σάχα!!! λεπτομέρειες…)
    -Μετά το τέλος του ματς πλακώθηκαν με την αστυνομία χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες!!! και ότι άλλο βρήκαν τη στιγμή που θα έπρεπε απλώς να πανηγυρίζουν και έκαναν πλιάτσικο και άλλες ομορφιές μέσα στον αγ. χώρο (χάιλάιτ, ένα… τραπέζι καφενείου που στήθηκε στη σέντρα!!!!)…

    Αυτά τα ΖΩΑ (συγγνώμη ζώα του πλανήτη…) λοιπόν πιθανότατα (και δικαιότατα) θα στοιχίσουν μια τιμωρία έδρας στην ομάδα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι αγαπάνε και στηρίζουν (λέμε τώρα) στον δρόμο που έχουν χαράξει στο μπάσκετ, το βόλλεϋ και το χάντμπολ, εκεί δλδ που παίζουν μόνοι τους, που είναι η πλειοψηφία και κανείς δεν τολμάει ή δεν θέλει (ή και τα 2) να τους βάλει χαλινάρι.
    Μιλάμε για τέτοια αγάπη, όχι αστεία.

    Τεράστιες είναι οι ευθύνες της ΠΑΕ για το πως επέλεξε να τους χειριστεί, που να τους τοποθετήσει κτλ από την αρχή της χρονιάς.

  3. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Καλημέρα. Ως προς το αγωνιστικό, θα συμφωνήσω με τον Elaith, νομίζω ότι το ματς τελικά κρίθηκε στους τερματοφύλακες. Ο Σάχα με κάποιες επεμβάσεις κράτησε την ΑΕΚ στο κόλπο μέχρι τέλους, αντίθετα ο Καρνέζης έπνιξε δυο γκολ.

    Elaith, όπως διαπιστώνεις (σύνδεση με προηγούμενα), όποιος χάνει φωνάζει για τη διαιτησία. Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή αν έχει άδικο. Κάπου έχει γίνει κανόνας. Οι φωνές είναι πιο έντονες, όταν πρέπει να δικαιολογήσουν το τι έγινε και φέτος μείναμε εκτός στόχων από τις 2 Φεβρουαρίου. Ακόμα και ο Ολυμπιακός φωνάζει διαβασα κάπου για τον διαιτητή της Τούμπας. Το ότι ήταν άθλιος ήταν κάτι που επίσης φώναζε, αλλά σημασία έχει τι πρέπει να πιστέψει ο αγνός λαός. Τώρα που η ομάδα σου κέρδισε και ακούς τις φωνές από τον Παναθηναικό που πάνε να μειώσουν τη νίκη σου, καταλαβαίνεις ίσως τι εννοούσα σε προηγούμενα ποστ, άλλων θεμα΄των. Δεν εξισώνω τα πάντα, ένα γενικό κλίμα περιγράφω. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο επ’ αυτού.

    Με τα χουλιγκάνια που υπάρχουν στις τάξεις και της ΑΕΚ, όπως και όλων των άλλων, δεν βλέπω να γίνεται τίποτα γιατί, το έχω ξαναγράψει: Κανέναν δεν ενδιαφέρει να γίνει κάτι. Ολα στην τύχη τους αφημένα. Για αυτό και σε ένα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός σε ματς βόλει κοριτσιών (νομίζω κορασίδες) έγιναν απίστευτα αίσχη. Προς τιμήν τους, οι ανθρωποι της ΑΕΚ προστάτεψαν τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, καταλαβαίνετε όμως που έχουμε φτάσει.

    Και ο ελληνικός αθλητισμός συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία προς την πρόοδο…

  4. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    ΟΧΙ LUNA..ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..

    ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ..Η ‘ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15ΕΤΙΑ..

    ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ..ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ..

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΒΥΝΤΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Κ ΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ..ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 15 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ,ΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΝΕΖΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΙΠΛΕΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΓΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΩ, Ε ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 7 ΚΑΙ 30..

  5. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Elaith πλακα κανεις πιστευω που προσπαθεις να εξισωσεις τα επεισοδια που εγιναν στο ΟΑΚΑ χθες με ενα ποτηρι που επεσε στην Τουμπα. Φετος ο ΠΑΟΚ εχει τιμωρηθει 2 φορες εντελως κοροϊδιστικα, μια για … ενα λαϊκο δικαστηριο και μια για οσα εγιναν στον Βολο, που οσοι ηταν εκει ξερουν τι εγινε, και δεν προκειται να ανεχθει, θελω να πιστευω, αλλη τετοια προκληση. Μην ξεχνας οτι η ΑΕΚ ηδη την γλυτωσε μια φορα με τον Ολυμπιακο Βολου (σωστα εννοειται).
    Κατα τ’αλλα χαρηκα που περασε και η ΑΕΚ αφου πιστευω οτι μονο αυτος ο ημιτελικος θα ειναι πραγματικα 100% στα ποδια των ποδοσφαιριστων των δυο ομαδων…

  6. Ο/Η Rouladen λέει:

    Εγω ξερω πως τα ματς τελειωνουν οταν σφυριξει ο διαιτητης κι ας με τσουζει σαν Παναθηναικος. Ας μην ηταν βλακας και μαγκας ο Βυντρα να παιζαμε με 11 ως το τελος. Να καθαριζαν το παιχνιδι στο 1-3 με ακομα ενα γκολ (που σε αυτη την ΑΕΚ μπορουσαν να τη πετυχουν). Να μην εδιναν χωρους στην ΑΕΚ. Απλα πραματα.
    Οσον αφορα τις καρτες, θα ελεγα πως ο διαιτητης ηταν απλα κακος, δεν παταγε καλα και δεν ενεπνεε εμπιστοσυνη.

    Τελος για τον Σαχα, πολυ καλος, αρκει να διορθωσει τις μεταβιβασεις του, τρεις λαθος-φαρμακι εκανε που δεν αρμοζουν στη κλαση του.

    Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε οι Παναθηναικοι ειναι να κρατησουμε την πραγματικα καλη εμφανιση και να δημιουργησουμε πανω σε αυτη αντι να ψαχνουμε δικαιολογιες.

  7. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Charlie με διαθεση χιουμοριστικη:

    – Αδιαχωρητο στο ΟΑΚΑ;!;
    – Αν δεν καναν ντου οι δικοι σας δεν θα ειχε το ματς 8 λεπτα καθυστερησεις

  8. Ο/Η Elaith λέει:

    @Σταύρος Δεν αμφισβητώ ότι κάποιες φορές οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία είναι άδικες, ακόμα και σε ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό όμως έρχεται σαν παρεπόμενο του καλού ονόματος που με την αξία σας έχετε βγάλει.

    @Σταύρος Για τους οπαδούς όπως τα λες είναι. Όσο οι ομάδες θα τους καλύπτουν και θα βγάζουν ανακοινώσεις υπέρ τους και όσο η αστυνομία απλά θα τους παρακολουθεί να τα σπάνε παντού

    @Luna θες σοβαρά να μπούμε σε τέτοια διαδικασία; Να πούμε για τα 30” παραπάνω καθυστερήσεις ή για τα 35′ παραπάνω που έπαιξε ο Βύντρα; Να πούμε για τον Κατσουράνη που έκανε τον πεθαμένο κανένα λεπτό στο χορτάρι στις καθυστερήσεις; Προσωπικά πάντως αν το ματς έληγε 1-3 δεν θα έβρισκα δικαιολογίες σε αυτά.

  9. Ο/Η Elaith λέει:

    Darth αυτό κατάλαβες εσύ; Ότι εξισώνω κάτι;
    Όσο κοιτάς με αυτές τις παρωπίδες το ποδόσφαιρο φίλε μου, τόσο θα παραμένει το ποδόσφαιρο σε αυτά τα χάλια. Ποτέ δεν έχει τιμωρηθεί δίκαια ο ΠΑΟΚ. Τα αδέρφια μας έχουν πάντα δίκιο, προκλήθηκαν, ήταν προβοκάτσια, δεν ήταν αδέρφια μας αλλά γάβροι, ήταν dopplegangers κτλ
    Αντί να πεις “έχουμε ΖΩΑ ανάμεσα στους οπαδούς μας” που σε ματς κεκλεισμένων χτύπησαν αντίπαλο παίκτη κάθεσαι εδώ και μου λες αν εξισώνω πράγματα. Ναι ρε φίλε, κάναμε παραπάνω επεισόδια χθες. Να τιμωρηθούμε εμείς, να μην τιμωρηθείτε εσείς, να πάρετε και το κύπελλο και μπράβο σας. Γιατί αυτή είναι η πρεμούρα. Σαν τη γαβροφυλλάδα που βγαίνει και αναρωτιέται αν θα τιμωρηθεί ο Σισέ για τις δηλώσεις του. Αντί να κοιτάει ο καθένας τα χάλια του, νομίζει ότι είναι ο Τσε Γκεβάρα. Ξεκολλήστε λίγο εκεί στην Τούμπα…

    ΥΓ Αδιαχώρητο σε συγκεκριμένες κερκίδες που είναι υπερ-γεμάτες εννοεί. Συνήθως θύρες 2-4-6 που γεμίζουν λόγω διαφόρων ντου και μπορεί να έχουμε θύματα σε κάποια στιγμή.

  10. Ο/Η panagos λέει:

    Βεβαια,οι Παναθηναικοι πρεπει παντα να τα βαζουμε με οτιδηποτε αλλο εκτος απο τη διαιτησια,ετσι δεν ειναι? Αμα τα σφυριγματα ηταν αναποδα,θα ειχατε μπει μεσα ρε αεκτζηδες,σιγα μην καθοσασταν να βλεπετε τετοιες αποβολες,7 λεπτα καθυστερησης (που εγιναν 9) και 2 φαουλ εξω απο την περιοχη ανα λεπτο,μπας και βγει καμια γιομα…βγηκε η τελευταια τελικα…

    Η αποβολη του Βυντρα ειναι εγκλημα…θα ηταν ακομα μεγαλυτερο αμα ειχε αποβληθει απο το 25 για φαουλ στην αντιπαλη περιοχη και ενστικτωδες χερι (που δεν αποκτα πλεονεκτημα) διπλα στο αραουτ…ελεος πια…

    Μπραβο στους παιχτες της ομαδας μου (που αμα ειχαν κανει τετοια εμφανιση πριν κανα μηνα σιγα μη χανανε το πρωταθλημα απο το τσιρκο του βαλβερδε) και ας ειναι αυτη η τελευταια χρονια που παει στραφι απο διοικητικα εγκληματα και ανυπαρξια…

    Υ.Γ. τιμωρηστε και τον Σισε τωρα που τα ειπε με το ονομα τους,ετσι πρεπει,δυσφημησε το αθλημα…

  11. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Χαλαρωσε Elaith…
    Αλλο το να εχεις παρωπιδες και αλλο το να το παιζεις ο αρχιερεας του ποδοσφαιρου.
    Φυσικα και δεν προκειται να κατηγορησω τους οπαδους του ΠΑΟΚ αν δεν φταινε, απλα για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου. Οσο υπαρχουν τα γνωστα λαμογια στις ομαδες, οι καθε οπαδοι ειναι οι τελευταιοι που θα υποστουν καθαρση.
    Για το ποτηρι φυσικα και ειναι ζωο αυτος που το πεταξε, φυσικα και η ΠΑΕ θα τιμωρηθει για αυτο, αλλα αλλο το χρηματικο προστιμο και αλλο το κεκλεισμενων, ενταξει;
    Αλλος εχει πρεμουρα απο οτι βλεπω… Δεν πειραζει, ειναι λιγα χρονια που αλλαξαν τα πραγματα, σε λιγο θα συνηθισετε.

  12. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν το παίζει κανείς αρχιερέας του ποδοσφαίρου, άλλοι το παίζουν Ζαπατίστας και Μακεδονομάχοι.

  13. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Ο καθενας με τα χαρακτηριστικα του. Για αυτο διαλεγεις ομαδα, οχι γιατι εριξες κορωνα γραμματα.

  14. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    @panagos
    Ωραιος ο Σισε οντως, αλλα ακομα πιο ωραιος αν ελεγε τα ιδια για τους συναδελφους του, παικτες του ΠΑΟΚ μετα το ματς με τον Σπαθα.
    Τραγικο παντως να τιμωρηθει, και ας παιζουμε την Κυριακη. Οι παικτες πρεπει να εχουν αποψη και οχι σαν να εχουν υποστη λοβοτομη.

  15. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    PANAGO ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΙΣΕ ? ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΑΝ ? ΓΙΑ ΤΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ? ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕ 10 ΒΓΑΛΑΤΕ 3 ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΤΑ 2 ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΟ..ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΔΗΘΕΝ..ΧΑΣΑΤΕ 4-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ..

  16. Ο/Η Nordsee λέει:

    Πωπω με τον Σπάθα…εμμόνη πια! Έλεος ρε Darth… Σε οτιδήποτε και αν γίνει το επιχείρημα σας είναι ο Σπάθας και η “σφαγή” του παοκ. Και είστε υπότροποι, αλλά ο καημένος ο παοκ που τιμωρήθηκε και το κατεστημένο και σιγά ενα ποτήρι στο κεφάλι του πετάξαν… Δηλάδη super γραφικοί!

  17. Ο/Η GiannisIce λέει:

    1) Δεν υπάρχει “έπρεπε να είχε λήξει το παιχνίδι”.
    2) Όταν σηκώνεται η πινακίδα με το 7, δε σημαίνει ότι στο 97:00 ακριβώς λήγει το παιχνίδι.

    Και περνάμε σε 2 τοποθετήσεις, που δε μου αρέσει ο τρόπος που θα τις κάνω, αλλα έχω φτάσει στο αμήν.

    1) Φίλοι Παναθηναϊκοί. Αποκλειστήκατε. Με τον πιο αποκαρδιωτικό ίσως τρόπο. SUCK IT. Αφήστε τις διαιτησίες και τα ρέστα.
    2) Φίλοι ΠΑΟΚς. Χάσατε. Πριν ένα χρόνο. Μπορείτε να εθελοτυφλείτε και για καμια 30ετία με τον Σπάθα. Αλλά δεν είναι δυνατόν σε 1/3 τοποθετήσεις ΠΑΟΚτσή να αναφέρεται ο Σπάθας, για κάθε θέμα. SUCK IT, too.

  18. Ο/Η panagos λέει:

    @SPARROW το οτι και με 10 παιχτες για μιση και βαλε ωρα βγαζαμε τετατετ για πλακα,μαλλον θα πρεπει να σε προβληματιζει…αμα ησουν γηπεδο χτες,λογικα θα ησουν και στο αντιστοιχο ντερμπι με τον οσφπ,εκει τι λεγατε για τις καθυστερησεις,θυμασαι?????αμα το ειχατε φαει απο τον παντελιτς θα το ειχατε διαλυσει το οακα (και με το δικιο σας)

    Τι να σου πω,μπορει να ειμαι και αρρωστακι και να φαντασιωθηκα οτι απο το 70 και μετα σφυριζε φαουλ καθε επαφη απο τη σεντρα και μπροστα για να μας κλεισει στα καρε…μεχρι και αναποδα πλαγια και κορνερ εδινε ο τυπος…και ναι,η αποβολη του Βυντρα ΕΙΝΑΙ εγκλημα και δειχνει προθεση,τα 7 λεπτα (=μεχρι να βαλει το γκολ η αεκ) το ιδιο,η μη διακοπη του αγωνα με χουλιγκανια να σουλατσαρουν στο στιβο το ιδιο…

    Οι παιχτες της ομαδας μου ειναι οι τελευταιοι που θα κατηγορησω για το χτεσινο…για αλλα ναι,για χτες οχι…

  19. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Δεν ειναι Βατοπεδι να παραγραφονται τα σφυριγματα. Και εσεις SUCK IT οτι πηρατε ενα πετσινο πρωταθλημα! Τοσο απλα!

  20. Ο/Η GiannisIce λέει:

    Για να υπάρξει παραγραφή, πρέπει να υπάρξει έγκλημα.
    Αυτό λέω, ότι αν δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι χάσατε, πάψτε το πρήξιμο με το Σπάθα, κάθε μέρα η ίδια κασέτα.
    Αυτό που λες, btw, με το Βατοπέδι. φανερώνει άλλη μια τεράστια παθογένεια όχι μόνο των οπαδών, αλλά κυρίως της κοινωνίας. Έρευνα, αγώνας, αντίδραση για τη μπάλα, αλλά για τα θέματα που μετράνε, και για τα θέματα που πρέπει να αναλάβει ο καθένας προσωπικά ευθύνες και δράση, τίποτα. 0.
    Άλλη συζήτηση όμως.

    Επίσης, βγάλε τις παρωπίδες και μην βλέπεις φανταστικούς εχθρούς, παίρνοντας μόνο σου θέση μάχης.
    Πρωτάθλημα από την ομάδα μου δεν έχω δει ποτέ.

  21. Ο/Η Luna λέει:

    Εγω θα γουσταρα να το κανανε στο αεκακι αυτο SPARROW μια μερα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Γιατι 10 Δευτερα μετρανε στη μπαλα και επειδη εισαι ακομη ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ αν και στους, 4, σκεψου λιγο…

  22. Ο/Η Elaith λέει:

    Λούνα μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Σε ενόχλησε ο αποκλεισμός στο 97′, όπως θα ενοχλούσε και τον κάθε οπαδό για την ομάδα του (έχουμε ζήσει κι εμείς έναν τελικό κυπέλλου με ισοφάριση στην καθυστέρηση των καθυστερήσεων) και αυτό είναι κατανοητό.

    Είναι όμως τραγικό να παραβλέπεις άλλα πράγματα για να προσπαθήσεις με το ζόρι να πείσεις τον εαυτό σου. Να παραβλέπεις ότι το τρίτο (πιθανότατα οφσάιντ) γκολ σου το έβαλε παίκτης που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο γήπεδο, ότι το ίδιο κόρνερ το εκτέλεσε παίκτης που επίσης δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο γήπεδο κ.ο.κ.
    Αντί να κοιτάς που ολόκληρος ΠΑΟ βρέθηκε να έχει τερματοφύλακα τον Καρνέζη, κοίτα αν χάθηκε κανένα δέκατο του δευτερολέπτου…

  23. Ο/Η Chris λέει:

    Aytoi eimaste, xaroumenoi sth mizeria mas kai 8limmenoi sthn giorth mas

  24. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    PANAGO ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ 96 κ 53.ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ..ΔΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ? ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ?
    2ο : ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΕ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ..ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ 7 ΛΕΠΤΑ..ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ 90 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ,Ε ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ..
    3ο : ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ..ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΙΣΕ ΕΧΑΣΕ 3 ΑΧΑΣΤΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΛΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΑ..ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΕΙΧΑΤΕ..
    4ο :ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ..
    5ο: ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΟ 70 ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 70 ΚΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΤΟ..ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΥΟΣ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 40 ΚΑΙ ΟΙ 2..ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΗ..ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..
    ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 70 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 70 ΕΙΧΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 9 ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-3..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΦΑΟΥΛ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΑΥΤΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ..

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ..ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ( ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ..ΚΑΙ ΜΕ DVD ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ..

    LUNA ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΩ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ..ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΑΝ ΕΝΑ..ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 4-3..ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΑΕΚΑΚΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ : ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΓΟΡΑΣΕ !!!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΣΙΚΟ…

  25. Ο/Η balkou λέει:

    “Η αποβολη του Βυντρα ειναι εγκλημα…θα ηταν ακομα μεγαλυτερο αμα ειχε αποβληθει απο το 25 για φαουλ στην αντιπαλη περιοχη και ενστικτωδες χερι (που δεν αποκτα πλεονεκτημα) διπλα στο αραουτ…ελεος πια…”

    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Έτσι, ο κανονισμός είναι σαφής, στην αντίπαλη περιοχή δεν πά’ να μαρκάρεις από πίσω, δεν υπάρχει κίτρινη. Θα γράψουμε νέους κανονισμούς.

  26. Ο/Η panagos λέει:

    Ρε παιδια,τι ειναι αυτα που λετε???πατε καλα???απο την αρχη λοιπον…

    @σπαροου: 1)το φαουλ σφυριζεται στο 97.20 και εκτελειται στο 97.34…δε θα με βγαλεις και αομματο…
    2)ο κατσουρανης γινεται αναγκαστικη αλλαγη (και δεν πεφτει στα καλα καθουμενα,αλλοι τα κανανε αυτα…) πριν το 90,και αρα δεν ειναι καθυστερησεις στις καθυστερησεις…
    3)για την αποβολη του βυντρα και αυτα που λετε οτι επρεπε να αποβληθουν απο το 40 ειπα και πιο πριν,και ελεος,δεν ειναι μαρκαρισμα απο πισω στον ντιοπ,για μπαλα παει καθαρα και ουτε σκληρο ειναι,δεν υπαρχει καμια κοκκινη,μονο στη φαντασια σας για να βγει οτι εχετε και σεις παραπονα…

    Και στην τελικη,αμα ειστε τοσο λατρες των κανονισμων,για πειτε μας για το σπρωξιμο του γιαχιτς στον βυντρα οταν πηρε την κοκκινη…με βαση τους κανονισμους,ειναι η δεν ειναι στα ορια της απευθειας κοκκινης?????και κιτρινη να εδινε δευτερη θα ητανε…ειδατε κανεναν να το αναφερει?μαλλον επιλεκτικη μνημη εχουν μερικοι (οπαδοι και δημοσιογραφοι) σχετικα με την τηρηση τους…(προφανως και αμα του εβγαζε κοκκινη εκει θα ηταν εξισου εγκλημα,ετσι?απλα για να μη μας πρηζετε)

    Επειδη ευνοηθηκατε αρχισατε τις αμπαλιες,μια ζωη τα ιδια ακουμε και απο γαυρους,ξεχναμε αυτα που ξεραμε…Γιατι περι αμπαλιας προκειται να προσπαθειτε να πεισετε οτι φαουλ στην αντιπαλη περιοχη στο 30,χωρις προθεση να βρει ποδια,ειναι κοκκινη (και ας μη το γραφουν οι κανονισμοι)…

    Ο λετο αληθεια γιατι επρεπε να αποβληθει?επειδη χρησιμοποιει αγκωνες??????α,ρε λυμπε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *