Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Δεν θα φύγει κανείς, θα ψαχτούμε όλοι

Μόνο η Γάτα καταλαβαίνει και αφουγκράζεται τον πόνο του Έλληνα φιλάθλου. Ναι ρε κουραστήκαμε με τα DVD και τις κασέτες. Αυτή η κασετολαγνεία είναι το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε 10 χρόνια βγαίνει κάποιος (συνήθως βουτηγμένος κι αυτός σε αμαρτίες) με αποκαλύψεις για βρωμιές. Στημένες διαιτησίες, ομάδες που ευνοούνται και πάει λέγοντας. Τώρα βέβαια τα τελευταία χρόνια έχουμε και το στοίχημα. Κάποιοι αλήτες δε από το εξωτερικό έστειλαν φακέλους με στημένους αγώνες πέρσι, αλλά ευτυχώς αυτοί μπήκαν σε συρτάρια (κατά διαβολική σύμπτωση ο δικηγόρος μιας από τις ομάδες που εμπλέκοταν και κατά σατανική σύμπτωση εμπλέκεται παλι, είχε άμεση σχέση με τον υπεύθυνο για το θέμα των στημένων). Μέχρι αυτό το σημείο έχουν φτάσει ορισμένοι επιτήδειοι που θέλουν να αμαυρώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι δυνατόν να βγαίνετε ρε αλήτες και να μας κουράζετε με τέτοια θέματα (άσε που είναι και κακοήθειες). Ο πρόεδρας κάνει επενδύσεις ρε, ο μόνος που πληρώνει είναι. Ξέρεις τι είναι διακόσια χιλιάρικα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, για να πάρει βαθμούς η χώρα μας; Για να βγαίνετε Ευρώπη ρε αλήτες και να κάνετε εκδρομές στο Μάτζιστερ. Αχάριστοι… Εμ θέλουμε να σας παίζουν 52-48, εμ μιλάτε.

Γιατί μήπως αυτά δεν γίνονται αλλού; Παντού τα ίδια γίνονται σας λέω. Απλά δεν είναι χαζοί οι ξένοι ρε. Τα κρύβουν. Θα βγει ποτέ συνομιλία του πρόεδρου της Μάλαγα να λέει ότι τον πλησίασε ο Λαπόρτας για να παίξει 52-48 το Σεβίλλη-Ρεάλ; Χαζοί είναι; Τα κρύβουν για το καλό του ποδοσφαίρου. Για να μην δηλητηριάζονται οι ψυχές μας. Παντού το μεγάλο ψάρι, τρώει το μικρό σας λέω. Αλλά εκεί ξέρουν να προστατεύουν τις επενδύσεις τους. Βάζω λεφτά κύριε, σου φέρνω Αγουέρο. Ποιος είσαι εσύ που πας με τον Εντίνιο να σωθείς; Άει τράβα στη Σεγούντα. Νομίζετε δηλαδή ότι ο πρόεδρας της Νιουκάστλ δεν βάζει επίτηδες τον Γουέμπ διαιτητή στο Μπλάκπουλ-Άρσεναλ γιατί ο Πολ δεν παίζει έδρα; Γελασμένοι είστε, σας το λέω εγώ.

Και βγήκαν τώρα λέει κασέτες. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Τίποτα να μη γίνει, να μην ασχοληθεί κανείς. Μονταρισμένες ηχογραφήσεις με τον Μητσικώστα είναι. Σάμπως δεν τα ξέρουμε. Εδώ η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη, θα πρέπει να ασχοληθεί ο εισαγγελέας με τέτοια θέματα; Εδώ σπάμε όλα τα ρεκόρ, η ομάδα παίζει σαν την Μπαρσελόνα. Δεν αμαυρώνεται αυτό το ποδόσφαιρο, αυτό το θέαμα έτσι με τέτοιες μεθόδους. Τελικό κυπέλλου φτάνουμε σε λίγο με την ομαδάρα μας.

Και να γίνει και ξανά συνεδρίαση στην Σούπερ Λίγδα άμα σας κοτάει. Και να το άλλαζα το λευκό, πάλι  τον ίδιο πρόεδρο θα ψήφιζα. Γιατί είναι πρόεδρας με αρκίδια. Γι’ αυτό σας λέω. Ψαχτείτε λίγο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Κοράκια, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το εναλλακτικό κουΐζ του sombrero για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φίλε αναγνώστη εάν έχεις βαρεθεί να απαντάς σε κουΐζ γνώσεων στα οποία το χάι σκορ σου είναι 1 στις 76 σωστές απαντήσεις, το σομπρέρο είναι για μια ακόμη φορά εδώ για σένα, για να σου προσφέρει το απόλυτο κουΐζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο σημασία δεν έχει ο προορισμός-σωστή απάντηση, αλλά το ταξίδι. Άραξε λοιπόν, μην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τάκης Λουκανίδης: Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα

Τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 υπήρχαν ένα σωρό ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε πολλές -και διαφορετικές- θέσεις με αρκετή μάλιστα επιτυχία. Ο πλάγιος μπακ άλλαζε θέση και πήγαινε στην επίθεση ως εξτρέμ, ο στόπερ ανέβαινε στο κέντρο και ο κεντρικός χαφ γίνονταν δεύτερος (και τρίτος πολλές φορές) σέντερ φορ. Όλα αυτά μοιάζουν να έχουν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Δεν θα φύγει κανείς, θα ψαχτούμε όλοι”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Έτσι.
    Τι μας ενοχλείτε με κασέτες τώρα. Κατ’αρχάς δεν είναι καλής ποιότητας η εγγραφή.
    Βάλτε κανά DVD (με υπόθεση έτσι;;; όχι σαν τις κασέτες που δεν έχουν αρχή μέση και τέλος)

  2. Ο/Η melios λέει:

    Με προβληματίζει το γεγονός ότι εν έτη 2011 στην Ελλάδα, όταν όλος ο κόσμος ασχολείται με το Blu Ray και το HD DVD, μερικοί ασχολούνται ακόμα με … κασέτες…

  3. Ο/Η panagos λέει:

    Αρχισανε οι ομορφιες…για να δουμε,για να δουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *