Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

“Κουράγιο Αμπιντάλ”

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λυόν ζήτησαν ειδική άδεια από την ΟΥΕΦΑ ώστε οι παίκτες τους να φορέσουν κατά την είσοδο τους στον σημερινό αγώνα φανελάκια με κάποιο μήνυμα υποστήριξης προς τον Ερίκ Αμπιντάλ, που αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο συκώτι. Η ομοσπονδία έλαβε το αίτημα, έβγαλε τα επίχρυσα κουμπιουτεράκια από την απύθμενη τσέπη, υπολόγισε το πιθανό οικονομικό κέρδος από μια τέτοια – εκτός προγράμματος και μη χρηματοδοτούμενη – ενέργεια, είδε το ψηφιακό μηδενικό που αναγράφτηκε στην οθονούλα και αποφάσισε πως δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αλλάξει η συνηθισμένη εισαγωγική ρουτίνα των αγώνων, με αποτέλεσμα οι παίκτες να πάρουν την εξαιρετική πρωτοβουλία και να δείξουν τα φανελάκια συμπαράστασης μετά το τέλος του ματς, την ώρα που οι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ ήταν απασχολημένοι μετρώντας τα σημερινά έσοδα.

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση στην Ευρώπη για λόγους αδιευκρίνιστους αφού είναι γνωστό στους περισσότερους πως η σχέση της ΟΥΕΦΑ με τους παίκτες είναι αντίστοιχη με την σχέση που είχε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον τελευταίο κομπάρσο που πεθαίνει κάπου στο μακρινό φόντο στην πρώτη σκηνή, της απόβασης στην Νορμανδία, στην ‘Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν’: Τυπική. Ζει ή πεθαίνει μας είναι αδιάφορο, αρκεί να γράφει καλά στην κάμερα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

1981: η Χαμένη Άνοιξη του Γιόχαν Κρόιφ

Ξέρουμε τι είμαστε αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνουμε. Αυτά τα λέει ο Σέξπιρ –προσοχή, ο Γουίλιαμ, όχι ο Κρεγκ Σέξπιρ, ο βοηθός του Ρανιέρι στη Λέστερ–, στο «Άμλετ, Πρίγκιπας της Δανίας», οπότε ας δώσουμε κάποια βάση. Ποιον δρόμο θα έπαιρνε η ζωή ενός ανθρώπου αν άλλαζε μια λεπτομέρεια; Ξέρουμε τις ομάδες στις οποίες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το ““Κουράγιο Αμπιντάλ””

  1. Ο/Η 4minister λέει:

    Περαστικά από βάθους καρδιάς στον Ερίκ Αμπιντάλ.

    Πίσσα και πούπουλα στην UEFA.

  2. Ο/Η Jordi λέει:

    Εύχομαι περαστικά στον Ερίκ,επίσης εύχομαι περαστικά και καλά μυαλά στους ταβερνιάρηδες της Uefa,άντε να χαθείτε ρεζίληδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *