Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Επιτέλους χαμογέλασε

Με την Μπόκα να πηγαίνει χάλια, τον ίδιο να αντιμετωπίζει τραυματισμούς και να μην τα πηγαίνει καλά με τον προπονητή του, ο πάντα αγέλαστος, βαριεστημένος Χουάν Ρομάν Ρικέλμε δεν περνάει την καλύτερη του περίοδο. Όλοι αναρωτιούνται αν είναι χαρούμενος και στην παρακάτω διαφήμιση γίνονται αρκετά πιεστικοί μέχρι να πάρουν την τετριμμένη απάντηση “Ο Ρικέλμε είναι χαρούμενος” (μια που ο Ρικέλμε μιλάει για τον εαυτό στο τρίτο πρόσωπο, όπως κάθε μικρός θεούλης επί γης πρέπει να κάνει).

Τελικά ο Ρικέλμε βρίσκει την χαρά σε ένα σακουλάκι πατατάκια και μια κόλα και μας κάνει τη χάρη να τον δούμε να χαμογελάει αλλά και να χορεύει (!!):

Την ίδια στιγμή ο Αντρεσίτο Ινιέστα το ρίχνει στα παγωτά για να γλυκαθεί μετά την ήττα στον τελικό του κυπέλλου:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τι μπορεί να κάνει η φανέλα για σένα

Φανέλες υπάρχουν πολλές. Ωραίες, άσχημες, ρετρό, υπερ-μοντέρνες, κακόγουστες, αλλά είναι κατά κύριο λόγο αυτό που υπόσχονται. Φανέλες. Τις φοράς στο γήπεδο, στο 5Χ5, στην παραλία και όπου αλλού νομίζεις. Και είναι ένας τρόπος να ενισχύεις την ομάδα σου, τους παίκτες που βλέπουν τα χρώματα στις κερκίδες. Αυτά μέχρι φέτος. Γιατί από φέτος σε μια υπερ-γραφική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφιέρωμα: Σπίκερ

Ο Μάικλ Όουεν σε πετυχημένη διαφήμιση του BT Sport, στου οποίου τις ποδοσφαιρικές περιγραφές θα συμμετέχει από φέτος. —– Εκεί που ο απλός σπίκερ (όχι Αλέκο Θεοφιλόπουλε, φυσικά δεν σε συμπεριλαμβάνω στον σωρό) βλέπει με, έκδηλη την αίσθηση της ρουτίνας, ένα ωραίο γκολ ο εκστασιασμένος Ray βλέπει ποίηση, μαγεία, μυθικές φιγούρες, νεράιδες, αστερόσκονη και χιλιάδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Επιτέλους χαμογέλασε”

  1. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Επιτέλους ο Ρομάν σκάει ένα χαμόγελο.Η μπόκα φέτος σέρνεται αλλά εκείνος δεν παύει να χαρίζει εξαιρετικής ομορφιάς γκολ στους φαν.Δυστυχώς θα απουσιάσει πάλι λόγω νέου τραυματισμού.κρίμα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *