Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο

Λευτεριά και στον σύντροφο Αχιλλέα Μπέο…

«Καθημερινά ασκούνται 100.000 ποινικές διώξεις στους Έλληνες πολίτες. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η δίωξη είναι πολιτική και όχι ποινική. Υπάρχει στοχοποίηση στο πρόσωπό μου, αλλά σύντομα θα πάνε κάποιοι άλλοι ως κατηγορούμενοι και όχι εγώ. Είναι εύκολο να γίνω στόχος, λόγω του χαρακτήρα μου. Θεωρώ ότι ο βασικός άνθρωπος που με έχει στοχοποιήσει είναι ο κ. Μπιτσαξής».

Νωρίτερα (ή αργότερα, μικρή σημασία έχει) η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να στηρίξει ηθικά τον άνδρα, καθώς τον απέστειλε ως εκπρόσωπό της στην ΕΠΟ. Για το τυπικό της υπόθεσης (και για να θυμόμαστε την επόμενη φορά που θα ακούσουμε τα κλασσικά “μα παντού γίνονται τα ίδια” ποιοι έκαναν τι):

“Της διαδικασίας απείχαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Άρης και Καβάλα, ενώ ο ΠΑΟΚ (με επιστολή του προς τη Γενική Συνέλευση) εξέφραζε στήριξη στο πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου.

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση έδωσαν 10 από τις 16 ομάδες, από τις οποίες 8 (οι μισές, δηλαδή) ψήφισαν τον Αχιλλέα Μπέο -ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση. Δύο μόνο ήταν οι ΠΑΕ που τον καταψήφισαν (Ατρόμητος και SKODA Ξάνθη) οι οποίες επικαλέστηκαν, μάλιστα, ζήτημα ηθικής τάξης.

Οι ομάδες, από την άλλη, που εμπιστεύτηκαν τον Αχιλλέα Μπέο για να τους εκπροσωπεί στην ΕΠΟ ήταν οι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Κέρκυρα και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου.”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στο μυαλό του Κλαούντιο Ρανιέρι και όχι μόνο

Είναι γνωστό ότι στο sombrero κάνουμε πρώτα απ’όλα ρεπορτάζ, αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό 8 μεγάλων προσωπικοτήτων της εγχώριας και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις (ίσως όχι και τόσο) ενδόμυχες σκέψεις τους. Ξεκινάμε λοιπόν και ιδού: Ο επιτυχημένος Κλαούντιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κι αν τελικά δεν σου αρέσει πραγματικά το ποδόσφαιρο;

Κλασσική μέρα που αρχικά όλοι συμφωνούν ότι το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο και μετά μαλώνουν για το ποιανού θα είναι το κόκκαλο. — el sombrero (@sombrerogr) February 25, 2015 Έφτασε για μια ακόμα χρονιά αυτή η περίοδος που κάτι άσχημο έχει συμβεί και όλη η χώρα είναι απογοητευμένη με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπουδήποτε κι αν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο”

  1. Ο/Η Chris4Β λέει:

    Έχω την εντύπωση ότι και ο ΠΑΟΚ απείχε. Στην επιστολή έλεγε ότι είναι δικαίωμα του Ολ. Βόλου να προτείνει όποιον εκπρόσωπο επιθυμεί, δεδομένου ότι αυτός που παραιτήθηκε ήταν επίσης εκπρόσωπος του Ολ. Βόλου.

  2. Ο/Η anestis λέει:

    στην ουσια κανεις μα κανεις δεν εφερε σοβαρη αντιρηση για τον ευτραφη μαγκα του ελληνικου ποδοσφαιρου!
    λυπαμαι,κυριως για την ομαδα μου!

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Ναι Chris, στο κείμενο που έκανα copy-paste αυτό λέει, ότι απείχε και έστειλε επιστολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *