Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Λίγο πριν τον τελικό…

LONDON, ENGLAND – MAY 28: A Jose Mourinho lookalike holds up a sign outside the stadium ahead of the UEFA Champions League final between FC Barcelona and Manchester United FC at Wembley Stadium on May 28, 2011 in London, England.

(Και μια πιθανή/απίθανη εκδοχή) Κατά την διάρκεια του τελικού:

Λίγο μετά το 3-1 ο Μουρίνιο έκλεισε την τηλεόραση και πήρε τηλέφωνο-φάρσα για βόμβα στα γραφεία της UNICEF στην Μαδρίτη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα έβαλαν 12 γκολ μεταξύ τους σε 2 παιχνίδια

Κάποτε η ΟΥΕΦΑ ήταν πιο δίκαια ή πιο αθώα ή δεν ξέρω πώς να το πούμε, αλλά δεν είχε ένα Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο όλες οι ομάδες των μεγάλων πρωταθλημάτων έπρεπε πάση θυσία να βρίσκονται στη φάση των ομίλων. Δεν έμπαιναν ένα σωρό δικλίδες για να εμποδίσουν τους μικρούς να παίξουν στους ομίλους. Δεν αντιλέγω, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια φανταστική ιστορία

Ένα βράδυ μετά από πολλά-πολλά χρόνια ο, ηλικιωμένος τότε, Κoσμίν Μότσι θα πιάσει κουβέντα με κάποιον νεαρό μπάρμαν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί στη Ρουμανία και η συζήτηση θα προχωρήσει πέρα από τα κλασσικά μονοπάτια του καιρού, της οικονομίας και της πρόστυχης φύσης των γυναικών και ο μπάρμαν θα ρωτήσει τον Μότσι για τη δουλειά του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Λίγο πριν τον τελικό…”

  1. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Χε χε χε…

  2. Ο/Η balkou λέει:

    H Unibet που κολλάει?

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Χωρίς να το έχω ψάξει υποθέτω ότι πρόκειται για κάποιου είδους viral διαφήμιση/προώθηση της εταιρείας που έψαξε και βρήκε σωσία του Μουρίνιο και τον έστειλε απ’ έξω για να κερδίσει λίγη προβολή.

  4. Ο/Η masha nevalyashka λέει:

    Εμένα πάντως πιο πολύ μου φέρνει σε Ζήση Βρύζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *