Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στο χόρτο της πολιτικής

Παλιά τα καλοκαίρια μας ήταν γεμάτα μεταγραφές αεροδρομίων, καζούρες, ιδρώτες στις προετοιμασίες, φιλικά, scouting στο youtube και λοιπές ανούσιες και διασκεδαστικές συζητήσεις. Φέτος, δυστυχώς, τα πράγματα σοβάρεψαν…

Με δεδομένο όμως το καθησυχαστικό γεγονός ότι “λεφτά υπάρχουν”, στο γνωστό μέρος γινόμαστε σοβαροί επιδιώκοντας τον χαβαλέ:

  • Άντε, να γυρίσουμε στις δραχμές, να βγαίνουν στις φυλλάδες οι προεδράρες και να περηφανεύονται ότι έκαναν μεταγραφές εκατομμυρίων.
  • Μας υποβιβάζει που μας υποβιβάζει η Moody’s, δεν μας ρίχνει στην Δ’ εθνική, να σβηστούν τα χρέη και να τελειώνουμε μ’ αυτήν την ιστορία;
  • Μετά και την νέα υποβάθμιση απ’ την Standard & Poor’s η Ελλάδα είναι στην ίδια κατηγορία με Κένυα, Λίβανο και Γεωργία. Βατός όμιλος θα έλεγα.
  • Εκλαμβάνω ως μεγάλη παράλειψη το γεγονός ότι στο βίντεο για την …αλλαγή της χώρας δεν εκθειάστηκε η πρώτη μας νίκη σε μουντιάλ. #20monthsgap
  • Το να πάει ο Παπανδρέου ολομόναχος στο Σύνταγμα κ. Βαρουφάκη είναι αντίστοιχο του να πάει βάζελος με κασκόλ στην θύρα 7: Σκηνή του Animal Planet.
  • Σαν προπονητής ο Παπανδρέου θα ήταν από εκείνους που μετά από 20 συνεχόμενες ήττες θα επέμενε “είμαστε σε καλό δρόμο, σύντομα θα φανεί η δουλειά μας”.
  • Ελλείψει αντιπάλου η Ελλάδα ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια στην κατηγορία CCC της Standard & Poor’s!
  • Πρέπει κάποια στιγμή ο λαός να αντιδράσει σ’ αυτούς τους συνεχόμενους υποβιβασμούς: Να απαιτήσει να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των χωρών.
  • Αν μας υποβιβάσουν άλλη μια φορά νομίζω ότι φτάνουμε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες πλέον και κοντραριζόμαστε με την Χώρα των Βάσκων, την Παλαιστίνη κτλ.
  • Ακούει ο Καραμανλής ότι η Ελλάδα ανήκει πλέον στην ‘CCC’ και απορεί γιατί δεν βρίσκει την κατηγορία στο Pro για να μας οδηγήσει στον τίτλο.
  • Ψάχνουμε για πρωθυπουργό “κοινής αποδοχής” σε μια χώρα στην οποία μερικούς μήνες μετά το έπος του 2004 δεν ήταν “κοινής αποδοχής” ο Ρεχάγκελ.
  • Το King’s Landing το θέλουν τέσσερις βασιλιάδες και στην Ελλάδα κανείς δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός… #Game_of_Thrones
  • Αλκέτα, η χώρα σε χρειάζεται. Πάλι. #proswpikotites_koinis_apodoxis
  • – “Γιατί μπλέκεις με την πολιτική Αχιλλέα;”
    – “Γιατί δεν γίνεται να μεγαλώνουν σε τέτοιο κόσμο τα παιδιά μου”! #proswpikotites_koinis_apodoxis
  • Το θετικότερο όλων είναι ότι η πείρα μας έχει δείξει πως συνήθως μετά από αλλαγή ‘καθοδηγητή’ η ομάδα πετάει τον πρώτο καιρό.
  • Ανασχηματισμός: Στέλνουμε τον Δαλούκα στους επόπτες, βάζουμε τον Βαρούχα διαιτητή, τον Παμπορίδη παρατηρητή διαιτησίας κι όλα αλλάζουν.
  • Ανασχηματισμός είναι όταν βρίσκεται στην κερκίδα μια παρέα και στο ημίχρονο επειδή η ομάδα πάει σκατά όλοι αλλάζουν θέσεις για να γυρίσει η Τύχη.
  • Ο ανασχηματισμός σ’ αυτήν την φάση είναι σαν ματς που χάνεις 3-0 και στο 86′ ο προπονητής αλλάζει και τους δυο επιθετικούς για να πει ότι το πάλεψε.
  • Σήμερα (16/6) που έχει γενέθλια ο Παπανδρέου είναι ευκαιρία να του πάρουμε για δώρο μια νέα χώρα. Το Βέλγιο για παράδειγμα.
  • Η προειδοποίηση δολοφονίας του Καραμανλή ήταν ανατριχιαστική. Άφησαν στο κρεβάτι του ένα χειριστήριο του Pro με κομμένο καλώδιο! #godfather

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκτός θέματος, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

11 χρόνια Σομπρέρο

Μια μέρα σαν αυτή, στα τέλη Αυγούστου του 2008, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Sombrero, που αρκετοί ξέρουν ως Sobrero και κάποιοι ως “εκείνη η γραφική σελίδα που βγάζει από το μυαλό της κουλά, λατινοαμερικάνικα συστήματα διεξαγωγής πρωταθλήματος”. Από τότε έχουν περάσει 11 χρόνια, σχεδόν μια ντουζίνα συντάκτες, περισσότερα από 4.000 κείμενα και μερικές δεκάδες χιλιάδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Ρομαντικό Account

Μετά από διάφορα σοβαρά θέματα που ανέβηκαν στο sombrero τον τελευταίο καιρό, ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Για όσους ασχολούνται με το twitter μια τεράστια πληγή είναι τα ρομαντικά accounts. Μετά την εμφάνιση του Ινιέστα την Τρίτη ήμουν έτοιμος να κυλιστώ και εγώ σε αυτόν το βούρκο. Πώς όμως θα ήταν ένα ποδοσφαιρικό ρομαντικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 σχόλια σχετικά με το “Στο χόρτο της πολιτικής”

  1. Ο/Η mickey λέει:

    μακραν οτι πιο εξυπνο διαβασα τον τελευταιο καιρο!!!

  2. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Υποβάλλω τα σέβη μου.

  3. Ο/Η panagos λέει:

    Διακρινω μια εμπαθεια προς τους Βελγους η κανω λαθος?

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Δεν ξεκαθαρίζει όμως αν εννοεί τους Φλαμανδούς ή τους Βαλόνους

  5. Ο/Η Terimte λέει:

    Εντάξει, απλά δεν υπάρχει!!!
    χαχαχαχαχα

  6. Ο/Η anestis λέει:

    εξυπνο εξυπνο!

  7. Ο/Η jimmyloco λέει:

    sumfwnw apoluta!

  8. Ο/Η duendes λέει:

    Δεν έχω κάτι με τους Βέλγους. Απλά αυτοί έτυχε να είναι.. κυβερνητικά διαθέσιμοι αυτήν την περίοδο.

  9. Ο/Η Daniel van Buyten λέει:

    Fuck off!Keep him over there,we are ok.

  10. Ο/Η duendes λέει:

    Βραβείο για το πιο εμπνευσμένο ψευδώνυμο στο sombrero για την φετινή χρονιά στο δίμετρο Βέλγο από πάνω.

  11. Ο/Η panagos λέει:

    Eγω ειμαι ρε,απλα βαριεμαι απελπιστικα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *