Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

“Ο παππούς βλέπει αγώνα στην τηλεόραση”

Οπαδός της Ρίβερ, μεγάλης ηλικίας, ‘απολαμβάνει’ ένα απ’ τα τελευταία φετινά κρίσιμα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας από την τηλεόραση.

Το βίντεο έχει ήδη γίνει παγκόσμιο χιτ και πλέον κυκλοφορεί και υποτιτλισμένο για να μην χαθεί κανένα μπινελίκι απ’ την ευρεία γκάμα που έχει ο τύπος.

Φαντάσου δηλαδή να ήταν οπαδός του Ανόβερο και να παρακολουθούσε αυτό!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο «πράκτορας S» της δικτατορίας που έφαγε το 1000ό γκολ του Πελέ

Μερικές από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές είχαν τον πρωταγωνιστή τους και ένα αναγκαίο “θύμα”. Ο Γιαν Όλσον χρειάστηκε ώστε η ντρίμπλα του Γιόχαν Κρόιφ στο Μουντιάλ του 1974 να μείνει για πάντα γνωστή. Ο Τάκης Στυλιανόπουλος έπρεπε να βρεθεί στο λάθος σημείο και τη λάθος στιγμή για να μας χαρίσει ο Χατζηπαναγής μια ακόμα στιγμή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καλύτερα του 2015

Πάντα στο τέλος του χρόνου βομβαρδιζόμαστε με ανασκοπήσεις με τα καλύτερα. Καλύτερες ταινίες, δίσκοι, τραγούδια και φυσικά καλύτερα γκολ. Μόνο που τα ευρωπαϊκά γκολ τα είδαμε αρκετές φορές, τα θυμόμαστε, τα βλέπουμε σε πολλά σάιτ, πολλά τα είδαμε και λάιβ. Οπότε ας δούμε τι μπήκε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εκεί που συνήθως έχουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το ““Ο παππούς βλέπει αγώνα στην τηλεόραση””

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Πέραν του ότι είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου να παρακολουθεί αγώνα (και δεν είμαι ακόμα παππούς), ένα πράγμα συγκρατώ: “τίσας ζητάω βρε; Να κάνετε 3 πάσες σωστές στη σειρά. 3, όχι 28 όπως η Μπαρσελόνα …” 🙂

  2. Ο/Η charlie λέει:

    μουαχαχαχαχαχχ, μεγάλο βίντεο.
    Βέβαια το ματς είναι το πρώτο μπαράζ που έχασαν 2-0 και τους οδήγησε στην β’ εθνική, είναι λογικό να έχει φρικάρει εντελώς.
    Κάποια στιγμή στο 2-0 ουρλιάζει “estamos en la B” (=είμαστε στη β’ εθνική)
    Βλέπει μπάλα ο μπάρμπας.

  3. Ο/Η balkou λέει:

    “… και ο πατέρας μου που μ’εκανε Ρίβερ…”

    Κάπου την έχω ξανακούσει αυτή την γκρίνια… 🙂

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Ο τύπος έχει γίνει internet meme στην Αργεντινή και γενικότερα.
    Μου θυμίζει κι εμένα Εξαρχιώτη σε κάποια ματς.
    To Θεϊκό είναι ότι βρίζει κυρίως το δικό του σόι, αδερφή-μάνα-πατέρα.
    Το ακόμα πιο επικό είναι ότι έχει και τα κοριτσάκια δίπλα (η μια είναι μικρή) και αυτός ανενόχλητος συνεχίζει να βρίζει.
    Αλλά ΟΚ, πόσο ΓΚΕΙ πρέπει να είναι ο γιος που στήνει την κάμερα και γράφει τον δόλιο που βλέπει τη Ρίβερ να πέφτει στη Β’; Δεν νιώθεις ρε αλητήριε; 🙂
    Εκτός αν ήταν οπαδός της Μπόκα. O άλλος ο γιος είναι και αυτός φανατικός Ρίβερ και μάλιστα την στιγμή που γίνονται τα επεισόδια, ρωτάει η μεγάλη κόρη με ανησυχία μήπως έχει πάει στο γήπεδο.

  5. Ο/Η versus λέει:

    Απλα απίστευτος! Γαμάτος.

  6. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    El Tano Pasman ένα όνομα μια ιστορία.Kαθαρόαιμος αργεντίνος καθώς αφού έβρισε τις μανούλες των πάντων,στο τέλος έβρισε και τη δική του.Τίτλος για το video “To δράμα ενός gallinero”.Πολύ πλάκα έχει στο τέλος που με αηδία αναφέρει ότι ο JJ Lopez,προπονητής της river,είχε παίξει στη μισητή boca.Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του Pasman δεν είναι τυχαία η σκέψη,η river να αγωνίζεται με φανέλα με μαύρη ρίγα αντί της χαρακτηριστικής κόκκινης.River es de la B!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *