Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ανάσες δροσιάς

Ο Μέσσι κι ο Ντάνι Άλβες δροσίζονται μετά από το πλήρως αποτυχημένο Κόπα Αμέρικα και λίγο πριν από το ξεκίνημα μιας ακόμα κοπιαστικής σεζόν με πολλούς αγώνες . Ο Λιονέλ είναι παρέα με την Αντονέλα Ροκούτσο που μεταξύ μας αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής ο Μέσσι μάλλον θα ντρεπόταν να της μιλήσει αν την συναντούσε σε κανέναν φούρνο στο Ροζάριο απ’ όπου κατάγονται κι οι δύο. Ο δε Ντάνι Άλβες δεν ξέρουμε τι παρέα έχει, πιθανότατα με αυτή την επιλογή σε γυαλί να μην τον πλησιάζουν εύκολα.

Την ίδια στιγμή, το ψωμί στην Αργεντινή βγαίνει πολύ πιο δύσκολα. Παρ’ ότι στα μέσα Αυγούστου εκεί έχουμε χειμώνα και οι παίκτες δεν χρειάζεται να δροσίζονται. Ειδικά όταν πρόκειται για τον τρόπο με τον οποίο έγινε στην περίπτωση του Ρικέλμε με τον όχι και τόσο κόσμο οπαδό της Ολίμπο. Για την ιστορία, η Απερτούρα ξεκίνησε με πολλές ισοπαλίες και το βίντεο είναι από μία από αυτές: το 0-0 της Ολίμπο με την Μπόκα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν η Ευρώπη έμαθε την Ουρουγουάη

Αν κάποιος ανοίξει την τηλεόραση για να παρακολουθήσει έναν αγώνα της Ουρουγουάης και κοιτάξει τη φανέλα της, πιθανότατα να του δημιουργηθεί μια απορία. Γιατί έχουν βάλει αυτοί οι περίεργοι τύποι τέσσερα αστέρια; Μία εθνική ομάδα, να βάζει περισσότερα αστέρια από τις κατακτήσεις Μουντιάλ (δύο, το 1930 και το 1950), σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό. Κι όμως, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ευλογημένα ποδοσφαιρικά παπούτσια

Για αρκετούς το ποδόσφαιρο είναι μία θρησκεία. Το γήπεδο ένας ναός. Οι παίκτες θεοί και άγιοι. Και μερικές φορές γίνονται θαύματα. Ειδικά στη Λατινική Αμερική, εκεί που η θρησκεία και το ποδόσφαιρο συχνά μπερδεύονται. Αυτή είναι η ιστορία του Χουάν Μανουέλ Μπαθούρκο (ή Μπασούρκο ανάλογα με το μέρος), ενός Βάσκου που γεννήθηκε το 1944. Ο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Ανάσες δροσιάς”

  1. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    ντροπή και αίσχος να φτύνουν το ρομάν!όμως ο ίδιος δε φαινόταν να χαμπαριάζει.Πάντως η ομάδα αποκάλυψη είναι η Atletico Rafaela!Σαν να έχει βγει από ταινία του Ταραντίνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *