Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

‘Πίσω στο 2004’

11+1 μικρά σχόλια από την προσπάθεια που έκανε τις τελευταίες μέρες η εθνική ομάδα να εναρμονιστεί με την επιθυμία του Βενιζέλου να γυρίσουμε στο 2004:

  • Ας ενημερώσει κάποιος τον Ότο τον Ρεχάγκελ ότι αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στο 2004 και ότι πρέπει να γυρίσει για να κερδίσει ξανά το Euro.
  • Το πρώτο βήμα για να επιστρέψουμε “στα επίπεδα ζωής του 2004” έγινε: Ο Χαριστέας στη βασική ενδεκάδα στο αυριανό κρίσιμο ματς με τη Γεωργία.
  • Το να περιμένεις σε ούρα σε βενζινάδικο είναι ελαφρώς πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό από το παιχνίδι Γεωργία-Ελλάδα έως τώρα.
  • Ο Τζιόλης είναι πιο αργός κι απ’τη σκιά του.
  • Ο Τζόρβας έχει τόσο μεγάλο θέμα με τις χαμένες εξόδους που ξεκινάει από Αθήνα για να πάει στη Λάρισα και καταλήγει στη Θεσσαλονίκη.
  • (Μετά το 1-1) Δεν πιστεύω να είχε κανείς σας άγχος…
  • Για τον Τζόρβα έξοδος είναι μόνο αυτή του σαββατόβραδου για ποτάκι.
  • Να δεις που θα βρουν τώρα ευκαιρία οι Ευρωπαίοι να μας χτυπήσουν εκεί που πονάμε: “Θα σας διώξουμε και από το Ευρώ και από το Euro αν δεν…”
  • Καπαρώνω από τώρα το “σκέψου τώρα το καλοκαίρι που θα είναι απασχολημένοι όλοι με το Euro, τι μέτρα θα βρει ευκαιρία να περάσει η κυβέρνηση”.
  • Κάτι μου λέει ότι τον Ιούνη στο Euro θα είμαστε εκείνος ο συγγενής που κανένας δεν γουστάρει αλλά με κάποιο τρόπο εμφανίζεται στις μαζώξεις.
  • Το κλίμα στην Ευρώπη είναι τόσο αρνητικό για εμάς που αν πάρουμε το Euro όπως τότε, θα’ρθουν με φτυάρια και θα μας ξεκολλήσουν απ’ την ήπειρο.
  • Το έχουμε καταλάβει όλοι ότι με Σάντος-Ρεχάγκελ δίδυμο στην πρωθυπουργία θα βρίσκαμε πετρέλαιο κάτω από το Σύνταγμα, ε;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εθνική Ελλάδας, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μήτρογλου – Ιμπραίμοβιτς 3-2

Ο Κώστας Μήτρογλου έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πετυχαίνει χατ τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το σομπρέρο δεν θα μπορούσε να λείψει από τέτοιο τζέρτζελο. Το ‘Γιώργος Γκαλίτσιος’ δεν είναι πλέον ονοματεπώνυμο, το ‘Γιώργος Γκαλίτσιος’ είναι κατηγορία στυλ. Αν είχαν χιούμορ στον Ολυμπιακό στη θέση του χορηγού στη φανέλα θα έβαζαν κοινωνικό μήνυμα: “Τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ομάδα που γουστάρουμε να κράζουμε

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αποτελεί συνήθως έναν τρόπο ψυχοθεραπείας για όλους μας. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος μπορείς να παρακολουθήσεις μπάλα επιπέδου Σούπερ Λίγκας και να μην αναγκάζεσαι να υπομένεις το άγχος της νίκης (γιατί η ήττα συνήθως δεν πειράζει τόσο, απλά βγάζει τον προπονητή που κρύβεται μέσα μας). Είναι μια ομάδα που λίγοι αγαπάμε όσο τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “‘Πίσω στο 2004’”

  1. Ο/Η Barcasgr λέει:

    Φιλε απαιχτο και παλι! Θα μπορουσες να κανεις και ενα για την μπαλα που παιζει η Barcelona καποια στιγμη? Οι εμπευσεις σου ειναι ολα τα λεφτα..

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Τι ακριβώς εννοείς “και ένα”;
    Αν ψάξεις πάνω δεξιά στην σελίδα στην αναζήτηση για ‘Μπαρτσελόνα’ θα βρεις άπειρα εκθειαστικά ποστ που έχω κάνει για την Μπάρτσα και πιθανόν (δεν θυμάμαι σίγουρα) και κάποια τέτοιου στυλ με ατάκες που γράφτηκαν στο τουίτερ μας σε ώρα αγώνα.

  3. Ο/Η Barcasgr λέει:

    Δεν εννοουσα εκθειαστικο ακριβως.. απλα με τον ιδιο τροπο, παρατηρωντας ξεχωριστα καποια ιδιαιτερα σημεια οπως κανει με τις τελειες, που βγαζουβ τρελο γελιο.
    Τα εχω διαβασει ολα φιλε 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *