Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτυ: Αν συνεχιζόταν…

95ο λεπτό: Με τη Γιουνάιτεντ ανεβασμένη, για ανεξήγητο λόγο, μπροστά η Σίτυ βγαίνει ξανά στην κόντρα, ο Σίλβα περνάει δυο αντιπάλους και δίνει έτοιμο γκολ στον Ντζέκο που τη σπρώχνει στα δίχτυα με τον αστράγαλο. 1-7! O Μαντσίνι δεν πανηγυρίζει πλέον έξαλα αλλά χαμογελάει φορώντας το στυλ του “μεγάλου προπονητή που βλέπει στο χόρτο αυτά που θέλει”. Ο Φέργκιουσον θέλει να πει στον Κλάτενμπεργκ να λήξει επιτέλους τον εφιάλτη αλλά φοβάται να κάνει την κίνηση με το ρολόι για να μην μπερδευτεί ο διαιτητής και κρατήσει κι άλλες καθυστερήσεις.

96ο λεπτό: Η Γιουνάιτεντ εκτελεί κόρνερ, ο Ρούνει πιάνει κεφαλιά αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, η Σίτυ ξεχύνεται με παίκτες παραπάνω στην αντεπίθεση αλλά ο Ρούνει με σπριντ 87 μέτρων προλαβαίνει να κάνει σωτήριο τάκλιν στη μικρή περιοχή του Ντε Χέα.

97ο λεπτό: Τρομοκρατημένος από την εξέλιξη του ματς ο Φέργκιουσον αποφασίζει, για να αλλάξει το γούρι, να πετάξει την τσίχλα που μασάει με πείσμα από το 1999. Τη στιγμή που η τσίχλα αποχωρεί από το στόμα του όλοι οι βοηθοί του γυρνάνε και τον κοιτάνε σαστισμένοι. “Έτσι κι αλλιώς είχε χάσει τη γεύση της φράουλας εδώ και λίγο καιρό” απαντάει ο Σερ.

98ο λεπτό: Η Σίτυ εκτελεί κόρνερ, οι αμυντικοί διώχνουν άτσαλα, ο Κολάροφ κάνει νέα συρτή σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα περνάει από έξι πόδια παικτών της Γιουνάιτεντ και αφού χτυπάει στη φτέρνα του Ντζέκο καταλήγει στα δίχτυα για όγδοη φορά. Όσο οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίζουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων κοιτιούνται αποσβολωμένοι ψάχνοντας να βρουν ποιος φταίει για το γκολ. Όλοι συμφωνούν πως φταίει ο Έβανς, που είχε αποβληθεί στο 49′. “Fucking Evans”.

100o λεπτό: Ενώ ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη ο Μπαλοτέλι, που έχει βγει αλλαγή από το 70′, δίνει συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι. Ο ρεπόρτερ του κάνει την αναμενόμενη ερώτηση για το τι θέλει ακριβώς να πει με το μπλουζάκι που έδειξε. Ο Μπαλοτέλι γελάει και τον ενημερώνει ότι δεν έχει ιδέα και ότι το μπλουζάκι του το αγόρασε πριν χρόνια μια πρώην γκόμενα του, που την έλεγαν Σάρα. Ή Κέλι. Ή Τζέσικα. Ή μπορεί και όχι. Για την ακρίβεια δεν είναι σίγουρος αν ήταν πράγματι γκόμενα του. Ούτε καν αν είναι δικό του το μπλουζάκι. “Κλασικός Μάριο” σχολιάζει με αμήχανο γέλιο ο ρεπόρτερ. Ο Μάριο τον κοιτάζει με απορία.

102ο λεπτό: Στο home-theater “για τα ποδοσφαιρικά ματς, όχι αυτό για τις ταινίες, ούτε το άλλο για τις σειρές, ούτε το προσωπικό για τα φιλμ ερωτικού περιεχομένου” μιας υπερ-πολυτελέστατης βίλας ο Σεΐχης Μανσούρ, εκστασιασμένος από αυτό που ζει, δίνει εντολή στον λογιστή του να κάνει αμέσως πρόταση για τον Μέσσι. 200 εκατομμύρια. Λίρες. Όλη η παρέα σκάει στα γέλια ακούγοντας το ποσό. Ο Σεΐχης δεν γελάει. Ο Σεΐχης δεν καταλαβαίνει καν προς τι το γέλιο.

105ο λεπτό: Η Σίτυ δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει το κοντέρ και ο Φέργκιουσον εκνευρισμένος φωνάζει τον Σκόουλς για να μπει “να κάνει το κομμάτι του”. Ο βοηθός του τον ενημερώνει ότι ο Σκόουλς έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Σερ Άλεξ βυθίζεται απογοητευμένος στο κάθισμα του ψάχνοντας να βρει που κόλλησε την τσίχλα.

107ο λεπτό: Το παιχνίδι διακόπτεται μετά από ενημέρωση από την ασφάλεια του γηπέδου ότι στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων έχει ξεσπάσει πυρκαγιά που επεκτείνεται σιγά-σιγά. Όλο το γήπεδο ενστικτωδώς γυρνάει προς τον πάγκο της Σίτυ να εντοπίσει τον Μπαλοτέλι. Ο Μπαλοτέλι λείπει. Στην θέση του είναι αφημένο το μπλουζάκι “Why always me?”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Θέλω διακοπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός: Αν συνεχιζόταν…

94′ – Το σκορ είναι στο 0-3. Οι Βέλγοι κερδίζουν κόρνερ από τα δεξιά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αναλαμβάνουν από έναν παίκτη. Ο Μανωλάς διώχνει τον Σάμαρη από την περιοχή για καλό και για κακό. Ο Σάμαρης τον ρωτάει “και τι να κάνω;” Ο Μανωλάς του απαντάει “δεν με νοιάζει, πρόσεχε τον τερματοφύλακα τους, τι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και κερατάς και δαρμένος

Στον μαγικό κόσμο του αγγλικού ποδοσφαίρου υπάρχουν ακόμα και σήμερα κόντρες που υπερπηδούν απλοϊκά εμπόδια όπως βαθμολογικές διαφορές, μέγεθος συλλόγων κ.ο.κ. Μια τέτοια κόντρα είναι αυτή μεταξύ της Στόουκ και της Άρσεναλ για την οποία είχαμε μιλήσει πέρσι. Εκεί που κάποιος θα περίμενε να έχει κοπάσει κάπως όλο αυτό το θέμα καθώς ο χρόνος είναι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτυ: Αν συνεχιζόταν…”

  1. Ο/Η Zack λέει:

    Epic!

  2. Ο/Η tre1926 λέει:

    χαχα κλαιω …

  3. Ο/Η Chuang λέει:

    Εε, καλά να πάθουν. παίζουν με 10 και τρώνε από το 89 μέχρι το 93′ 3 goal.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    110΄ το παιχνιδι ξαναρχίζει, ο σερ εκμεταλλευτικε την ευκαιρία και εντέλει πέρασε κρυφά στον αγωνιστό χώρο τον σκόουλς και τον σολσκερ μεσα σε ενα λεπτο η γιουναιτεντ σκοράρει 8 φορές και γυρίζει το ματς ενα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. -τρομος- …

  5. Ο/Η tre1926 λέει:

    ελα παμε λιγο ακομα (ζητω συγνωμη για την τις εκφρασεις)
    110′ το παιχνιδι συνεχιζεται και η Σιτι μετα απο φαση διαρκειας στα καρε της γηπεδουχου στελνει 3 φορες την μπαλα στο δοκαρι. ο Μπαλοτελι συνεχιζει να επιδεικνυει την μπλουζα που γραφει “Why always me?” σε ολο το Ολντ Τραφορντ.
    112′ Οι οπαδοι των μπλε τραδουδανε το παραφρασμενο glory glory με στιχους απο μια αλλη γνωστη ομαδα… “who the f**k are Man United? …Who the f**k are Man United”
    115′ Οι οπαδοι των κοκκινων σε μια κατασταση εξω φρενων ξεκινουν τα ελληνικα συνθηματα και αυτα παραφρασμενα στα αγγλικα. “here will become your tomb”
    116′ Οι γαλαζιοι απαντουν “same-citizen same-citizen (δεν εβρισκα αλλη λεξη) we are f**king your Mom and your Home”
    118′ ξεσπουν επισοδεια στην κερδιδα με τα ΜΑΤ (wtf?) χωρις αλογα να προσπαθουν να κατευνασουν τα πνευματα στην πλευρα των κοκκινων.
    120′ ο Σερ Αλεξ ακομα ψαχνει για την τσιχλα του.
    121′ Η καμερα κανει ζουμ στον διασιμο οπαδο της Τσελσι http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/11/09/article-0-0724B160000005DC-873_634x425.jpg που ετυχε να ειναι στο γηπεδο για να παρακολουθησει των αγωνα. φυσικα με τα της οδοντοβουρτσας του.
    123′ το παιχνιδι τελειωνει και οι οπαδοι της Σιτι φωναζουν “so long , so long ,go to your f**king home”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *